Do it like a brother, do it like a dude

Nu är jag trött och vill egentligen bara lägga mig och sova men nej då måste jag plugga lite matte ifall jag får göra matteprovet imorgon. Jag ooorkar inte, hatar verkligen matte C så grovt mycket! suck säger jag bara...

Kom hem från jobbet för ungefär en halvtimma sedan också. Har jobbatfrån 17 - 22.30 så är lite små trött. Dock var det inte speciellt stressigt idag och jag fick lära mig massa nya saker eftersom att jag ska stänga några dagar som jag jobbar. Första dagen på mitt schema börjar på tisdag och då ska jag stänga.. hjälp.. ;O Även om jag vet hur det fungerar så känns det lite små läskigt, hehe.

Iaf, iågr var det en lite speciell dag, den kändes så sjukt lång. Men jag åkte till skolan som valigt. Gjorde ryska provet osv. Sedan åkte jag hem till Robin där Leo också var. Medan jag väntade på att Nicklas skulle sluta så var jag alltås med Robin och Leo. När Nicklas väl kom till robin drog vi två och köpte bullar och läsk och satt i solen och snackade och blåste bubblor :D :D hahah. Bara Nicklas, Aurora och Fredde som förstår grejen med bubblor! :D iaf det var mysigt även om det blev lite jobbigt pga lit saker som jag inte tänker ta upp här. Efter det gick vi hem till Nicklas ett tag och sen åkte jag tillbaka till Robin och kollade film. Vid 9 tiden mötte jag upp Miccan, Aurra och en tjej från dansen som heter Julia. Vi fyra skulle nämligen träna på Do it lika dude-dansen som vi ska uppträda med på vårshowen och vi fyra är dom enda som ska dansa den. Även om dansen var svår så tyckerj ag att det gick hyffsat bra iaf (:

Men nu kära vänner måste jag göra mig i ordning för sängen och sen försöka plugga lite matte. Så godnatt med er!





Lite bilder från den senaste tiden (;











Det går bra nu!

Hej kära vänner!

Det var nu ett tag sen jag skrev ett inlägg här och eftersom att det är flera som tjatat på mig att jag ska uppdatera oftare så tänkte jag att det var dags nu, haha. Sedan jag skrev sist så har det hänt mycket bra saker som fått mitt liv till en helt annan och bättre vändning och det var precis det jag hade tänkt att jag måste berätta lite om.

Som ni såg i det senaste inlägget jag skrev så är resan till Rhodos i augusti med Aurora & Trixie bokad och lite betald. Det ska bli underbart kul att få åka med två underbara tjejer utomlands i 2 veckor. Är ju lagom taggad iaf! (: Men innan det så planeras det för fullt att jag och Aurora ska åka till Kalmar och hälsa på världens bästa Trixie över en helg. Tror att det kommer bli super trevligt!

Något som är värt att nämna är mina två senaste veckor som vart väldigt bra även om det vart mycket och faktiskt lite slitet (: Iaf det började för två veckor sedan då jag blev uppringd av Sibylla i Vallentuna, och dom frågade om jag vill komma på arbetsintervju dagen därpå och självklart tackade jag ja. Inte ens en minut efter att jag lagt på telefonen så ringer dom från Willys I arninge och frågar om jag vill komma på arbetsintervju där med, och även det tackade jag ja till. Snacka om att jag var nöjd den dagen eftersom att jag haft en så fruktansvärd ångest för att jag inte hade nått jobb och skolan slutar snart med student och grejer, och eftersom att jag inte har några planer för att plugga vidare direkt efter gymnasiet så kändes det underbart! Dagen därpå var jag alltså på arbetsintervju på Sibylla och jag kan ju säga att det gick väldigt bra, då dom var så nöjda med min intervju att jag planerades in för provjobb där i två dagar veckan därpå som alltså var förra veckan.

