Eclipse (y)

Eclipse var verkligen som förväntat, om inte ännu bättre! Det hände mycket mer i denna film än vad det gjort i dom andra två, och den är väldigt bra gjord så gå och se den så fort ni kan, ni kommer inte bli besvikna, tro mig! ;D Det som både jag och johanna störde oss på var alla fjortis tjejer som skrek åt allt på filmen, om ni ser den som kommer ni förstå åt vad, sjukt störande! Men så är det väl om man går på premiär dagen, vissa som var där, var där för andra gången också -_- Visst filmen var väldigt bra, men skulle nog inte betala för att se den igen. Väntar nog hellre till DVD kommer, även om det är långt tills dess. (y)

Men innan jag åkte in till stan för att ät se på bio och äta middag med johanna så jobbade jag. Var väldigt trött idag med men man överlever ju. Alla ungar håller igång en hela tiden så, haha (; 

Nu är jag jättetrött, kom hem från stan för ca en timma sen och tror att jag ska börja göra mig iordning för sängen så fort jag skrivit klart här. Imorgon mina vänner, så smäller det! Jag fyller 18 år och det ska bli så sjukt jävla underbart! :D Ska jobba först men sen direkt när jag kommer hem så kommer alla gäster att börja rulla in. Mamma har fixat och donat både igår och idag för att det ska bli så bra som möjlligt, kommer ju ändå 22 personer hit så det är en del. Jag har verkligen världens bästa mamma! och pappa också! Han har då ångest för att jag blir 18 imorgon, lite nojig eftersom att han säger att det är när sina barn blir stora som man känner sig gammal, haha. Men det hör väl till liksom. För vi ska ju också bli vuxna nångång. Men iaf, nu ska jag avsluta här och gå och lägga mig innan jag däckar här. Natti Natti!


Lite shopping

Vädret är fortfarande lika bra. Steker sönder på dagarna på jobbet. Men älskar att det är så bra väder, och det bästa av allt är att det ser ut nu som att det ska vara lika bra hela veckan, och kanske nästa vecka (y) Hoppas!

Idag har jag som sagt jobbat från 9 till 16.30. Efter det tog jag en sväng till Täby c för att köpa lite akutsaker i sminkväg och passade även på att köpa lite sommarkläder. Jag gick först runt själv, sen vid 6 tiden kom elli så då gick vi runt där en litet tag innan allt stängde och vi åkte hemåt.

Denna kväll har jag bara kollat på film och tagit det lungt. Kollade på "Remember me", och tycker verkligen den är sjukt bra (: Sett den på bio engång innan och precis som då börja jag böla. Som jag säkert nämnt så är jag så otroligt överkänslig när det gäller sorgliga filmer, börjar böla direkt ^^ Robert Pattison är ju inte dåligt snygg heller! (a) Juste! på tal om honom så ska jag och johanna se eclipse imorgon! :D Spännande och se hur filmen är. Har ju läst alla tre böckerna, håller på med den fjärde. Så har stora förväntningar eftersom att dom andra två filmerna var bra liksom. Men nu är klockan mycket så ska gå och lägga mig,
God natt vänner!




Detta var då det jag köpte idag. (:


Justin Bieber @American Idol 2010



Måste säga att han var sjukt bra live på denna video.
Såg det på TV och kände att det var värt att läggas upp här, så charmig kille (;



Jobbvecka nr 2 är nu igång.

Jag orkar inte göra något invecklat inlägg idag för jag är sjukt trött. Det är det som är det värsta med måndagar och gå upp tidigt. När man sovit till 12 och gått och lagt sig försent, blir trögt att komma upp och komma igång då. Men men, jag klarade mig idag på jobbet trots att dagen var ganska seg, just för att jag var väldigt trött. När jag kom hem la jag mig i solen och däckade typ där och strax därpå var det middag. Vi satt ute idag med, åt en god kyckling & pasta sallad som mamma fixade och sedan jordgubbar och glass till efterrätt :D Mysigt att få sitta och umågs med familjen sådär, man behöver det ibland, iaf jag. Resten av kvällen kan jag inte påstå att det hände så mycket mer än att jag kollade på "Lotta på Liseberg" med papi. Asså måste säga att det är verkligen störande att dom gjort det programet PRECIS som på "Allsång på Skansen". Älskar Göteborg, men när det där programet startade förra sommaren så tyckte jag bara det var så löjligt att försöka göra likadant fast i en annan stad med ett annat namn på programmet. Eller vad säger ni? Kanske bara är alla stockholmare som bara reagerat på detta sätt. Förstår inte varför Stockholm och Göteborg måste "kriga" så mot varann hela tiden, haha. Fan, nu blev det ett långt inlägg iaf. Typiskt mig, stoppar aldrig när jag väl börjat, haha :) Men nu ska jag faktiskt hoppa till sängs, somnar sittandes snart. God natt!

