Trist

Det märks verkligen att hösten är här nu, på alla sätt och vis. Imorse fick mamma skrapa bort frost från bilen, vilket visar att det blivit kallt. Det blir mörkt tidigare, vilket gör en trött. Asså allt har gått så fort! Det var ju nyss varmt och sommar och nu känner man redan att vintern börjar närma sig. Jag gillar verkligen inte hösten, även om det kan vara mysigt med alla färger och en riktig höstsol. Men går inte ens att jämföra med en riktig sommar dag. Varför jag tar upp detta är just för att jag aldrig haft en så stark känsla av dysterhet i skolan som jag haft dom senaste dagarna. Alla går runt som zombies, jag tror att anledningen till att iaf 3:orna i skolan gör det är för att alla är så inställda på att ta studenten nu och att man bara går och väntar, och kanske tillochmed stänger ute vissa saker. Jag gör det. Jag önskar verkligen att gymnasiet kunde ta slut imorgon, är så otroligt skoltrött. Jag vill bara spy på samhällskundskap och historia speciellt. När man är inne på C-kursen så förstår man vad jag menar. Ämnena är inte ens speciellt kul i A-kursen, iaf inte samhälle, om ni frågar mig. Men vet man inte vad man vill bli och suger på matte, och där med inte kan välja natur så finns det inte så mycket annat val. Men iaf, allt känns så långt borta just nu, jag har vart på dåligt humör flera dagar på raken och jag är just trött på mina enformiga vardagar. Vill ha helg, vill ha lov. Aaa, ni märker inga positiva tankar här inte. Det jag försöker säga är att mörkret och kylan som börjar närma sig påverkar än verkligen så otroligt mycket, alla kanske inte är helt medvetna om det och kanske inte håller med mig men för min del så känns det som att allt blir jobbigare när mörkret och kyla når vårt avlånga land. Men slutpratat om det, nu ska jag kolla vilka som gå vidare i Idol! Hejdååå!


Lifehouse - by your side


Projektdagar

Denna vecka har börjat med 2 hela projektdagar. Vilket innebär att vi är lediga från skolan men att vi har chansen att jobba med projektet. Jag, Chatte & Johanna har som sagt om Titanic och vi hade även planer för båda dagarna. Igår var vi på Riksarkivet, något som vi sett fram emot eftersom det känns lite extra spännande att få kolla på dokument som skrevs för 100 år sen och samtidigt hålla i dom. Svårt att förklara hur det kändes men på något sätt var det mäktigt. Man hade handskar på sig för att inte förstöra dokumenten. Det tråkiga med detta var att vi hittade ingenting om Titanic olyckan i UD:s "dokumentsamling". Dom som jobbade där tyckte vi skulle vända oss till Sjöhistoriska muséet för dom har haft en utställning om Titanic( som jag var på), men jag tycker det verkar konstigt att Sveriges största arkiv inte har nått om en av kanske världens största sjöolyckor, där svenskarna var tredje största gruppen? Dom kanske bara var allmänt lata. Men vi gick iaf därifrån med lika lite information som vi haden är vi kom, med andra ord.. ingenting. Lite besvikenhet kände man. Kändes som att vi slösat bort en hel projektdag. Eftersom jag skulle klippa och slinga mig vid 3 tiden så kunde vi inte göra mer den dagen än att äta lunch på donken. Johanna följde med mig till frissan :) Jag blev faktiskt riktigt nöjd med slingningen, dock tycker jag att håret vart för kort, och anledningen till det var för att jag klippte bort det sista av de äckliga missfärgade hårtopparna, så blondin tiden lämnat efter sig. Det tog nästa 2 år för mig att få mitt hår att må bra igen efter den tiden. Så mitt tips till er brunetter som funderar på att bli blondiner, det sliter som fan och det tar tid innan håret är okej igen, och den tiden är jobbig om man är van att hålla på att färga håret osv. Men iaf, nu är allt det borta och mitt hår lever igen efter ca 2 år! Efter frissan var det baar raka vägen hem och byta om och sen åka till dansen, yey! :)

