Hej Kilafors!

Nu åker jag och fredde med min familj till vårt landställe i Kilafors! :)
är hemma igen på söndagkväll någongång.
mobilen är med, men har tillgång till internet också. (y)

PUSS!





Helt sjukt, men enormt roligt!

Asså sjukaste men roligaste grejjen hände idag! :D Jag fick upp kontakten igen med en gammal barndomsvän som flyttade härifrån för 12 år sen och sen dess har vi varken setts eller pratat! :D Idag, 12 år senare, så snackar vi igen. Vi hade ingen kontakt alls, och då menar jag ingen alls. Tack vare facebook och att jag kom ihåg hans för och efter namn, samt hans bröders namn som kunde hjälpa till, iaf en av dom, så fick vi kontakten igen! Hela min familj blev helt uppspelta av detta och tydligen hans familj också eftersom att dom minns hur bra vänner vi var. :D Så nu har vi suttit och snackat gamla minnen och jag kan inte sluta le, för det är så sjukt kul! :D Skulle vara kul och se killen igen nångång och ba dyka upp där efter 12 år och ba: Hej igen! 8D hahaha :D

Aja, ville bara berätta lite snabbt om det, för kände att det var något väldigt speciellt och värt att publiceras ;) Nu ska jag krypa till sängs, sista skoldagen imorgon sen LOOOOOOV :D Ska bli underbart! :D :D

lite "kort"

Jag hade att sammanfatta min dag lite kort här eftersom jag är lat och sjukt trött men kände för att detta var ett måste innan. I helhet så gick den ganska fort för att vara måndag tycker jag. Haft projekt hela dagen och det roligaste är att vi typ är klarar med vårat så vi gör typ inget xD Fast en lite annorlunda grej vi gjorde med projektet var att vi hade en intervju med en kortvuxen idag. Så vår handledare skjusade oss till väsby där vi skulle träffa henne som vi skulle intervjua. Det gick fort men otroligt bra. Hon pratade på och var riktigt trevlig. :D Efter det hann jag fixat klart filmen till redovisningen innan jag skulle dra på dans. Så nu är den HELT klar! :D blev sjukt nöjd! Måste bara säga en sjukt irriterande sak. Vår engelska och svenska lärare är borta denna vecka så vi har inga lektioner. Detta innebär att imorgon då vi har engelska innan lunch och svenska efter lunch har hål timma i 3 timmar. Jag hade kunnat börjat sent om det inte vore så att vi hade matte som första lektionen imorgon -_- hade börjart vid 3 ananrs xD och hade isf inte känt speciellt nödvändigt gå då heller eftersom vi har projekt tid och vi är klara med allt xD Men men, får väl försöka fördriva dom där 3 timmarna som vi har hål timme på ett bra sett så är väl dagen över sen ;D Imorgon ska jag även träffa elli :D har inte träffat eller varit med henne på enormt länge så det ska bli underbart. Men nu måste jag checka matten lite snabbt och sen sova, Godnatt gullisar!



trååk helg..

Denna helg har sugit.. iofs skönt och bara ta det lungt men hade hellre gjort nått roligare ;O fredagen var nice men ite resten av helgen. Igår var moster, jonas och lillkussen här på middag. Det var trevligt men man orkar ju itne sitta och bara lyssna på dom när dom snackar om allt till kl 3 på natten xD Idag har jag tjänat lite pengar här hemma och som igår, spelat sims. Sims räddade min helg, haha. Har man inget och göra så kan man spela det och då går tiden sjukt fort ;O Ska nog gå och lägga mig snart tror jag. Nu när det är sommartid så förlorar man ju 1 timme också. Men det är skit samma, skönt att det är påväg till ljusare och varmare tider nu :D Vill ha sommar nu! Imorgon ska jag,fredde och chatte intervjua en kortvuxen person till vårt projekt, önska oss lycka till ;) Pöss!


Bild från igår: min sötnos till hund <3


Minnen

Jag kände för att lägga upp en bild som säger mer än tusen ord. En bild som väcker så otroligt mycket minnen. Jag vet att alla har förändrats både utseende mässigt och som personer. Alla har vi gått skilda väger och skapat oss nya egna liv som vi trivs med. Men jag kan ändå inte låta bli att längta tillbaka till den tiden då det var precis som på bilden. En tid som inte går att beskriva hur bra den var, man måste uppleva den. Det är så tråkigt att vi aldrig träffats längre. Efter så mycket vi vart med om tillsammans. Jag saknar er som personer, men jag saknar också vetskapen om att alltid veta att ni fanns där, jag saknar dendär tryggheten och lyckan ni gav mig allihopp. Men eftersom ingen av oss riktigt är dom personer vi är på bilden längre så antar jag att den tiden får och har jag lagt åt historien. Ett minne, som bevaras djupt inne i hjärtat. Jag begärinte att vi ska bli som då, för det kommer vi aldrig bli även om vi försökte, jag önskar bara att vi kunde träffas mer, prata mer. Jag VET att ni förstår vad jag menar och att ni alla har tänkt på dethär någongång, vissa mer än andra. Ni vill bara inte visa det inuet. Men jag vill vara ärlig och jag saknar er, & jag saknar framförallt oss. Jag har bara inte insett det först på senare tid. Ni är bäst.




