Dålig uppdatering denna vecka

Som ni säkert märkt så har jag inte orkat blogga så mycket denna vecka, då jag haft massa plugg att göra osv. Nu är det alldeles strax dags för att hoppa till sängs men tänkte bara kort skriva lite om dom senaste dagarna. I fredags var min pappa i köpenhamn och mamma på tjejmiddag så jag och min älskade bror umgicks hela kvällen. Kollade hey baberiba och idol och åt massa gott (: Och middag vi åt kan man inte direkt klaga på, vi åt nämligen kebab! Egentligen så var det meningen att jag skulle vara med Sabina och Nicklas men båda två fick ändrade planer, tråkigt nog. Men kvällen räddades av lillebror min, med riktigt fredagsmys! (: Igår sega jag hela dagen och på kvällen var det fira Cissi som gällde. Även om jag av någon anledning var trött så hade jag det sjukt trevligt :) Det blev dock en lite sen kväll då jag somnade runt 4. Men det gjorde inget eftersom att jag hade en planfri och pluggfri söndag framför mig, så jag sov länge och sega hela denna dag med. Härligt har det varit! Sen på tal om ingenting så måste jag bara berätta om häromdagen, när det snöade som satan här! Det var helt sjukt, men jag gillare! Fick massa julkänslor, något jag längtar till. Men lyckan varade inte så länge då den samma dag började smällta bort och nu finns inte ett spår kvar av snön förutom att det är jävligt halt :( Hoppas iaf på en vinter med massa snöööööö! :D men nu gott folk, kallar sängen så God natt med er!



Det var svårt att hålla tillbaka tårarna.

Fick precis denna video av Johanna och detta är glädje tårar gånger tusen.
Sitter och stor bölar ännu. Så otroligt underbart. :')


Plugg hit, plugg dit

Tack vare att jag haft massa saker att plugga så har jag inte kunnat skriva här på 2 dagar, KATASTROF! haha nej men allvarligt talat så orkar jag verkligen inte allt detta pluggande. Det absolut värsta är att sitta upp sent på natten för att plugga till ett prov, precis det jag gjorde igår natt. Snacka om att jag var något trött idag också. Blir även så sjukt trött på min otroligt irriterande handledare. har nu haft henne i snart 3 år i dom ämnena som är mina karaktärsämnen, nämligen samhällskunskap och historia. Jag vill bara spy på dom två nu. Skulle kunna sitta här och skriva massa skit om min handledare men det skippar vi, dom som bör veta det, vet redan om det. Jag vet även att det är fler som håller med mig. Måste bara säga att det är tack vare min handledare som bidrar till att skolan är så jävla tråkig just nu. Orkar seriöst inte med henne längre.. Inte långt kvar nu men vet inte vad jag ska göra för att inte få utbrott på henne. Tips? Isf skriv dom för jag står inte ut!

Idag trodde jag att jag skulle få en lugn dag men den lycka försvann i samma sekund som jag kom på att jag har en filmanalys att skriva, som ska vara inne imorgon. Kul.. NEJ! Så ni kan ju bar tänka er vad jag har ägnat nästan hela min eftermiddag åt, joo att skriva en dramaturgisk filmanalys på 5 sidor. Fy fan säger jag bara. Nu har jag BARA 4 historia läxor till på fredag så imorgon blir det inte heller nån vilodag. Ska bli så otroligt jävla skönt med helg känner jag, behöver sooooova och ha kul. Men nu kanske det är bäst att krypa till sängs, med tanke på att jag inte fick så mycket sömn förra natten. Ha det bra!


Kände mig väldigt nördig då jag satt med 2 datorer idag, haha


Baby, I like it!

Idag blev det en mysig eftermiddag i stan med Johanna & Aurora.
Perfekt start på veckan!