Idag var det också projektdag. Jag, Johanna & Chatte åkte först till Djurgården för att kolla med Sjöhistoriska, men SÅKLART så är det stängt när vi kommer dit, ännu en besvikelse. Kändes jobbigt med tanke på hur gårdagen blev angående projektet. Men vi gav inte upp. Vi åkte istället till Kungliga Biblioteket för att söka vår lycka där! Och vi fann den! Dom har en lokal längst ner i biblioteket där man kan kolla på massa gamla tidningsartiklar genom ett slags mikroskåp. Och vi hittade massa artiklar i Dagens Nyheter från 1912! :D Dom skrev massor om Titanic katastrofen, som den kallades då, blira dagar i sträck, var nog medllan 16 april 1912 till 29 april 1912. Så vi fick massa information där. Det var också kul att sitta och läsa i sådan gammal tidning, även det kändes mäktigt på nått sätt! När vi var klara där var det lunch dags och vi var klara för dagen. Åkte hem från stan runt halv 4 tiden och sedan dess har jag bara vart hemma. Har inte vart på det bästa humöret idag. varför vet jag inte, men alla dagar kan inte vara bra. Får hoppas på en bättre dag imorgon! Men nu ska jag plugga ryska och kolla på Idol om 40 min. Bye!



Här ser ni resultatet från frisören igår! :)
bilden är inte den bästa men ser bättre ut i verkligheten.


Ännu en bra helg!

Nu är mitt lov planerat och klart. Det kommer att spenderas första halvan i älskade Göteborg och andra hälften här i Stockholm (: Tågbiljetter och allt är bokat och klart. Det enda som är kvar att göra nu är att boka kryssningen den 3 november! Ska bli sjukt kul om jag och Sebbe får med oss ett gäng (; På tal om lovet, nu är det bara ca 4 veckor kvar till det är lov och jag måste säga att tiden har gått så otroligt snabbt. Alla veckor har bara rusat iväg, vilket jag tycker är bra men känns som att skolan började nyss. ilket fall som helst, så längtar jag till höstlovet.

Nu är återigen helgen över och denna helg var precis lika bra som dom senaste helgerna. Jag har ju vart ensam hemma hela helgen, då min familj var på landet. Men i fredags hade jag en lugn kväll med Fredde, vi hade hyrt film och köpt godis. Det var sjukt skönt att tagga ner så efter en tröttsam vecka. Vart så otroligt trött hela veckan. Det roligaste av allt var att jag somnade innan ens filmen vi hyrt hade börjat. Men men, det är sånt som händer när man heter Erika Sundquist och har sovit alldeles för lite. Han sov sen kvar här för att jag ska slippa sova helt ensam i huset, något som jag inte gillar. I lördags var jag först med Fredde en liten stund innan han skulle åka hemåt för att spela match. Jag segade i stort sätt hela dagen. Jag och Emelie bestämde att vi skulle laga middag tillsammans och sen bjuda hit lite folk på kvällen. Och så blev det också! Det var en lyckad kväll. Så det var den sjukt trevlig lördagkväll med massa underbart folk (:

Idag har jag inte gjort ett skit. Inte ens värt att lägga ner kraft på att skriva om så vi skippar det. Imorgon och på tisdag däremot så har vi projektdag, vilket innebär att vi är lediga från själv skolan men att vi har chansen att ägna två hela dagar åt projektarbetet. Jag, Johanna & Chatte som har Titanic som projektarbete ska till Riksarkivet i stan för att kolla upp massa gamla dokument, tidningar, brev osv. från den tiden då Titanic sjönk. Ska bli spännande och läsa och se, om vi nu hittar det vi söker! Juste, imorgon ska jag även klippa och färga slingor, är as taggad eftersom attt jag inte gjort nått med håret, förutom att klippa det, sedan jag var blond och blev brunett igen. Som dom flesta vet så tog mitt hår väldigt mycket stryk av alla blonderingar osv. Så har fått låta håret växa ut, och klippt bort allt slitet så nu mår det bra igen, så det ska bli kul och få lite liv i det igen, haha (:  Nej nu är det läggdags, Natti natti!