E.E.S.M.A.S.B.I.H.S.H.S


Adde 18 år

Idag fyller bästa Adde 18 år!
Grattis till honom!



Mja, det är ju iallafall helg!

Så var det helg igen, något som är otrolig skönt. Har dock inga planer för helgen, men är ändå lika underbart. Fast kan väl inte påstå att jag haft en så jobbig vecka då jag var hemma 2 dagar denna vecka pga sjuka och så var det resursdag i torsdag och igår var det las vegas konsert i aulan som vi skulle kolla på. Så enda lektionen jag hade igår var matte eftersom måbra lektionen inställd för dem som gjort provet och det har jasg gjort så ;) Efter skolan gick jag, johanna, fredde och felix till täbban och hängde. Vi hade inget bättre för oss. haha xD Vi bestämde även att vi skulle ha filmkväll hemma hos mig samma kväll. Sagt och gjort, godiset var köpt och det var bara att slå på en film. Det blev "Torsk på tallin" eftersom johanna aldrig sett den och gärna ville det. Ingen av oss haden ått emot det heller eftersom att den filmen är så sjukt underbar xD Skrattar lika mycket varje gång! xD När den var slut så var det dags för johanna att bege sig hemåt, då hennes sista buss gick vid 12 tiden, så då avslutade vi kvällen :) Fredde sov kvar här, vi kollade beck innan båda deckade av trötthet, haha (;

Idag har jag och pappa vart runt och köpt färg till den fondvägg jag ska ha. Blev typ en mörk rosa färg, precis som jag vill ;) köpte även massa vit färg som resten av väggarna ska vara och även väggarna nere i vardagsrummet. Min underbara föräldrar ska fixa mitt rum medans jag är nere hos sebbe i gbg och hälsar på över påsklovet :D En annan sak, Min pappa köpte New Moon til mig, :D:D wiie! Var bara tvungen att nämna det. haha nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, typ fräscha upp mig lite kanske eftersom moster, jonas och kusinerna ska komam hit och äta middag ikväll, kommer bli trevligt :) Vi ska grilla också, för första gången på detta år! Gaaah, längtar så otroligt mycket till sommaren!!



haha Miccan är sötast! Brist på sittplatser? :D


Grattis Mamma

Idag fyller min underbara & bästa mamma år! :D <3
så ikväll är det planerat att hela familjen ska ut och äta, ska bli mys!

Grattis mami <3


Jag älskar dig


Du är väldigt saknad



<3


Biljetterna till Gbg på påsklovet är bokad!

Nu är biljetterna för resan till min sebbe äntligen bokad :D Fast denna gång ska jag testa på att åka buss fram och tillbaka, eftersom att det är betydligt billigare. 7 timmar dit och 7 timmar hem, låter inte speciellt lockande men det är det värt :) För saknar Sebbe något så otroligt mycket och det ska bli underbart att få vara där över lovet. Trivs så sjukt bra där borta (y) Kommer förhoppningsvis också att få träffa sebbes gulliga mormor då också, äntligen! :D hehe, Ska bli kul. 
Jag kommer att åka härifrån 5 april och är tillbaka 11 april (: läääängtar!

1 vecka & 4 dagar kvar!


Hemma idag igen

Precis som rubriken lyder, så varj ag hemma idag igen. Och idag har jag inte gjort nånting förutom att kollat massa film (: vid 3tiden gick jag och pantade flaskor och samtidigt mötte fredde. När jag kom till Ica så höll dom på att spela in för latjo lajban, så Mojje var där xD Både utanför och inne i butiken ^^ Kul att jag gick förbi när dom filmande, såg ut som en lodis. Osminkad, inte fixat hår, mjukiskläder och bärande på 2 kassar med flaskor xD riktig lodis! Haha. När jag och fredde sen kom hem så visade jag filmen som jag gjort till vårt projekt, eftersom att den är klar, det är bara intervjuen på måndag som ska läggas in, sen är den helt klar :D Fredde älskade den iaf, han satt as garva åt våra bloopers som är i slutet, som jag även fixat till lite. Kände mig gnaska stolt då måste jag säga. Är otroligtnöjd med den också ;) Denna kväll har vi inte heller gjort så mycket mer än att bara tagit det lungt, ätit middag osv (: Fredde ska även sova kvar här ikväll, då vi har resursdag imorgon, som innebär ingen vanlig skoldag. ;) Men nu ska vi ner och göra varm oboy! HejHej!

Sjuk + hemma = min tisdag

Jag visste det.. jag var påväg att bli sjuk och nu är jag det. Detta innebär att jag inte var i skolan idag. Visst är det väl skönt att vara borta från skolan men det är inge kul att vara sjuk. Kändes som att mitt huvud skulle sprängas "imorse" när jag vaknade, och näsan rann :/ Så denna dag har jag spenderat nerbäddad i soffan och kollat på Tv. Såg en väldigt bra film, "Dating tricket" hette den. :D Efter det kollade jag på en av mina favorit filmer, "Raise your voice" med Hilary Duff och Oliver James. Den är sorglig och så bra på samma gång, och jag är väldigt känslig för sånna typer av filmer. Så har gråtit flera gånger under filmen :') haha. Ni som har sett den filmen vet vad jag menar. Nu när den är slut så funderar jag på att sätta på en ny och börja jobba lite mer med vår projekt film ;) Ska försöka göra mitt bästa för att den filmen ska bli så bra som möjligt. Tycker att det är enormt kul och göra filmer och sånt, kanske är ett framtida jobb? Haha, svårt att nå dit kanske men säger som i raise your voice,  Don´t hold back, don´t give up. Den meningen ska jag även ha med mig om jag någongång vill lyckas inom det jag älskar, musik, framförallt inom sången, så legat mig varmt om hjärtat sedan jag var liten :) Med det så avslutar jag detta blogg inlägg (y) Puss!



