Öppet hus

Detta var nog en av mina längsta skoldagar på länge. Började 09.10 och slutade 20.00. Nu undrar ni säkert varför jag i helvete är i skolan så länge. Svaret på det mina vänner, är för att det var öppet hus på Åva idag, då det är dags för alla små 95:or att söka gymnasium till hösten. Precis som förra året så var jag och Aurora Åva Guider och vår uppgift var som ni säkert förstår, att guida våra gäster! Och precis som förra året så hade vi det lika flummigt, tror inte jag skratta så mycket på länge som vi gjorde idag. Och eftersom vi hade det så kul så gick tiden ganska fort. Min kära vän Robin kom och hälsade på också, vilket var trevligt såklart. Alltid kul och se honom :)

För övrigt, så hade jag filmkunskapsprov idag vilket gick sådär. Alltås jag kunde allt men det var så sjukt mycket att skriva att jag inte hann med allt jag vill så fick därför hettsa igenom hela provet, känns inte alls bra eftersom att jag typ har MVG i filmkunskap och vill inte sabba det för att det inte fanns tid att skriva. Men men man kan ju alltid hålla tummarna på att det går bra liksom.

Nu hade jag egentligen behövt plugga religion eftersom jag har prov på torsdag, men tror ni att jag har gjort det? Nej precis. Istället har jag kollat på PH och duschat och jaa suttit vid den största boven som tog min tid för pluggandet, datorn. ehe.. inte bra alls. Men hurrni, på tal om PH jag gillade verkligen dagens avsnitt eftersom att JULIA kom tillbaka i huset. Hoppas verkligen att hon tar hem hela skiten nu! Eller vad säger ni? :D

Iaf, ska nog föna håret nu, kanske läsa lite religion och sen krypa till kojjs.
God natt sötnosar!


Jag & älskade Aurora på kryssningen för någon helg sedan.


Doktorn & IKEA

Nu är det en ny vecka. Igen. Känns som att det är måndag hela tiden, hänger inte med i svängarna. Men nu är det iaf måndag och min dag har sett ut så att jag missade första lektionen eftersom att jag var hos doktorn med min arm idag. Fick sitta på lättakuten i över en timma för det var så sjukt många som var där idag. Och nu när man blivit 18 också så måste man betala 150 kr, det borde vara gratis att gå på lättakuten eftersom man mest kommer dit för att få svar på vad man kan ha för fel osv. Iaf dom fixade och trixade med min arm, böjde och vände och jaa allt möjligt. De doktorn kom fram till var att jag förmodligen har skadat muskeln eller leden i armen. Detta kan man alltså inte göra något åt förutom att bara låta den vila och inte ansträngas. Så nu är den lindad och förmodligen så hjälper det eftersom att det är handleden som gör mest ont och bandaget håller den på plats. Det jobbigaste av allt är att jag inte kunde gå på dansen idag heller.. och det var sista gången idag.. Jag ville inte riskera att jag råkar göra nått där som förvärrar skiten :( jag har bara så otur, alltid är det nåtgot. Är jag inte sjuk så är det alltid något annat. Tyck synd om mig! ;O haha.

Efter att jag vart hon doktorn åkte jag till skolan och var med på svenskan, som var sista lektionen också, och sen hade vi möte med vår handledare om projektarbetet. Känns väldigt bra även om tiden börjar dra ihop sig och rapporten snart ska in för granskning :) men det ska nog gå bra!

Efter skolan följde jag med Björn till IKEA i Barkaby för att han skulel göra något ärende åt sin pappa. Måste säga att även om vi åkte hem därifrån utan att hitta det vi skulle köpa, då det var slut, så hade vi jävligt kul. Vi flumma omkring där, åt en köttbulletallrik för 16 kr och sen bjöd sötaste Björn på kaffe och bulle :D Så vi satt och snacka om allt möjlligt, och det blev en trevlig lite utflykt iaf, haha (: Kom hem därifrån för ett tag sen, och resten av kvällen ska jag plugga till filmkunskapsprovet imorgon och även kolla PH som börjar om 4 min faktiskt! Byeee!



Första advent

Idag är det första advent och nedräkningen till julafton har börjat ta fart på riktigt nu. Jag kan väl inte riktigt påstå att jag firat första advent något idag eftersom att jag och Fredde vaknade sen idag och har bara segat och kollat på Toy story 3 (: När Fredde sen skulle hem så tog jag en promenad med min älskade vovve. Det snöade och var sådär lagom kallt. Det fick mig verkligen längta ännu mer till julen och den där känslan och stämmningen men får runt jul :D Myys! När jag sen kom in så gjorde jag en kopp te och satte mig i soffan och kollade lite tv. Och sen hamnadej ag såklart här. Funderar på om jag inte ska börja plugga lite till filmkunskapsprovet som är på tisdag. Känns som att det låter som en vettig idé. Men innan det så vill jag bara säga att jag blev väldigt nöjd med den nya hårfärgen jag färgade igår! Det blev precis så som jag hade tänkt mig och ville ha! Känns bra :)

Men nu ska jag vara lite duktig och plugga, Ha det bra så länge!