R.Kelly - Fireworks


"Familjen på café"

Var en sväng i stan med den så kallade "Familjen" idag efter skolan så tänkte bara slänga in bilderna därifrån ;)
Förövrigt, så har det inte vart så mycket mer idag än att jag pluggat och slappat hemma. Beställde även tid för att klippa och slinga håret på måndag också, yeeeey! Fånigt nog så längtar jag. Hari nte gjort nått med håret sen den blonda erikas tid. En annan sak idag var att min kära familj åkte till landet idag också. På ett sätt ångrar jag att jag inte följde med men och andra sidan så kommer det bli skönt med en ensam helg. Ska se till och ragga upp nån som vill bo här med mig under helgen också. Helgen är då inte planerad helt än, så det återstår och ser. BYE!





En långhelg med fin besök från Gbg

Precis som jag lovade igår så tänkte jag berätta lite om hur min helg har varit när jag haft fin besök från Göteborg. Kan ju börja med och säga att det har varit en jättemysig och trevligt helg. Trots att tiden Sebbes vistelse här inte var så lång som den brukar så hann vi med en hel del iaf (:

Sebbe kom ju alltså hit i torsdag kväll, och den kvällen blev det bara en middag i Kungshallen och sen var jag tvungen att plugga då jag hade prov dagen efter. I fredags hade jag tagit ledigt för att kunna umgås mer med Sebbe men jag gick som sagt ändå till skolan för att göra provet. Det kändes bra efteråt också, just för att jag vart där trots att jag var ledig och för att det kändes som att det gick bra. Får hoppas på det bästa. När jag var klar i skolan gick jag till Täby C, där Sebbe väntade på mig. Vi gick sen runt där och kollade lite i affärer, träffade Jocke m.fl. (: Efter det åkte vi hem, åt middag och gjorde oss iordning för kvällen då Sabina skulle firas. Det var tjejmiddag så Sebbe fick vänta lite innan han kunde komma till Sabina han med, haha :) Kvällen avslutades i Täby med Soffan, Kasper, Sebbe m.fl. då vi inte kände för att dra ut denna gång.

Lördagen såg ut så att jag och Sebbe vaknade sent, kanske lite för sent om jag får säga det själv, haha. Men vi slängde på oss slappar kläderna och gjorde något av dagen som var kvar. Vi skulle ha myskväll med Soffan och Kasper så vi mötte upp dom på Ica där vi köpte MASSA gott, och då menar jag verkligen massor (bild nedan)! Hyrde även två filmer. Så man kan väl säga att vi hade en riktigt härlig kväll ;)

Söndagen var en lugn dag. Vi vaknade hyffsat tidigt, åkte en stund till Täby C för att bla. köpa hårfärg till Sebbes hår osv. När vi kom hem igen så fixade jag hans hår och det bleb precis lika fint som förra gången (: Sen får jag ju inte glömma att det var val idag så jag och mamma gick och röstade under dagen också. Sedan satt jag och Sebbe och kollade lite på Valvakan med mina föräldrar. Jag måste säga att det är ju sjukt att Sverigedemokraterna har kommit in i Riksdagen. Dom känns bara så oseriösa och deras åsikter om invandringpolitiken är ju bara så sjuk. Jag vet inte vadn i andra tycker men jag gillar det inte, och det är rent utsagt pinsamt.

I måndags var jag också ledig från skolan, men vi hade skolfoto så åkte dit på morgonen och var med på det (: När jag kom tillbaka hem igen så hade Sebbe nästan precis vaknat. Vi kollade på filmen vi hyrde dagen innan eftersom att vi inte hann kolla på det när vi fastnade framför Valvakan. Vid 3 tiden började vi åka in till stan och centralen. Sebbe skulle åka hem idag. Vi hann som vanligt ta en fika innan och hade gått om tid att säga hejdå. Hatar verkligen att säfa hejdå, men man måste ju ibland. Jag åkte till dansen direkt efter att han åkt.

Så det var min helg med den bästa göteborgaren! Igår var jag precis som jag skrev igår, väldigt trött hela dagen så jag var bara hemma efter skolan. Pluggade lite osv. Men det som var höjdpunkten på den tröttsamma dagen var att jag övningskörde för första gången igår, och tro det eller ej, det gick väldigt bra för att vara första gången. Var nervös som fan, men det släppte efter ett tag. Så detta var det jag skulle skrivit igår, jävla roman blev det, haha. Ha det bra!