<3 Alfons Åberg

Alfons Åberg måste seriöst vara ett av de bästa barnfilmer som gjorts!? :O Han är ju skit tuff! :D hahaha. Vet att Jonis håller med mig till max på denna punkt, och vet att det måste finnas fler där ute som håller med oss om att Alfons är bäst, haha! Vill och måste fan se alla filmerna igen, var så otroligt längesen :D


Sjuk?

Så var det dags igen. Jag håller på att bli sjukt.. igen.. orkar verkligen inte. Iofs så har det haft uppehåll längre än vad det brukar iaf. Men aa, hela dagen har vart jobbig pga det som är påväg att slå till i min kropp. Kunde inte heller dansa idag heller, det SÖG ju mest av allt! Den är ju något jag verkligen inte vill missa.. Men nu är det som det är. Jag har tillbringat eftermidaggen till att börja fixa mer på vår film till projektet. Kommer bli så sjukt bra ;) haha. Det har väl vart ganska kul hitills men det är nu som grov jobbet börjar, att skriva in alla fakta -_- det är det tråkigaste också. JUSTE, på tal om detta ämne.. vi har äntligen fått en intervju med en kortvuxen som våran handledare känner ;D Dett kommer att äga rum kl 15.00 på måndag, på något café i upplands väsby (; Hahah vi blir skjussade dit av vår handledare x) Det är skönt att vi lyckades lösa detta eftersom att ingen vi mejlat svarar.

Men nu gott folk, så ska jag stänga av här och krypa till sängs :) Godnatt!

Filmkväll med bästa killarna

Jag han aldrig skriva något igår eftersom att jag sov kvar hos fredde igår. Men själva dagen igår gjorde jag int så mycket. sov till halv ett , var så otroligt trött så det behövdes. Sen slöade jag bara hela dagen. Förde över det vi filmat under veckan till datorn så att jag ska kunna arbeta med redigeringen här hemma. Bara det tog typ 1 timma ;O Åkte till jocke vid halv 10. Väl där så var redan alex där :) jag hade med mig film och popcorn så det var dags för riktigt lördagsmys ;D Det dröjde ändå tills vi började kolla eftersom vi ville vara schyssta och vänta till fredde kom (: filmen vi kollade på hette Mindhunters och är en sjukt bra film! Jag har sett den flera gånger innan men var väldigt längesen sist. Men en av mina favoritfilmer, och jag rekomenderar den starkt ;)  Det vart en riktigt trevlig kväll (: kanske ska börja ta detta som en tradition? haha. vid halv 2 gick jag, fredde och alex hemåt. Påvägen hem gick vi och pratade om stjärnorna och rymden eftersom att hela himlen var full med stjärnor :D det var mysigt. Jag sov kvar hos fredde, så vi somnade typ på engång efter att vi kommit hem. (:


från förra gången vi fyra hade filmkväll ;)


Ben&Jerry's <3


Erika vill ha:





Heeeeeeelg!

Fy fan va skönt att det är helg nu! :D Dock har jag inte gjort så mycket, då planerna för idag blev ändrade. Men men skönt och bara vara hemma iaf (: Däckade innan middagen, var så sjukt jävla trött. Ska bli underbart att få sova ut imorgon! (y) Har sovit alldeles för lite den här veckan känner jag så ska sova läääänge imorgon, haha ;)

Juste filmande till vårt projekt börjar dras mot sitt slut. Vi har bara ca 2-3 intervjuer kvar. Sen börjar den tråkiga delen.. att bestämma vilken faktia vi ska ha med. Jag ser fram emot att få redigera ihop den sen. Kommer ta en jävla tid men om det blir som vi tänkt oss så kommer filmen bli bäst ;D 


Jag och fredde hängde en stund med alex och nicho efter skolan :)
hahah älskar att nicho har smetat in glass runt hela munnen :'D


Redan Torsdag!?

Har ni tänkt på hur fort veckorna går nu? Det har jag. Det är bra att dom gör det men förstår inte hur det kan gå så snabbt ;O Redan torsdag liksom! Snart påsklov, & det gillar vi! (y) Men idag då, vad har hänt denna torsdag? Jo, det började med att jag fick tillbaka mitt ryska prov och resultatet blev VG. Jag är nöjd men jag hade gärna velat haft MVG, men men provet var så otroligt svårt så är glad att jag tog mig till VG liksom ;) På nästa lektion, som då var samhäll så fortsatte vi vårt filmande till projektet (; dagens filmnings uppgift var att filma en clown scen :D jag spelade en kortvuxen/dvärg clown(bilden nedan) och chatte cirkus direktör. Nu undrar ni säkert varför? svaret på den frågan är att forr i tiden så "använde" man kortvuxna som clowner osv. Så vi filmade en sån scen för att vi ska ha det till historia området ;) Efter denna lektion så var det bara engelska och sen slutade vi. Resten av dagen var det meningen att jag skulle plugga till Måbra provet imorgon, men jag har var för lat, så började efter att jag sett vampire diaries . Måste bara säga att jag är förälskad i den serien. :O :D haha. Men nu är klockan för mycket igen.. har lagt mig alldeles för sent hela veckan nu. Aja imorgon är det fredag och det ska bli så jävla skönt med helg! (y) Önska mig lycka till på provet imorgon! God natt sötnuuusar!