Detta blev alltså dagens inköp (y)


Time, is going by, so much faster than I

Ännu en vecka är nu slut och det märks tydligt att vintern är påväg. Det har blivit så mycket kallare nu, skulle säga att denna vecka har vart väldigt kall. Men på något sätt så gillar jag det. Längtar tills snö och alla julstämning är här, för även om det är kallt så är det mysigt. Tänk att vara ut i snön och kylan och sen bara komma hem till ett varmt hus och dricka något varmt, med någon vän eller så. En härlig känsla, tycker ni inte? Är så sjukt jävla sugen på att åka skidor också! Det är något som är bland det bästa med vintern. Ska nog se till att lära mig snowboard i år också :) Iaf, tänk att jag sitter här och pratar om vintern när det känns som om sommaren sluta nyligen? Tiden går verkligen fort nu, har nästan svårt att hänga med men jag klagar inte, lever livet liksom ;) Precis som alla andra dagar så har även helgen gått fort men är det inte så man brukar säg " Tiden går fort när man har kul". Det gör den verkligen. I fredags var jag ute med massa folk! Det var sjukt trevligt. Vi var på ett ställe som heter Festen i Gamla stan, hade aldrig vart där innan och min slutsats av den klubben var att det funkade som ett förkröks ställe men det var ganska litet och ja, att vara där tills dom stänger vet jag inte. Men det var helt okej och jag hade trevligt. Dock slutade kvällen lite tidigare än planerat pga flera anledningar. Men men. Soffan och jag var hemma här vid 3 tiden, och måste säga att det var skönt att komma hem lite tidigare denna gång. Och därmed så var fredagen slut. Igår, alltså lördag, så var jag seg hela dagen. Sen runt 2 tiden så ringer Björn och vill hitta på nått så jag hoppade in i duschen och han kom hit. Vi hade inget att göra så vi tog det bara lugnt här hemma. Han åt middag här osv. Sen vid 8 tiden följde jag honom en bit, då han skulle till en annan kompis och jag skulle möta upp nästa vän i centrum, som då var Nicklas. Vi köpte godis och gick hem till mig, där vi inte gjorde så mycket mer än att kolla på film. Jag var så jävla trött att jag däckade. Det var väldigt skönt att sova den natten :) Idag har jag inte gjort ett skit så behöver inte prata nått om denna dag, haha. Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och försöak få mig lite sömn, Natti Natti!



Linda Pritchard - Miracle


JAG ÄR LYCKLIG!

Vampire Diaries har säsongsstart idag kl 20.00 och jag säger bara en sak;
Fan vad jag har väntat och längtat om att den serien ska starta igen!
yeey!


Torsdag & trött

Idag är det torsdag och snart helg. Jag ser fram emot helgen. Imorgon blir det utgång med massa olika folk och på lördag ska jag vara med Nicklas som är det senaste tillskottet bland mina vänner :) Och på tal om honom, så var vi med varann igår, något som var väldigt trevligt. Vi har inte kännt varann så himla länge men han verkar vara en väldigt trevlig kille. Han åkte hem runt 11 tiden igår kväll så jag kom i säng ganska sent, men jag är van. Lyckas aldrig komma i säng i tid. Och eftersom jag inte sov tillräckligt i natt så är jag så otroligt trött idag, att jag bara vill gå och lägga mig nu på engång men har lite att göra innan. Måste t.ex. plugga matte, har mitt första matte C prov imorgon och jag ber till gud att det går bra. Med tanke på att jag inte är världens bästa i matte så kan nog detta bli svårt. Men ska jag vara ärlig så har det gått sjukt bra när jag pluggat på lektionerna osv, hehe :) Så det känns iaf lite bra nu. Fick även VG+ på buddhismen provet vi gjorde förra veckan, något jag verkligen inte kunde tro eftersom jag inte pluggat mycket alls, men det gick ju faktiskt riktigt bra! Nästa MVG liksom ;)

Juste, jag får inte heller glömma att jag träffade och fikade med Soffan igår, medans jag väntade på att Nicklas skulle sluta skolan. Det var också väldigt trevligt eftersom jag inte träffat henne på väldigt länge. Hatar att vi inte ses lika mycket längre, måste verkligen ta tag i det. Var iaf skönt att får prata ut lite om allt som hänt på senaste. Tror hon tyckte desamma. :)

Nu ska jag nog äta när som helst, sen blir det till att kolla på Vampire Dairies som har säsongstart idag! :D Krockar med PH men får helt enkelt kolla reprisen senare ikväll, haha. PUSS på er!