TRÖÖÖTT

Det var tänkt att jag skulle skriva ett litet inlägg om helgen nu men jag är ledsen och säga det men jag är så otroligt trött nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen, har vart det hela dagen. Så jag ska göra mig iordning för att sova nu, och sen sooooooova! <3 Helg inlägget kommer imorgon istället, jag lovar!
Sov gott vänner, för det ska verkligen jag göra!


Efterlängtat besök från Göteborg!

Idag kom äntligen Sebbe hit! :D Fy fan vad jag har längtat, var över en månad sen jag såg honom sist så det var underbart att se honom igen! Saknat honom. Det tråkigaste är att jag har fått plugga massa hinduismen denna kväll eftersom att jag har prov imorgon. Dock så ska jag bara gå till skolan och göra provet, är "ledig" annars. Men nu ska jag bädda en sängen åt Sebbe och sen blir det tilla att sova, PUSS PÅ ER!


Asså varför sover jag inte?

Ehm, jag borde egentligen sova nu men jag kom precis ur duschen och känner mig pigg nu. Nu undrar ni säkert varför jag duschar vid denhär tiden och det kan jag tala om för er. Idag var första dagen jag var i skolan den här veckan, då jag var hemma och vart sjuk i måndags och igår. Detta betyder att jag inte haft några böcker eller material till att kunna plugga här hemma och denna vecka är den veckan jag har lite att göra i skolan.. bra där. Så idag efter skolan först så var jag i Täby C med Soffan, Jocke och Linda och letade present till vår kära vän Sabina som fyllde år i fredags men som ska vi firas denna fredag med middag och utgång. Efter nån timmes letande så lyckades vi iaf hitta nått bra. Nu var klockan runt 4 och jag åkte hemåt direkt eftersom att jag behövde plugga. På hemvägen svängde jag förbi Elli för att växla några ord. Hade inte sett henne på länge så det var trevligt. Runt 5 tiden satte jag igång att plugga. Skrev på filmanalysen som ska vara inne imorgon. Jag var klar med den vid typ 10 tiden ;O Så det tog ca 4 timmar för mig att skriva klar skiten. Hade en timmes avbrott då Idol visades på tv:n ;) Men iaf, det är sjukt! Och på fredag är det hinduismen prov och jag har inte pluggat ett skit, återigen.. bra jobbat Erika..! Så imorgon blir det till att rå plugga. Faaaast vet ni vad? :D Imorgon kväll som kommer SEBBE hit! :D :D Har inte träffat honom sen några dagar innan Kreta då jag var i Göteborg och hälsade på, så det ska bli hur underbart som helst och se honom igen! :) Läääängtar!

Nej men nu ska jag bara föna håret och hoppas på att jag inte väcker alla och sen blir det sovdax vare sig det går eller inte, haha (: Godnatt sötisar!


Keri Hilson ft. Akon - Change Me


Hoffmaestro & norrtälje

Så var denna helg över. Hela denna vecka har bara gått så sjukt snabbt! Vet inte vad det kan beror på men känns som om jag satt här nyss, en söndag kväll, och sa att helgen var över och bla bla. Iaf, så har jag haft en helt okej helg förutom att jag har blivit förkyld ;O Men ni som känner mig, jag tar det aldrig lugnt när jag är sjuk, speciellt inte om det är helg och det är precis så det vart denna helg också. I fredags var jag nämligen på Hoffmaestro med Aurora, Johanna, Björn, Adde, Hugo, Hoppe m.fl. Det var en sjukt bra kväll, men om jag sla ge nått minus till den så var det att det var så otroligt mycket folk vilket gjorde att man inte ens kunde röra sig i massan. Jag höll på att bli nertrampad och kunde inte andas för att alla tryckte från alla håll. Så sluta med att några av oss gick ut från folkhavet.^^ Helt galen kväll! Träffade lite folk från Kreta också :D Först Amanda, som jag inte sett sen Kreta och sen Trixie som åkt enda hit från Kalmar för att kolla på Hoffmaestro, henne hade jag inte heller sett sen Kreta, så det var kul och träffa båda två igen :) Kvällen var slut lite tidigare än vad fredagarna brukar vara. För efter Hoffmaestro åkte jag, Aurora och Johanna hem. När jag kom hem gjorde jag mig bara iordning för sängen sen la jag mig i sängen, pratade lite med Sebbe i telefon och sen somna jag väl runt 1 tiden kanske. Mådde inte så bra när jag kom hem heller, för kände att förkylningen var påväg och jag hade rätt.. nästa morgon kunde jag knappt andas för att jag var så snuvig. ^^