Här har ni alltså resultatet på hur hårfärgen blev,
 dock ser det något bättre ut i verkligheten.


En kall lördagkväll

Nu är det verkligen vinter. Det är flera minus grader och massa snö. Mamma julpyntade i veckan och imorgon är det första advent, jul börjar verkligen närma sig och vet ni vad, jag längtar faktiskt. Många tycker att kylan och snön och allt som har med vintern att göra är jobbigt och skulle gärna slippa det. Men jag tycker att det är mysigt. Jag är egentligen en typisk sommar människa men jag måste erkänna att den tiden på vintern som jag har framför mig är en väldigt mysig tid. Jul, nyår, skidor, släkt och vänner osv. Ni måste ju hålla med mig att det är något som verkligen är bra med vintern. Däremot tycker jag inte om när det snöar i april som det gjorde förra året, vinter borde hålla sig till sina vinter månader med mycket snö då. :)

Idag är det iaf lördag och för tillfärllet så sitter jag och drick julmust och kollar på någon film på 4an i väntan på att mamma ska komam hem och färga mitt hår :) Om några timmar kommer bästa Fredde hit också och vi ska en en typisk "Irre och Fredde kväll" med massa gott, och bara umgås :) Det var ett tag sen nämligen, så det ska bli kul! För övrigt, så har inte min arm blivit bättre så det blir väl att gå till doktorn på måndag så jag blir av med skiten och även får svar på vad det egentligen är som har hänt.

Men ha en fortsatt trevlig kväll sötnosar för det ska jag ha!




Bjuder på en bild på mig och Lisa från kryssning förra helgen (;


Rihanna ft. Eminem - Love the way you lie (Part II)


Mörk rödbrun hårfärg?

Vad tror ni? Kommer jag passa i det? :D


Bloggen tog semester, men är nu tillbaka

Jag vet att det är otroligt länge sen som jag skrev i bloggen och jag har fått höra massa klagomål om att jag la bloggen på hyllan en längre tid nu, men nu är den tillbaka! ;)

Det var alltså över en månad sedan som jag skrev här och ärligt talat så har jag ingen direkt anledning till varför men kände väl att jag behövde tänka på lite annat så länge och bestämde mig därför att bloggen skulle ta en liten paus. Men nu är jag alltså tillbaka och jag ska försöka gott göra alla som saknat detta, med att jag ska börja uppdatera lika bra som jag gjorde innan jag tog en paus.

Men vad har jag gjort den senaste tiden? Som ni säkert förstår så har jag ägnat mycket tid åt skolan. Jag har vart med massa underbara vänner, festat en hel del, vart i Göteborg och haft besök från Göteborg och vart på en sjukt bra kryssnings helg med massa trevligt folk. Jaa, har gjort en hel del med andra ord. Levt livet skulle jag säga. Nu är det bara ca 3 veckor kvar tills höstterminem är slut, vilket är så underbart skönt eftersom att det är den värsta tiden om ni frågar mig. Så snart har jag bara ett halv år kvar i gymnasiet sen är det STUDENTEN! :D Ni anar inte hur mycket jag längtar! På tal om det, så går det framåt med allt som har med studentskivan att göra också, nu är det bara dags att börja sälja biljetter. Längtar stört mycket till den också (: 

Så detta är väl på ett ungfär vad jag gjort den senaste månaden. Just ikväll blir det att ta det lugnt med Robin och Nicklas. Jag har fått problem med min arm, då den värker från axeln ut i fingrarna. Inte kul kan jag säga. Detta är tredje dagen jag har det och det har inte blivit bättre alls, värktabletter hjälper inte heller, inte ens lite grann. Vet inte vad som är fel heller, men förmodligen nått mer nerverna eller lederna. Om det inte blir etyt besök på Danderyd imorgon så blir det hos doktorn på måndag, om det nu inte blivit bättre. Kan ju alltid hoppas! 

Sist vill jag säga att jag köpte en mörk rödbrun färgning idag så om min älskade mamma har tid så ska hon hjälpa mig med det. Slingorna jag färgade för några månader sedan syns knappt, besviken :( Ska iaf bli spännande att testa röd hårfärg, har inte gjort det sen jag gick i 6-7an (: bilder kommer självklart upp. Och med det avslutar jag mitt första inlägg på länge, och lovar er att jag ska bättra mig när det gäller bloggen. Puss på er! 



RSS 2.0