Förra veckan var väldigt slitig men jag var/är glad iaf! Veckan började med att jag, efter skolan, var på arbetsintervju på Willys som också gick väldigt bra. Jag skulle få besked om jag fått jobbet eller inte i slutet av veckan men även där lät han väldigt positiv. Så nu var det bara att vänta. Efter det träffade jag Johanna i Täby entrum och var med henne tills dansen började. Väl på dansen så började vi med dansen som del av nummret för vårshowen ska dansen. För er som inte vet så är vårat nummer till vårshowen den 2 juni, uppdelad i 4 delar där det är 4 olika låtar som är ihop mixtrade. Jag måste säga att även om dansen var svår så känner jag mig lite små taggad för det också (:

I tisdags var det dags för första praktikdagen, eftersom att vi hade en liten praktik vecka i skolan, dock bara 3 dagar. Jag var på HSB Dagverksamheten i Täby, som min mormor fixade åt mig, så jag jobbade med gamlingar i tre dagar och det var väl helt okej. Egentligen skulle jag vart på en advokatbyrå i Sundsvall men dom hade redan två praktikanter då, så jag fick ta första bästa. Men det var trevligt! I tisdags och i torsdags provjobbade jag även på Sibylla och jag måste säga att det gick förvånadsvärt bra och jag fick beröm för min insats och gissa vad? Jag fick jobbet!! ;D Så nu kommer ni hitta mig på Sibylla i Vallentuna lite då och då, haha (; Och vet ni vad mer, jag fick Willys jobbet också! haha :D Så jag är otroligt nöjd! Willys är först och främst bara i sommar och Sibylla håller på redan nu. Jag tog båda jobben och ska försöka kombinera dom så att jag kan jobba på båda. Money Money Money, säger jag bara! ;D Ångesten för jobb är som bortblåst så det känns skit bra!

Jag får inte glömma att jag även vart på Ellis stundetskiva och Emelies studentskiva under dessa två veckor, vilket vart kul det med. Och idag var jag på Willys och hämtade och skrev på lite papper för anställningen i sommar. Senare idag ska jag ner till Sibylla på någon utbildning och även skriva på papper där med och förmodligen få fler jobbtider (: Sist vill jag bara säga att jag även tagit tillbaka mitt gymkort igen och ska bli biff igen, haha! Nej men det är skönt att kunna börja träna där igen eftersom att jag fick ta bort det för nått år sedan pga skolan. För övrigt så har jag börjat få ordning på mitt liv nu, dels för allt det jag berättat och även saker som jag länge gått runt och mått dåligt för så det känns verkligen som att jag är påväg mot bättre tider nu, hoppas bara det håller i sig nu! (: Och på det så tar jag student om lite mindre än 2 månader, taggade tjej!

Så det är vad jag sysslat med det senaste veckorna. Kände att det blev ett roman långt inlägg nu men jag anatar att det blir så när man inte är så duktig på att uppdatera lite oftare. Men förhoppningsvis så är ni trogna läsare nöjda nu, haha (: Ha det super bra älskade vänner, Bye!

Chris Medina - What are words



Hur vackert är inte detta!? Hans sjunger till sin fru som var med i en olycka och blev rullsstolsbunden och hjärnskadad. Jag blir så rörd av att han är kvar vid henne och kämpar på. Blev tårögd varje gång jag tittar på denhär. Så sjukt underbar människa han är.


<3

Avril Lavigne – Wish You Were Here - Acoustic Version


Rhodos i augusti!

För ungefär en vecka sen så bokade jag, Trixie och Aurora en resa till Rhodos i 2 veckor i augusti! :D Och igår betalades anmälningsavgiften in så nu skulle man kunna säga att vi närmar oss sakta men säkert! Kommer bli så underbart kul tjejer, läääängtar så sjukt mycket redan nu. Haha känns bra! Men jag vet att ni gör det också och vi kommer ha det bäst! :D :D :D


Life's a game but it's not fair, you got to play it by your own rules or you will become one of everyone else.


RSS 2.0