Igår, alltså lördag, så sov jag först till typ halv 1. Kände verkligen att jag behövde sova ut ordentligt. Underbart skönt var det iaf! När jag vaknar och går upp så märker jag att, precis som jag trodde, att jag blivit förkyld. Men trots detta så bestämde jag under dagen för att åka till Norrtälje och hänga med mina homies där (; Johanna förljde med också. Kvällen blev en chillkväll hemma hos Simon med massa trevliga Norrtälje grabbar (: Jag och Johanna sov även kvar där också.

Idag vaknade vi runt 12 tiden. Gick upp, åt frukost, fixade oss och sen kom Linus över också :) Vi tog det först lugnt framför tv och Idol reprisen. Efter ett tag bestämde vi ossför att åka in till stan och fika. Sagt och även gjort, så hamna vi på ett Café vid sergelstorg ungefär. Mysigt var det iaf (: Efter nån timme så skulle Johanna hem och jag, Simon och Linus bestämde oss för att vi skulle äta middag inne i stan också. Vi hamnade på gamla hederliga Kungshallen. Dock var man väl inte så överdrivet hungrig eftersom vi fikat nån timme innan, haha. Men men. Efter det åkte vi till Mariatorget och jag visade vart min klass kommer ha sin student skiva, eftersom att båda hade tänkt komma på den (; Efter det skildes vi åt och åkte hem. Nu sitter jag här och känner att jag borde gå och lägga mig, så ska väl göra det nu. Godnatt på er! 











Shontelle ft. Akon - Stuck With Each Other


Studentskiva!

Precis som jag berättade igår så har vi i den så kallade "partygruppen" vart och besökt lite olika lokaler i Stockholm. vi ägnade hela eftermiddagen till att kolla och planera med killen som visade oss dom olika lokalerna. Och vi har hittat ett ställe som verkar rent ut sagt perfekt! Och företaget som vi har avtal med verkar as bra och pålitliga! Så om allt annat funkar som det ska nu så tror jag att det kommer bli så otroligt kul! Hoppas bara att resten av klassen kommer tycka att det stället är bra också, men det ska nog inte vara några problem efter att vi berättat allt bra! ;D Jag är redan sjukt taggad och jag är glad att det är så många som vill komma! Om jag glömt och fråga nån som är intresserad så är det bara att höra av sig här på min blogg eller på min facebook ;)

Datum, var och priser återkommer jag med när allt är helt klart!
Så vad väntar du på?! :D

BYE!

Kommer inte på någon rubrik idag!

Asså jag förstår inte vad det är med mig? Har börjat med någon hackig uppdatering här och hur kul är det med det liksom? Skärpning Erika! Men om jag ska försvara mig själv mot mig själv... eller nått.. så ligger mycket i att jag är så trött på vardagarna och känner helt enkelt inte för att skriva nått här eller så kan anledningen vara att jag inte tycker att det finns något att skriva. Så ni behöver inte vara oroliga för att jag ska överge min kära blogg, haha.

Idag är det onsdag igen. Känns som om jag satt här nyss och skrev att det var onsdag, tiden går så himla fort, tycker inte ni det också? På sätt och vis är det bra för jag vill ha iaf, denna termin över i skolan som anses vara jobbigast i 3an. I vår är det massa studentskivor och firande som väntar! (: Och på tal om studentskiva. Jag och 5 andra i min klass är den så kallade "partygruppen" som fick i uppdrag att plocka ut några lokaler som vi tyckte verkade bra och skulle passa. Eftersom att det går ju inte om vi som är 30 elever, ska välja mellan tusentals olika lokaler och alla vill olika. Därför utseddes en grupp i vår klass som skulle ta ansvar för detta, och där ingår jag. Så igår satt några av oss och diskuterade lokaler på facebook och kom fram till 4 förslag som vi idag redovisade för klassen. Ett av dom valdes bort pga att den var alldeles FÖR stor, dock var det en as ball lokal men skulle se mobbat ut om vi är typ 400 i en lokal som rymmer 1800 människor. Ni förstår ju själva, skulle se konstigt ut. Så nu har vi 3 förslag kvar. Jag och Lisa ringde runt till dom 3 ställerna idag och bokade visningstid. Så imorgon ska vi alla i gruppen åka in till stan och kolla på 2 av lokalerna och på måndag den tredje. Så förhoppningsvis så ska vi hitta nått som passar SP08 perfekt ;D Önska oss lycka till ;)