2 år & 7 månader sedan idag.

Alltså tiden går så otroligt snabbt. Att det redan har gått 2 år och 7 månader sedan du lämnade livet, känns som nyligen.. Men under dessa år så har jag lärt mig att leva med det och det går inte en enda dag då jag inte tänker på dig. Jag tittar på bilder på dig och mig, jag kollar på videos, tänker på allt vi gjorde, alla minnen vi hade tillsammans. Det gör ont. Tanken av att jag aldrig mer kommer att få se dig igen är den tanken som tar över i huvudet när jag tänker på dig och hur mycket jag saknar dig. Ibland blundar jag och försöker med hjälpa av minnen och tankar ta mig tillbaka till den där sommaren 2006, din och min sommar. Det hjälper lite men inte allt. Jag kommer aldrig att glömma dig hjärtat mitt.
Du lever inom mig. Jag älskar dig min finaste ängel.

Kristin "Oiiija" Pettersson  21/10 1992 - 18/8 2007

<3




Jag & Oiiija sommaren 2006


Alltid du & jag min vän



Tack för att du alltid finns där, tack för att du är just den du är.
Jag älskar dig Sofie Jansson Bergman.


Träffade äntligen min Sofie idag

Asså min dag börjadei nte bra. När jag kommer till skolan idag så får alla vi som har Måbra reda på att deti nte är någon lektion, att den är inställd.. -_- kul.. så vi hade alltså håltimma i 3 timmar ;O Kunde fan ha haft sovmorgon och börjat halv 12 istället. sööööög ju verkligen eftersom jag var så otroligt trött också .. Aja det var bara tat bita ihop och fortsätta dagen. På sista lektionen förtsatte mitt, chatte och freddes filmande till vår film. Det gick bra idag med, hähä. Efter skolan skulle jag äntligen vara med min bästa soffiepropp :D Det var så otroligt länge sen som vi träffades själva och kunde snacka ut om allt mellan himmel och jord. (: du är bäst soffan. tack för att du finns <3 Hela min kväll har vart ganska seeg, efter att jag kom hem från soffan. Har typ suttit här och snaackat med jonis i flera timmar på skype. Haha alltid lika kul och snacka med honom. Killen får mig skratta hela tiden, något som jag gillar starkt :) Men nu ser jag att klockan är alldeles för mycket så ska avsluta samtalet med jonis och sen ska jag sova (: Natti natti!  





All denna saknad

Har ni tänkt på hur man jämt och ständigt saknar någon eller något? Hur man sitter och önskar att det fanns en tidsmaskin så att man kunde hoppa fram och tillbaka i tiden precis som man ville? Jag är ganska säker på att iaf några av er känner igen er. Jag ska vara ärlig och säga att jag gör själv det, hela tiden. Visst är det jobbigt? Att alltid sakna något eller någon. Men nu är livet inte alltid som man vill att det ska vara, det finns heller inte någon tidsmaskin som kan föra oss fram och tillbaka i tiden. Anledningen att jag tar upp detta är dels för att det känns som att jag saknar så otroligt många personer men också för att jag precis suttit och kollat igenom massa gamla bilder. Det är sjukt, hur saker som då var så självklart inte alls är lika självklart längre. Att man gilder och har glidit ifrån personer som är viktiga för en, speciellt då men och också i nuet men kanske inte på samma sätt. Det finns personer jag kn räkna in i den meningen och som jag saknar. Sen finns det personer man inte träffat på så otroligt länge och vissa kanske man inte ens vet om man någonsin kommer träffa igen. Att det enda sättet man umgås på är genom dessa underbara uppfinningar som kallas dator och internet. Inte för att låta som värsta datanörden nu men tänk om det inte fanns liksom? Svårt att hålla kontakten med alla sina vänner då. Men iaf, tillbaka till det där med saknad. Ibland kan man sakna stunder/tider i livet också. Och det är här som tidsmaskinen kommer in i bilden. Fatta va skönt om man kunde spola tillbaka eller spola fram om man så vill, att det är du som har makten över tiden och inte tiden över dig. Underbart säger jag bara! Och andra sidan, skulle man upprepa bra tider om och om igen så skulle man nog tröttna och inte alls uppleva det som ett lyckligt och bra minnen. Så trots att man saknar tider i livet och hur jobbigt det än känns ibland så kanske det är lika bra att låta det förbli historia och istället minnas det med ett leende på läpparna, & lyckan av att vart delaktig i något som är så värt att minnas. Jag kan säga att jag har flera stunder i livet som jag skulle vilja uppleva igen, bara just för att dom var så bra. Och det har kommit fler stunder, som nu t.ex., som jag gråtit för att jag vill vrida tillbaka tiden. Okej, nu är jag en sån person som har lätt för att gråta, men själva grejen.. Det är verkligen jobbigt ibland. Men även om det finns personer och stunder jag saknar så mycket att det ibland gör ont så går jag med ett leende på läpparna. För hur mycket jag än vill och önskar att saknaden inte existerade, utan att allt fanns mitt framför ögonen så kommer det inte bli så. För den kommer alltid finnas där. Saknaden av något eller någon. All denna saknad.