En bild på Nicklas fråm igår (:


Miley Cyrus - who owns my heart


Chatte 18 år

Idag fyller världens bästa Chatte 18 år!
Grattis vännen! <3


Min sötnos



Finns ingen bättre än min lilla solstårle till hund.
Nellie<3


Filmkunskap, blöö

Sitter nu i skolan på en tråkig filmkunskaps lektion och borde egentligen skriva på en dramaturgisk film analys men jag kan verkligen inte koncentrera mig på att skriva här i skolan, gör det bättre hemma. För att ha någonting att göra så sitter jag och letar bilder på Titanic till min loggbok i projektarbetet och när jag ändå var inne på bilder så kollade jag bilderna jag hade här på på min inloggning, och blev väldigt glad när jag hittade en bild på Chatte som är tagen för ca 2 år sen :D Bilden ser ni nedan. Väldigt fin måste jag säga!


Fram och tillbaka.

Precis som överskriften lyder så har jag verkligen åkt fram och tillbaka idag. Det började med att vi hade en förelänsning på Stockholms Universitet. Vi satt och lyssnade på en som snackade om Det svenska styrelseskickets grunder i 2 timmar -_- jaa det säger ju sig själv, lite långtråkigt dels för att det var långt men också för att vi typ redan haft det där i samhällskunskapen men ändå tvingades anteckan ner det, eftersom vi ska skriva nån typ av analys/rapport om föreläsningen. Men när det äntligen var slut så fick vi sluta för idag. Så det var väldigt skönt att få sluta kvart i 12 :D Jag och Fredde hade pratat om att vi skulle äta lunch i Täby C och jag skulle hämta lite saker i skåpet så vi tåg tåget tillbaka till Täby. När jag gjort mina ärenden i skolan så fick vi för oss att vi skulle skita i att äta lunch men eftersom att jag skulle vänta på att Sabina kom med tåget från Vallentuna så gick jag med fredde till Täby centrum och när jag precis kommer dit så ringer Sabina och säger att hon sitter på tåget. Så det vara bara att gå tillbaka till stationen. Jag mötte upp henne på tåget och vi åkte in till stan. Jag var nu i stan, igen, haha. Vi skulle nämligen kolla efter present till en viss person som jag inte tänker nämna här, hehe (: Men vi gick runt lite i affärer och det blev väl lite shopping, iaf för Sabinas del, haha :D När vi var klara i stan var klockan runt 4, vilket innebar att det var 1 tim och 45 min kvar tills min dans började så jag åkte tillbaka till Täby och gick hem till Aurora och var där tills dansen började :) Vi tog en liten promenad till dansen från Aurora. Dansen var lika rolig som den alltid är! Vill börja dansa fler gånger i veckan! Något som både jag och Aurora funderar starkt på att göra till nästa termin kanske :D Mamma kom och hämta mig efter dansen och det var lite bråttom hem för idag var det nämligen säsongsstart på Paradise Hotel! Inget jag vill missa direkt. Och på tal om program, på torsdag börjar VAMPIRE DIARIES  igen! :D Fy fan vad jag har längtat, är galen i den serien! Så det är något jag ser framemot. Men nu måste jag gå till sängs, Ha det bäst vänner!


Sabina Nilsson, underbara du, du är älskad.