Efter skolan, gick jag och Fredde först till Täby C eftersom att jag skulle testa converse storlekar. Jag kan ju även meddela att jag såg dom rosa som jag visade i ett tidagare inlägg här inte alls är lika knallrosa som dom är på bilden men jag tycker ändå att dom var fina. Dock har jag inte bestämt mig om jag vill ha bruna eller rosa? Men det löser sig. Iaf, efter det åkte vi hem till Fredde och var där i några timmar innan jag fick världens jävla "tjejvecka-värk" att pappa var tvungen att komma och hämta mig. Grät och mådde så jävla dåligt! Hatar verkligen skiten och jag tror att ni tjejer som läser här förstår vad jag menar. Jag måste skaffa nått starkare mot det, för vanliga tabletter hjälper ju inte i sånnadär allvarliga fall! Haha nu kanske det blev lite för mycket information men vill bara säga att ni killar ska vara stolta över att ni slipper det, smärtan går inte att beskrivas i ord! Men slut pratat på det nu, haha.

Nu kära vänner ska jag bara måla naglarna och sen faktiskt krypa till sängs, kanske blir nått samtal till någon frivillig innan sovdax. Men kommer iaf i säng TIDIGT idag, för engångs skull. Orkar inte vara dödstrött hela tiden. Puss på er!

P.S.  Älskar att Idol är igång igen!

Robin 19 år!

Grattis till världens bästa bror som fyller 19 år idag!
<3


Darin - Only you can save me


Helgen är bäst ingen protest!

Jag har haft en riktigt bra helg men den har som vanligt gått alldeles för fort. Men det är det man brukar säga "Tiden går fort när man har kul" och det är precis det jag har haft. Egentligen så borde man känna sig utvilad efter en helg för att sen orka ännu en skolvecka men just nu är jag lika trött som jag är på vardagarna. Men denna helg var det värt det! (; Nu undrar ni säkert vad jag gjort i helgen eftersom att jag är så trött;

I fredags direkt efter skolan åkte jag och Chatte till Norrtälje för att träffa Simon & Jakob :) Vädret sög, eftersom att det regnade men vi hade turen att Simon hämtade upp oss med bilen vid stationen. På vägen hem till Simon så plockades Jakob upp också. Väl hemma hos Simon så tog vi det mest lungt och hängde bara. När det började dra sig mot kväll beställde vi hem mat. Det tog dock 1 timme innan vi fick den, haha. När vi sen sitter och äter så börjar det ramla in folk, Pontus bl.a. Hade inte sett honom sen Kreta så det var kul och träffa honom igen. Dom andra som kom med honom var för mig både nya och bekanta ansikten. Så där var jag och Chatte med 5 Norrtälje grabbar. På TV:n visades Sverige - Ungern och vi hade det faktiskt riktigt trevligt där. Det tråkigaste var att jag var så otroligt trött den kvällen, vilket fick resultatet att jag däckade i soffan någon timme innan jag och Chatte skulle börja åka tillbaka till Täby/Vallentuna. Iaf, så hade vi det skit trevligt den eftermiddagen/kvällen ;)

Igår, lördag, sov jag först ganska länge, vilket var helt underbart skönt. Älskar verkligen att sova! Bland det bästa jag vet. När jag fått tillräckligt med sömn gick jag upp och segade hela dagen fram till kvällen. Då var det dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning för kvällen. Det alltså dags för utgång med Emelie & Simon! :D Emelie kom hit och vi förade lite här hemma innan vi åkte mot Danderyd för att möta upp Simon. När vi gjort det åkte vi tre in till stan. Vi hamnade på The Bridge som enligt mig är ett bra ställe :) I början var det ganska segt, men när allt folk började ramla in vid 12 - halv 1 tiden så hade vi skit kul! (: Vi träffade en as skön kille som även hängde med oss resten av kvällen. Så det blev en lyckad kväll med mycket dans, skratt, trevligt folk och bra musik! :D 

Idag har jag inte gjort nått, vart jättetrött så har liksom inte orkat. Var hemma vid 7 imorse, och bara det säger väl sig själv^^ Skulle egentligen ha pluggat matte idag men nej nej, det blev inget med det. Skärpning Erika! Får ta det i veckan istället, haha. Nej nu kallar sängen, så Godnatt  på er!  