Jordin Sparks - The cure


Twilight - Eclipse, biopremiär 30/6 -10!



JAG LÄNGTAR!
- haha, dagen innan min födelsedag också, PERFEKT! :D :D


Akut Hundvakt

Haha ni kommer tycka att det här är cp men jag hade ingen skola idag. Vet ni varför? Jo för att ingen kunde ha hunden idag så mamma visste inte vad hon skulle göra med hunden eftersom att hon inte kan/gillar att vara ensam hela dagen. Så jag blev akut hundvakt, hah. Jag gick bara till skolan vid 10 och gjorde matteprovet(första lektionen). Sen åkte jag hem igen. Så idag har jag faktiskt inte gjort något annant än umgåtts med min hund, spelat sims 3 och bara tagit det lungt. (; Haha, otroligt skönt att fått slippa dom 2 längsta och jobbigaste dagarna i skolan denna vecka. (a) Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar, luktar gott därnerefrån :D Imorgon fortsätter filmandet av vårt projekt (; Vår film kommer bli bäst om allt går som vi vill med redigerandet sen. Känner att pressen ligger lite på mig eftersom jag är den som ska redigera filmen, då jag är den med bäst kunskap när det gäller att redigera filmer, hähä (a) Aja, det blir nog bra. Kanske att den i framtiden publiceras här ;D Pusshej!




Filmteamet i täby centrum

Igår va det måndag, och jag glömde helt bort att skriva i bloggen igår. Förlåt för det. Dagen gick så otroligt fort eftersom det var full fulle nästan hela dagen. Resursdag var det i skolan, vilket innebär att det inte var vanlig skoldag. Vi som hade den dagen till våra kroppenprojekt behövde inte vara i skolan om man hade intervjuer att sköta. Det var just det som jag, chatte och fredde hade. Vi skulle nämligen intervju folk i täby centrum om vad dom har för syn på kortvuxna, fördomar osv. Vi filmade även massa små scener vi ska ha i vår film sen. Allt filmande gick faktiskt ganska bra förutom att alla vuxna vi frågade om vi fick ställa några frågor till ville inte ställa upp på det.. vilket gjorde att vi bara fick intervju ungdomar osv. Jag ogillar verkligen sura gamligar. Dom har ingen anledning till att vara sura mot folk runtomkring dem som inte gjort dem nått.. suck säger jag bara. Iaf när den uppgiften var klar åkte jag hem, pluggade lite matte, åt middag, satt här vid datan och sen var det dags för att bege sig till dansen :D Lika roligt denna gång också, älskar det verkligen :D Min lärare är fan den bästa (y)
Kvällen slutade här framför datan, precis som vanligt ^^


Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone

Sjukt ball video!



GE MIG 7 MAJ!


Anna Bergendahl - This is my life


Lördag/Söndag

Så var det söndag igen. Har aldrig riktigt gillat söndagar men det beror nog på att dom nästan alltid innebär att plugga och att en ny skolvecka startar dagen därpå. Men ska inte klaga, man är ju trots allt ledig hela dagen. Så hur såg min lördag ut. Den började med att jag och fredde vaknade upp här, åt frukost, och allt det där man gör innför dagen. Vi hade kvar en påse cheez cruncherz från fredag så den tog vi och satte oss och kolla på Hey baberiba ;D haha saknar fan det programmet. Tur att man har lyckats samla på sig 3 säsonger utav 4. ;) Iaf när fredde sen åkte hem runt 5 tiden så hann jag kanppt sätta mig här innan mamma ropar att vi ska åka till donken för att äta middag. Hahah middag på donken en lördagkväll, (y) Donken mat är typ alltid gott så. Efter det åkte vi till affärern för att ladda upp inför melodifestivalen. Chips och grönskarer till dipp, mums (: Jocke kom även hit :D Melodifestivalen måstej ag säga, slutade bra. Jag tycker att Anna eller Darin skulle vinna och det blev som jag ville, Anna Bergendahl får åka till Oslo och tävla för Sverige. ;D Vad tycker ni andra som kollade om det? Var det rätt låt som vann? (: Vet att det finns lite blandade åsikter om detta så (: När det var slut, hände väl inte så mycket mer. Jag och jocke kollade på Bruce den allsmäktige som gick på Tv. Har dock sett typ 1 miljon gånger x) Jocke spelade även gitarr och sjöng, något jag gillar starkt (: Han åkte hem runt halv 12 och min kväll slutade framför datan. Det var tre killar som underhållde mig denna kväll/natt. Jonis, wille & sebbe (: Så min "lördag" (gick och la mig när det redan blivit söndag) slutade väligt bra, och hela dagen i sig var mysig :) Idag blir det som jag nämnde händer alla söndagar att plugga till matteprovet på tisdag och  ska även njuta av ännu en solig dag. Känns som om våren är påväg, eller vad säger ni? :D Pöss!