3 dagar kvar!



Mysig söndag

Idag har det faktiskt för första gången på länge vart en helt okej söndag. Söndagar brukar i vanliga fall vara ganska sega och dryga, iaf enligt mig. Men inte idag. För det har vart sol och sjukt varmt så när jag vaknade så satte jag på mig bikinin på engång och gick sedan ner och åt frukost på baksidan tillsammans med min lillebror :) Efter det la jag mig i solen och där låg jag i flera timmar. Hade på sommar musik i bakgrunden, var riktigt härligt faktiskt :) Låg bara och njöt av värmen och lovet. Har inte fått den där riktiga sommarlovs känslan än men idag fick jag verkligen det. När jag sen kände att det fick räcka med att ligga still, så hoppade jag in i duschen. Direkt efter det var det middag på baksidan. Lillebror var på kalas och och pappa är ju på sjukhuset så det var bara jag, mamma och vovven hemma. Så efter maten bestämde jag mig för att ta moppen och åka och köpa bär och kesella jordgubb/lime till mig och mamma som efterrätt (: Älskar när det bara är jag och mamma för då kan vi prata och skratta om precis allt utan att nån annan hör. Jag har verkligen världens bästa mamma! Resten av kvällen har jag bara slappat framför datan och kollat på en film som gick på tv:n. Mamma hjälpte även mig att köpa biljetter till Eclipse på onsdag :D Så nu ska jag och johanna gå och kolla på den på onsdag, premiär dagen också (; Lite sent ut kanske, men fanns biljetter kvar att köpa, dock inte reservera men det gjorde ju inget eftersom mamma hjälpte oss (; Träffade även kocken en liten stund nu på kvällen också, :) Sommarkvällarna är verkligen underbara, gick långsamt hem efter att han träffat kocken, bara för att njuta av den. Haha låter som att jag varit värsta livsnjutaren idag, men har faktiskt varit en riktigt bra söndag. Bra slut på veckan :) Men nu ska jag nog gå till sängs, ska upp tidigt imorgon. Back to work! Natti Natti!


En trevlig midsommar!

Nu var det några dagar sen som jag uppdaterade här och anledningarna är för att jag helt enkelt har haft massa annat för mig, som att jobba och fixa inför midsommar. I torsdags jobbade jag till 15.00 och även denna dag som stekt solen på som fan, och eftersom att jag brände mig massa i onsdags så fick jag ha t-shirt, vilket var varmt tycker jag ;O Men iaf, på eftermiddagen åkte jag och handlade med mamma, sen kom fredde, sen var det middag på baksidan och sen åkte jag och fredde till affären för att handla till midsommar. Avslutade kvällen med en film.

Igår var det midsommar, och jag vill börja med och säga att detvar en sjukt trevlig midsommar jag hade :) Vädret var på topp hela dagen också, vilket är väldigt ovanligt på midsommar eftersom det alltid brukar regna men det gjorde det inte i år. Så jag, fredde, chatte, johanna, jocke och robin åkte till rönningeby och hade picknick. Rönnigeby är alltså ett ställe i täby där de har midsommarstång musik och jaa, allt möjligt (; Jag brukar alltid vara där på midsommar. Det var nog bara förra året som jag inte var det pga dåligt väder, ofc. Men vi hade iaf jättemysigt där, dock var det sjukt varmt men hellre det än att det regnar ;) När vi vart där i ca 2 tim så tyckte vi att det räckte och började åka hemåt, hem till mig. Robin som skulle göra annat följde inte med. Men vi andra gjorde det och vi spelade spel innan vi började fixa maten. Det serverades förrätt, huvudrätt och efterätt på baksidan eftersom att vädret fortfarande var bra. Vi hade jättetrevligt där vi satt och snackade och skrattade om allt möjligt. När efterätten var uppäten så gick vi in och kollade på Sällskapsresan (SOS), ni vet den där när dom är i stockholms skärgård och seglar och firar midsommar ;) Passande liksom. Efter det åkte jocke och chatte hem och johanna och fredde skulle sova kvar här. Fredde satte sig upp och spelade xbox och jag och johanna satte oss ute på baksidan med en kopp te och snackade och bara njöt av sommarkvällen/natten. Helt plötsligt säger johanna att hon är sugen på att ta en promenad, kl var då runt 2 tiden tror jag, men eftersom att sommarnatten verkligen var sjukt underbar så bestämde vi oss för att gå till mitt jobb (tar ca en halvtimma att gå dit) och sen tillbaka. När vi kom tillbaka var klockan runt 3 så då var alla trötta så vi gjorde oss bara iordningen och somnade nästan på engång (: Så det var min midsommar! Tack till er alla som var med, det var toppen! :)