Tinie Tempah Ft. Kelly Rowland - Invincible


*

Utmanad av Sara http://lillsaraduvet.blogg.se

 

4 tv-program:

Paradise Hotel, Vampire Diaries, Idol, Halv åtta hos mig.

 

4 saker jag gjort idag:

Vart på föreläsning med skolan, vart i stan med Sabina, vart på dansen, tittat på Paradise Hotel.

 

4 saker som jag längtar efter:

Höstlovet, Julafton/Nyårsafton, Klassens studentskiva, Studenten!

 

4 saker på önskelistan:

Massa pengar, en mini dator, en systemkamera, presentkort kanske.

 

4 saker som jag avskyr:

Falskhet, tjaffs, plugga, stress.

 

4 saker som jag tycker om att göra:

Vara med mina vänner, dansa/sjunga, festa, resa.

 

4 saker som jag har ätit idag:

Macka, choklad, cheeseburgare, gröt.


Jag utmanar:

Chatte & Sofia http://elitsnack.blogg.se/
Sabina http://redbullvodka.blogg.se/
Johanna & Alicia http://1337.devote.se/
Elli http://kingoffools.devote.se/


Från gamla vänner till födelsedagar

Det är söndag. Igen. Jag hinner verkligen inte med för tillfället. Förstår inte vad är som gör att tiden går så snabbt? Kunde den inte ha börjat gå lite fortare för nått år sen. 2an i gymnasiet t.ex. usch vilken hemskt tid om man kollar på själv skoltiden. Där fick man verkligen plågas igenom, inget jag vil återvända till. Och nu av nån anledning så har tiden gått väldigt fort sen sommarlovet slutade. Hösten och kylan var här bara sådär, poff! Även om skolan är som en slags trygghet att gå till varje dag, med vänner och sysselsättning och allt möjlligt så börjar det bli väldigt tröttsamt. När man gått i skolan ca 12 år, alltså den största delen av mitt liv, så vore det inte fle med en paus för att sen kunna ta nya tag till universitetet, något som jag tror kommer bli tusen gånger roligare. Eller vad säger ni? Skoltrötta tror jag iaf att många är även om dom kanske inte vill sluta gymnasiet osv.

Men nu är det söndag igen och det är ingen dag jag egentligen föredrar, det enda bra med den är att man är ledig hela dagen, haha. Söndagar borde döpas om till pluggdagar, för det är det verkligen. Själv är det tänkt att jag ska plugga matte, men får se hur det blir med den saken. För övrigt så har jag haft en bra helg. I fredags var jag med Adde, Hoppe, Hugo, Nicklas, Marcus & Björn hemma hos Marcus i Spånga. Det blev en trevlig helg även om det inte gick så jättebra för mig under den sista delen av kvällen, haha. Var kul att umgås med mina gamla, fortfarande favorit killar igen. Det blir ju inte så ofta nu för tiden men vi jobbar iaf på det, vilket jag älskar :D Så fredagen blev väldigt sen men det var kul.

Igår var jag hemma hos Elli och firade henne med hennes släkt och andra vänner till henne :) Som ni såg i tidigare inlägg så fyller hon 18 år idag! (: Det var en trevlig kväll det också. Jag hann även träffa Adde och ligan lite igår också. Med andra ord en helt okej lördagkväll. Så ännu en gång så har jag haft en bra helg, och det är tack vare alla mina underbara vänner, som gör mitt liv till det bästa. PUSS!



Att hösten är här är det ingen tvekan om. Måste erkänna att även om hösten är den årstiden jag tycker minst om så kan jag inte låta bli att gilla alla färger och dom soliga höstdagarna.


Elli 18 år!

Idag fyller världens bästa vän vid namn Ellinor Välimäki, 18 år! :D <3
Nu jävlar, kör vi bjestis! haha!


Its friday!