Bilden är värd att läggas upp - min sötnos till hund :'D <3


Helg = sova <3

Nu är det äntligen gjort! Idag har jag och fredde tagit tag i att söka jobb, efter att ha skjutit upp det gång på gång så lämnade vi ut massa cv idag (y) Känns skönt att ha fått igång sökandet, då jag är stort behov av att hitta ett jobb. Så hoppas att kanske nått av det nappar ;D Kvällen har sätt ut så att fredde vart här och blir kvar här över natten också. Vi har ätit massa god mat med min mamma och lillebror, ätit ben&jerry och bara tagit det lungt. Ser nu att fredde har deckat i min säng också. Känner själv att jag längtar till att få lägga mig och sova. Har som jag i tidigare inlägg sovit alldeles för lite plus att jag har ju gått i skolan, & pga dett så ät min energinivå just nu nere på noll. Så att få sova hur länge man vill imorgon ska bli otroligt jävla skönt! Vet att många av er håller med mig ;)

Godnatt vänner!


Saker jag just nu vill & ska ha:






Allt är från hiphopbutiken.se


Ge mig 7 maj!

Nu sitter jag här och lyssnar på Lady Gaga och vet ni vad? Idag kom mamma hem med biljetterna! :D längtar som fan tills jag och johanna ska och kolla/lyssna på henne i Globen den 7 maj! :D :D Ska bli så otroligt jävla bäst (: Lady Gaga är en av dom jag beundrar mest. Så sjukt ball tjej med sin speciella men balla stil och även hennes sköna attityd. Hon designar sina kläder själv, och även ibland så gör hon dom själv. Hur coolt är inte det liksom, med tanke på hur avancerade hennes kläder är ibland. Hon skriver mycket av sin musik själv, men även skrivit till massa andra stora artister. Betyder alltså att hon är grym på det med. Och jag älskar hennes musik! :D Så det ska bli mäktigt och se henne den 7 maj!

Jag och Johanna ska ha det bäst, och vet att vissa av er är och kommer bli avensjuka på oss, hähä (a) och det borde ni vara, för jag menar, hallå.. det är ju LADY GAGA vi snackar om! ;D


Good mood

Känner mig på så otroligt bra humör idag. Okej det började väl efter att ryska provet var över. På tal om det så gick det bättre än vad jag trodde men chansade mycket på massa, och det gör en alltid osäker. Men skönt och ha det över iaf. Haha idag fick jag,chatte och fredde svar från en tjej som hänvisade oss vidare till en tjej som är korvuxen, som kanske kan ställa upp på våra filmad intervju på måndag :D Nu undrar ni säkert varför vi ska intevjua en kortvuxen, svaret till det är att vi håller på med ett kroppen projekt i några ämnen i skolan och då har vi 3 valt att ha ämnet "småväxthet" alltså dvärgar, men man får tydligen inte säga så, och säger därför kortvuxen iställer för dvärg ;D haha. Hoppas bara att hon går med på det. Annars så blir vårt uppdrag på måndag att intervjua folk på stan om vad dom har för syn på kortvuxna osv ;D är faktiskt ganska taggad måste jag säga, nu när vi lånat filmkamera från skolan osv. Så om ni vill vara med på vår film till vårt projekt så är det bara att befinna sig i täby centrum eller i stan på måndag ;) Skoldagen gick hyffsat fort. Så när jag slutade gick jag och johanna i täby c ett tag, för jag skulle inköpa lite i sminkväg ;D Sen åkte jag hem. Jonis var den som höll mig sällskap på telefon när jag gick från tåget. Det var kul att prata med killen eftersom det var ett tag sen. (y) Resten av denna dag har jag ägnat mig åt att bara ta det lungt och njuta av att jag inte behöver plugga till något. Idag var det även Vampire Diaries och jag måste säga tta jag är helt såld  den serien. Älskar den nu! :D hatar att detta avsnitt slutade på ett sånt där jobbigt sätt att man bara vill se nästa avsnitt på engång. Men men, då har man nått att se framemot nästa vecka. ;) Imorgon är det fredag och ska bli så skönt med helg. Behöver ta igen lite sömn jag missat denna vecka. Hejsvejs sötungar!


Någon bild chatte måste ha tagit igår^^


Ytterligare 3 pyttisar till min och chattes samling :'D

Hur kan man vara så söt som dessa tre sötsaker?!

Mini

Tusilago

Kurris


Jag är trött

Usch va jobbigt det har varit att gå i skolan idag. Har vart så sjukt trött hela dagen och är det fortfarande. Kan inte gå och lägga mig heller eftersom jag måste plugga till ryska provet :( oooooorkar inte! Men bara att bita ihop.. Fick ingen sovmorgon idag heller eftersom att jag skulle vara hos tandläkaren vid 8 och jag börja 10 -_- Men det gick bra hos tandläkaren iaf. Jag fick sedan sitta själv i typ 1 timme och vänta på att resten av klassen skulle komma. Känns lite nördigt och vara i skolan 1 tim och 20 min innan jag egentligen börja, men fördrev tiden med att plugga ryska. Resten av dagen har bara vart en plåga. Trööööött, viiiill sova! :( Men jag överlevde! Och nu längtar jag bara tills jag kan gå och lägga mig. Sova är fan det bästa som finns! :O 

En lite rolig sak som hände idag var att jag hittade en gammal kompis på facebook, som jag pratade lite med (: Det är sjukt hur man bara kan tappa kontakten med folk som man var bra kompis med. Men det är tur att facebook finns då, hah ;D Nu måste jag plugga vidare, Hejdå!