Idag vaknade vi förstås sent eftersom att vi la oss sent, så idag har det vart en segar dag. Vi kollade 2 beck filmer, det var väl det enda :) Men det var skönt att bara ligga och slappa. När både fredde och johanna hade åkte hem så kom min mamma och lillebror hem från att ha firat midsommar med några vänner. Dom åkte igår och kom hem idag. Dom hann knappt innanför dörren innan vi åkte till sjukhuset för att hälsa på pappa. God nyheter är att nu vet dom vad det är som orsakat allt och han såg mycket piggare ut idag, så förhoppningsvis får han åka hem snart :) Nu ska jag nog bara slå på en film och ta det lungt, känner mig ganska trött^^ Så blir nog att gå och lägga sig lite tidigare idag. Fast så säger jag jämt och så blir det sent iaf, aja vi får helt enkelt se. Kram på er! 













Snacka om stekt!

Alltså, Jag har vart ute hela dagen på jobbet idag, eftersom att det var midsommarfirnade på fritids. Sen var vädret så sjukt underbart idag så det var riktigt skönt att vara ute. Haha och vet ni vad? Jag har bränt mig.. och inte så lite heller xD Mina axlar är grillade. Ser ut som en kräfta, hah (a) Märkte ingenting under hela dagen att jag bränt mig men sen när jag kommer hem så ser jag hur jävla rött det var! xD Men ska faktiskt inte klaga, även om det inte är så speciellt bra att bränna sig, så är det ju faktiskt sommar och det var ett äkta sommarväder idag :) Men om vi ska snacka lite om jobbet. Idag var det en ganska roliga dag ändå. Trots alla ungar som typ slåss om vem som ska få hålla min hand eller sitta bredvid mig vid maten så trivs jag jättebra och är verkligen glad för att jag fick just dethär jobbet och på just denhär platsen :) Imorgon är det sista dagen på denna vecka som jag jobbar då det är ledigt på midsommar, tycker första veckan har gått väldigt bra och jag har lärt mig nästan alla namn och verkligen kommit till rätta där. Även fast det är 2 veckor till som jag ska vara där så kan jag inte låta bli att tänka på hur mycket jag kommer sakna alla barnen, personalen och själva stället sen när det är slut. Får helt enkelt passa på att njuta nu. Låter konstigt va? Njuta av att gå upp tidigt, och jobba hela dagen. Men jag kan säga er, det är det värt. ;)

Jag avslutade dagen med att först ta en mysig promenad med mamma och min älskade hund och sen en stund vid sjön med elli. Alltid lika trevligt med våra promenader, elli (; Nu ska jag ta lite aftersun på mina stekta axlar och sen göra mig iordning för att sova. Natti natti!



Miley Cyrus - stay


-

två människor som är menade för varandra, går igenom blod,svett och tårar men de håller endå. okej, dags att öppna dörrarna till kärlekens värld. jag ser den skildra bilden av en ängel framför min själ. och jag vill inte nånsin se dig tappa min hand för jag kan känna de i min kropp, de som bygger vårt band. å jag behöver dig så mycket som de går. jag gör vad som krävs, jag ska följa ditt spår. så tappa aldrig taget, jag ska ge dig kraft. jag ska vara på din nivå, alltid hålla din takt. och du ska vara min, jag känner det i mig. för du får mig att känna glädje när du är vid mig. så snälla stanna då,  aldrig vandra ifrån. jag kommer stå vid din sida genom höst och vår, för vi smällter ihop som två hjärtan av is. så snälla stanna vid mig genom hela mitt liv. för med handen på hjärtat kan du säga mig, att du känner som jag, för jag älskar dig. baby.

snälla baby kan du ge mig en chans så jag får visa dig vad kärlek är och vad det innebär. det känns svårt men jag ger dig min tid. det är det enda hoppet jag har för att se dig i mitt liv. du gör mig glad och jag känner mig värd. jag minns när våra munnar möttes och du gjorde mig kär. jag kan fortsätta att drömma om dom minnen vi får. jag kan fortsätta hoppas att himlen är blå. baby, det finns bara en som jag vill vara med föralltid och förblir mer än en vän. mitt liv var skit, det var spriten och jag. du ger mig lycka och hopp om att livet är bra. och jag tackar dig för de, för utan de kanske livet förändrats och slutat fel. jag vill säga att du finns i mitt innre och om de slutar här, så finns du i minnet.


Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie


To me, you're perfect.