Så var det ÄNTLIGEN helg! Okej, jag måste erkänna att denna vecka, precis som alla andra, har gått väldigt fort. Men jag har inte haft den absolut bästa veckan, då jag för andra gången på 3 veckor jag blivit sjuk. Hosta och förkylning, vilket har varit väldigt jobbigt eftersom jag kände att jag inte kunde vara hemma från skolan nå mer, eftersom jag vart borta och vart sjuk mycket. Jobbigt och missa i skolan liksom. Sen, precis som förra veckan, så har jag inte varit på bästa humöret. Skolan känns fortfarande lika tråkig som jag beskrev det i ett inlägg förra veckan. Så det är bra att veckorna går fort så att helgen kommer snabbt och även höstlovet närmar sig sakta men säkert. Så alltså, denna vecka har jag verkligen fått bita ihop för att ens klara den. Har verkligen inte orkat plugga och anstränga mig, och även försovit mig flera gånger denna vecka, förstår inte vad jag håller på med? Har inte gjort något speciellt i veckan heller eftersom jag inte haft nån lust. Övningskörde lite igår med pappa, det är väl det de enda speciella, med andra ord.. en väldigt seg vecka. Men har ju inte mått så himla bra heller så det kanske inte är så konstigt. Men iaf, nu är det äntligen fredag och en hel helg väntar framför mig. Ikväll blir det till att träffa gamla vänner :) Adde kommer till Vallentuna idag så ska ägna min fredagkväll med favorit grabbarna och så ska även ett nytt tillskott bland mina vänner vara med också, jag pratar såklart om Nicklas, sjukt trevlig kille det, måste jag säga :)  Så det ska bli sjukt trevligt, jag och alla grabbar, jag klagar inte men och andra sidan är jag ju van att vara ensam tjej när det gäller detta gäng ^^ Ser vilket fall som helst fram emot kvällen, får se om jag får med mig nån tjejkompis också, haha. Ha en bra fredagkväll, för det ska jag! BYE!


Bjuder på en gammal bild på världens bästa killar!
ca 3 år sen.


Man blir ju inget annat än stolt (:

Tyckte att denna video var värd att publiceras lite extra och även skryta lite. Killen vid namn Daniel Steenhouwer på videon är nämligen en nära vän till mig och som ni ser, kunglig på det han gör! Grymt gjort Stenis!


Bruno Mars - Just the way you are


I lördags

Tänkte bara att jag skulle göra ett kort "Tack-inlägg" till
Sabina, Emelie, Anna, Alex, Simon, Jakob, Ludde och alla andra som var med i lördags, det vart en grymt kul kväll med underbara männsikor! (;


Hos fredde

ÄNTLIGEN så är det fredag! Har som ni vet haft en tråkig vecka i skolan och behövde verkligen helg nu. Just nu sitter jag hemma hos Fredde och väntar på att Idol ska ta slut så att jag sen kan kolla på det på TV4play för jag missade typ hela programet när jag åkte hit. Fredde själv har typ somnat i sin säng, och själv känner jag mig ganska pigg för att vara en fredagkväll då jag i vanliga fall brukar vara dödstrött. Men det lär väl komma om någon timme eller så, haha. Är skönt att jag ska sova kvar här så att jag slipper åka hem den långa tråkiga vägen iaf. Morgondagens planer ser ut så att när jag åkt härifrån så tar jag en sväng förbi Täby C för att kolla om jag hittar nått jag kan ha till kvällen, för ska nämligen ut imorgon och vi tjejer har tema rock^^ Har jag tur så hittar jag nått annars kan jag nog skrapa ihop något bra hemma, men alltid kul med nya kläder liksom ;) Dom som ska med ut imorgon är Sabina och Emelie, Jakob och Simon, Alex, och sen tror jag att Anna var ganska taggad också :D Kommer säkert sluta med att vi blir fler, hehe. Men det ska bli så sjukt kul, är jävligt taggad! :D Men nu ska jag gå och peta på Fredde och sen kolla idol, PÖSS!

RSS 2.0