7/3 -10 <3

Jag är så glad. Glad för att vi tog steget till att försöka och ge det vi har en chans. Det kommer blir jobbigt på flera sätt, men det är det värt. Försöker man aldrig, så kommer man aldrig få svar på om det är rätt eller inte. Hur det kommer bli i framtiden, det vet varken du, jag eller någon annan. Vi tar dag för dag, och ser vart detta leder oss till. "Vi mot världen" var det inte så vi sa? <33

Sebastian Lundgren, min underbara. <3


Lördaaaaag

Dagen var jag med fredde och vi tog det mest lungt hela dagen. Jag kollade på filmen vi hyrde eftersom att jag somnade nästan direkt när vi starta den, (a) Gamer hette film, och var faktiskt bra (; rekomendrar den (y) När fredde sen åkte för att han skulle hinna fixa sig och så för att sen fira en kompis som fyllde år, så gjorde jag inte så mycket mer än att nörda mig hr framför datan. Senare på kvällen åkte jag hem till jocke och var med honom. Vi hade en underbar pratstund om allt mellan himmel och jord. Är så otroligt glad att vi börjat umgås igen och för att du alltid finns där för mig. Du kan alltid räkna med mig jocke (: vid halv 12 gick jag och mötte fredde igen och så gick jag och han hem till honom (: sov även kvar där.



Jocke, du är bäst.


Jack 16 år

Grattis till världens bästa kusin som fyller år idag! :D


Resultatet av gårdagens frisörbesök (:


Vår ibland orättvisa värld

Ibland hatar jag verkligen världen. Livet går ju ut på att man skaffa sig ett långt och lyckligt liv, ellerhur? Ändå finns det saker i livet som plågar än, som inte har någon kontroll över, som man bara måste acceptera oavsett om man vill det eller inte. Men finns det någon människa i denna ibland orättvisa värld som kan acceptera den smärta som sorgen ger? Nej precis. Ändå så finns den där. Och plågar oskyldiga människor. Ställer mig frågan hela tiden, Varför? Kommer aldrig fram till något rimligt svar, förutom att världen är bra hård. Jag befinner mig just nu i en sitution som det inte finns någon annat ord för än, orättvisa. Det är precis vad det är, orättvist. För det finns nämligen en person i mitt liv som befinner sig alldeles för långt bort från mig. En person jag tycker om så fruktansvärt mycket, och dessutom känner desamma för mig. Och det är här vi återigen kommer in på det jag skrev om innan, om ett långt och lyckligt liv. Två personer, som träffades för 5 år sen, tyckte om varandra från första gången deras blickar möttes, som år efter år har förträngt känslorna på grund av en enda sak.. avståndet som håller dem isär. Trots att båda skaffat sig liv och försökt leva livet på två olika håll, har känslorna som dem fick första gången deras blickar möttes, där för 5 år sen, alltid legat djup inne i deras hjärtan och skavt. Och varje gång de träffas, så kryper känslorna fram och blir så starka att det bli okontrollbara, att så fort det är i varandras armar så börjar de oroa sig för när det skilljs åt igen. Men ändå tvingas de bita ihop och leva vidare med ett leenade på läpparna. Hur kan det få vara så? Hur kan världen hålla isär två personer som känner på detta sätt? Det är inte rättvist. För så länge som det är på olika ställen, så kommer det att sakna varandra, och aldrig bli riktigt lyckliga. Att dag för dag låssas som att allt är bra, är det värsta som man kan göra. Att man varje dag försöker komma på ett sätt att hitta en lycklig utväg. Men hur lätt är det att leta efter något som inte finns? Jag kan inte förstå hur det kan vara tillåtet att det får vara på det här sättet.. Hur en värld kan vara så hård mot människor som bara vill vara i varandras närhet. Som behöver varandra. Det är sjukt. Det värsta är att en av dom två personerna jag precis skrivit om, är jag. Och jag kan säga er en sak. Att älska en person på avstånd är bland det plågsamaste man kan göra. Det är som att världen inte tillåter en att göra det. Man känner sig så orättvist behandlad. Men trots det så kämpar man på och försöker vinna mot världen för att man tror så starkt på det man kämpar för. Det precis det jag gör, samtidigt som att jag försöker hålla resten av mitt liv i styr. Just står jag med ena foten i mitt vanliga liv, som det egentligen inte är något alls fel på och där jag har en annan person jag tycker om och gör mig lycklig, och en fot påväg in i ett nytt liv. Jag vet inte vilken väg som är den rätta, men en sak vet jag.. och det är att jag älskar, har älskat och och kommer alltid älska den personen som befinner sig på en annan plats, lågt ifrån mig, i denna orättvisa värld, det är något som är inristat i mitt hjärta så länge som jag existera på denna, orättvisa värld.

"Min framtid, ligger i dina händer"


Det är dags för fredags myys!