Hahaha snygga bilder det blev måste jag säga!


Ge mig!

Jag har länge letat och velat ha bruna converse men idag satt jag och kollade runt lite på kläder, skor och lite allt möjlligt på internet och så hittade jag ett på VÄLDIGT rosa converse skor som jag genast föll för! :D Alla ni som känner mig väl, vet att jag är galen i rosa och det var väl inte så konstigt att jag nu vill ha dessa skor;







Så nu är frågan, bruna eller rosa? Beslutsångest..


Wiiie!

JUSTE! Nu är det helt bestämt, Sebbe kommer hit den 16 sep och stannar till den 20 sep! :D Det kommer bli underbart, precis som vanligt! Miss u.


Bild från i sommars (:


första september tvåtusentio

Så har september tagit sin start. Nu är vi påväg mot mörkare och kallare tider, med andra ord.. hösten är här. I och för sig så har det kännts som höst sedan jag återvända från min underbara Kreta resa. Jag vet inte varför, men jag ser verkligen inte fram emot hösten och vintern på något sätt just nu. Visst att åka skidor, tackar jag inte nej till men jag vill skulle hellre ha sommar! Men nu är det som det är, och man ska vara glad att man lever liksom ;)

Som ni märkte så blev det inget inlägg igår och anledningen till det var att jag var så otroligt trött när jag kom hem från skolan att jag först åt en macka sen däckade jag i min säng och sov fram till kl 21.00! Okej, 18.30 kom min lillebror in och sa att det var mat, så jag masade mig upp ur sängen för att sen gå ner och äta. Direkt efter det gick jag och sov igen. Jag hade verkligen plågats av tröttheten hela dagen. Vi var ju på Fotografiska museet igår med skolan, och jag kunde inte ens konsentrera mig, vill bara hem till min säng. Så det var anledningen till gårdagens bloggtorka. Men ska jag vara ärlig så var det inte så mycket mer och säga om den dagen än det jag just sagt så lika bra kanske, eller? (;

Men idag mina vänner, så gick skoldagen ganska segt. Vi hade även vårat första läxförhör idag. I samhälle. Bläää.. Asså jag är så trött på samhällskunskap och historia nu(läser nu C kurserna i dom ämnena) att jag bara vill skrika. Är ganska trött på min lärare där också, som är min handledare sedan 1an. Men som alla säger, det är bara 1 år kvar så det är bara att bita ihop och kämpa vidare för snart är det slut! Efter skolan, gick jag och Fredde till Täby C och åt glass, precis som vi gjorde på dom gamla goda tiderna! (: Sen gick jag och köpte ett på leggings och sen åkte Fredde hem och jag mötte upp Soffan :D Vi två åkte hem till mig och gissa vad? Mamma står och bakar bullar när vi kommer hem. Och man bara slås av den underbara doften när man klev in genom dörren. Jag och Soffan ägnade oss sen åt att snacka om allt det senaste som hänt i våra liv och även lite om nästa sommar, om att kanske åka utomlands tillsammans nästa sommar, och det är även tänkt att fler ska med! Vore otroligt kul! Iaf, när vi babblat klart så begav vi oss ner till Vallentuna centrum för att sola solarium. Jag vill ju som sagt bevara Kreta brännan så länge som det går och jag har ork ;D Efter det gick vi hemåt och vi skildes åt, då var och en gick hem till sig. Nu är jag nyduschad och ska bara föna håret, sen tror jag att jag ska gå och lägga mig. har märkt att jag verkligen behöver min sömn, så jobbigt och sitta död i skolan, Natti Natti!


Fredde (:


RSS 2.0