Så var det fredag och sportlovet börjar dras mot sitt slut, usch :/ Men det är iaf inte slut riktigt än och min helg är fullbokad. Idag gick både jag och johanna upp strax innan 9 eftersom att biljetterna till Lady Gaga släpptes idag vid den tiden :D Vi var sjukt nära på att inte få några biljetetr efter bara en halv timma, fanns bara utspridda och hur kul är det liksom, visst man får se Lady Gaga men man vill ju ha sällskap där med ;D Men till slut lyckades vi hitta 2 biljetter bredvid varann, så nu är dom bokad och betalda! Nu ska vi bara vänta in den 7 maj! :D :D ska bli så sjukt kul! Efter att det var klart skjusade mamma ner mig till frissan. Jag blev nöjd, bara det att jag klippte av ganska mycket eftersom att mitt hår vart missfärgat längst ner efter att jag dödat mitt med alla blonderingar för över 1 år sen. Och sen när jag färgade tillbaka till brunt för typ 1 år sen så har färgen liksom nötts bort längst ner för att det vart så sjukt slitet. Så idag fick en stor del av det ryka och nu mår mitt hår bra igen :D :D Det är tänkt att jag kanske ska permanenta håret sen när allt slitet är borta osv ;) Eller så kanske jag ska färga det lite brunrött, får se då ;D Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Fredde kommer hem idag, och han kommer även hit lite senare idag, vet dock inte när^^ men jag får försöka fördriva tiden lite, funderar starkt på att spela lite sims, hähä (;

Juste, igår kväll är värt att nämnas, då jag var i stan med jocke och johanna och åt middag :D Anders , som jag inte träffat på flera år kom det också och var med oss! Vi fyra hade det riktigt trevligt (; När jag kom hem satt jag och pratade med sebbe hela kvällen & natten typ xD stackars han som hade skola idag, så sent som det råka bli igår så måste han vart as trött idag. Aja, det var mysigt iaf, pratade om allt mellan himmel och jord typ, (:

Men nu ska jag fixa lite lunch och sen spela lite sims, Pusshej!


Hejdå Kilafors, Hej Vallentuna

Nu bär det snart hemåt till Vallentuna. Det har vart underbart att åka skidor och bara umgås med familj här upp i norra delen av vårt avlånga land ;D Men nu längtar jag hem till vännerna där hemma och det ska bli skönt att få komma hem med. Ikväll är det planerat att jag ska träffa min käre vän Joakim Sjöberg :D Iaf, nu verkar det som att vi är färdiga att åka härifrån så ska väl packa ner datorn nu, så hörs vi kanske senare! Hej dååå!


Jason Derulo - In my head


Ändring i planeringen

Idag blev det faktiskt ingen skidåkning /: anledning till det är att inatt hände något, inte sådär jättemysigt.. min lillebror spydde.. ;O Så för att inte bara slösa bort dagen till att göra ingenting så åkte jag och mamma in till bollnäs och kollade lite. Fick ett par jeans osv (a) Efter det åkte vi handla lite osv. När vi kom tillbaka till huset åt vi lite och sedan bakade jag en kladdkaka :D smakade precis på den, och den vart god (y) Men nu har jag suttit här ett tag och börjar bli ganska uttsråkad så tror jag ska kolla med familjen om dom kanske vill spela något, hähä. Ses! 

Skidåkningen fortsätter

Haha, egentligen måste jag inte säga vad jag gjort idag eftersom ni nog vet det vid det här laget så dagens inlägg blir kortfattat. Alltså, vi var och åkte skidor i järvsö idag igen, och det var lika bra idag förutom att det blåste lite för mycket men solen sken ;D Vi åkte hem något tidigare idag pga att vi för första gången under dessa dagar började frysa. Väl hemma så gjorde vi inte så mycket. Jag och simon spelade spel innan middagen och efter middagen så kollade jag på ett program om Lady Gaga (: Och efter det spelade vi alla igen och vet ni vad.. jag förlora denna gång ;O haha. Nu sitter jag här och lyssnar på Darins bidrag i Melodifestivalen, så sjukt bra låt :D Även anna bergendahls låt är ganska bra också, jobbiga med den är att den fastnar på hjärna hur lätt som helst. Har haft den i huvudet 3 dagar i sträck nu x) haha. Imorgon är det sista skiddagen för denna gång, och imorgon befinner vi oss i bolleberget igen (; börjar få lite hemlängtan till alla mina underbara vänner som väntar där hemma. Puss på er!


(y)

Så var andra skiddagen över. Idag var vi i Järvsö för första gången och vet ni vad, det var nääjs ;D Det enda lite negativa var vädret. Blåste och snöade nästan hela dagen, men man överlevde ju liksom. Så Järvsöbacken är något jag rekomenderar för er som är skidälskare som jag (y) Just nu sitter jag här i mitt fina underställ och bloggar (såklart) och väntar på att duschen ska bli ledig. Jag hör även att mamma håller på med maten där nere så antar att det är middag när som helst. Kvällen ser ut så att vi ska spela massa spela, hela familjen och bara umgås såhär en kall måndagskväll ;) BTW, JAG FICK REDA PÅ IDAG ATT LADY GAGA SKA HA KONSERT I GLOBEN DEN 7 MAJ!!!! :D :D :O :D :O Ni som känner mig vet att jag har gott och snackat och längtat till hon ska komma till Globen, enda sen hon spelade på Grönan i sommras :D och nu kommer hon hit! :D blev över lycklig när jag hörde det på radion, eftersom hon är en stor idol hos mig :D Johanna som också gillar henne, blev lika överlycklig när jag smsade henne och sa att Lady Gaga ska komma till Sverige och spela i Globen. Så på fredag kl 09.00 när biljetterna släpps så ska jag och johanna köpa biljetter! :D :D

Puss


RSS 2.0