Första dagen på jobbet

Idag var alltså min första dag på jobbet och jag måste säga att det var bättre än vad jag trodde. Dagen gick fort, eftersom att det alltid hände något. Blev en favorit hos många av barnen på min avdelning. Bråkade ibland om vem som skulle sitta bredvid mig, och hålla mig i handen, sitta i mitt knä och jaa allt ni kan tänka er. Men jag tycker det är kul att man blir omtyckt och dom är ju så otroligt söta. Så idag gott folk, har jag vikt över 20 loppor, letat nyckelpigor, varit häst, knuffat på flera gungor samtidigt osv. Snacka om att jag var slut när jag kom hem. Däckade i soffan^^ Men det var kul, och det är nästan så man längtar lite tills imorgon. Måste även säga att, trots att man inte får favorisera någon, så är det ju klart att man får sina favoriter, likså jag (; Men det visar man ju inte, såklart! hehe. Så det var väl en bra sammanfattning på hur min första dag på jobbet var. Resten av dagen har jag varit så trött så har bara suttit och segat framför tv:n och datan. Oj, vad klockan är mycket nu! Ska nog lägga mig i sängen och läsa lite twilight sen blir det till att sova (: God natt!


Finska släktingar på besök

Förutom att Fredde var här igår så hade vi alltså besök av finska släktningar. Det var mammas kusin och hennes familj. Jag har nog inte träffat dom sen jag var liten. Dom två yngsta döttrarna har jag aldrig träffat heller men det var kul och träffa dom igen, är ju trots allt en del av min släkt. :) Och som alltid när man får gäster så äter man så fruktansvärt mycket och massa onyttigt. Jag typ rulla fram på kvällen, haha. Men gott vare iaf (y)

Idag är det söndag och jag och fredde väntar på att johanna ska komma hit så att vi ska fortsätta med vårat beck maraton som jag och johanna påbörjade innan hon åkte till Italien :) Ska bli kul och träffa henne igen, har saknat henne massor! :) Imorgon börjar jag jobba, och jag kan väl erkänna att jag inte känner mig så taggad även fast jag tror att det kommer bli kul. Men ni som känner mig vet att jag hatar att gå upp tidigt på morgonen men om jag tänker att när dom här 3 veckorna är över så har jag tjänat massa pengar :D Sen kanske jobbet gör att tiden går fortare tills det bli min födelsedag! Inte långt kvar nu! Kommer bli en toppen födelsedag, med massa vänner och släktingar. Hoppas även på bra väder! Får hålla tummarna ;) Ha det bäst!


Dear John <3



Middag & bio (y)

Asså jag fattar inte hur jag kan sova så länge? Idag hade jag ställt klockan på 12 som vanligt, men jag måste tydligen bara stängt av den och somnat om och gissa när jag vaknade!? 14.10!??! Usch då fick jag lite panik men som tur var så skulle jag inte göra nått speciellt på dagen så jag gick upp, åt frukost och satte mig med morgonrocken framför datan. Där bestämde jag och chatte, som skulle träffas på kvällen, att vi skulle äta middag i stan och gå på bio :D Så jag hoppade in i duschen och började att fixa mig. När jag sen uppdaterar min status på facebook som säger att jag och chatte ska in till stan på bio osv. så får jag en komentar från felix som säger att han, hytte och christian ska också inte till stan och äta och kolla bio. Så vi alla åkte tillsammans in till stan där vi även åt tillsammans i kungshallen :) Trevlans! Våra väger skilldes åt när killarna skulle på sin bio och jag och chatte skulle köpa godis till filmen. Filmen som vi skulle se hette "Dear John" och var verkligen hur bra som helst! Hade hört från olika håll att den skulle vara sjukt bra och det var den verkligen. Och så känslig som jag är för sorgliga saker i filmer så kunde jag inte låta bli att börja böla, haha! Men jag rekomenderar den filmen starkt! Vill se den igen (a) Efter filmen åkte vi hem på engång. Väl hemma när jag startat datorn och loggar in på msn, så det första som händer är att SEBBE skriver till mig! :D Gissa om jag blev glad! Killen har vart borta i cypern i över en vecka och vi har knappt pratat nånting under den tiden så blev sjukt glad att se att han var hemma och även prata med honom igen :) Nu är nästa som ska komma hem Johanna, och hon kommer hem imorgon! :D Usch vad jag har saknat både sebbe och johanna! Känns som att båda har vart bort i åååååår! Iaf, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sedan lägga mig! Godnatt sötnosar!



Sean Banan - Skaka rumpa


Fick oss ett gott skratt idag!

Hahah måste berätta om dagens bästa, som hände på bussen när jag och elli skulle ta 64an från kragsta och hem från stan xD En gubbe, eller alkis ( stank sprit) kliver på bussen. Han har en rullator med sig och på den har han ett slags skåp och han sätter sig där man brukar sitta om man har barnvagn, alltså precis framför där jag och elli satt. Nästan på engång så vänder han sig om och ba: Tjena tjejer! Jag och elli svarar såklart. Sen börjar han berätta om dethär skået han hade på rullatorn, att han tänkte sälja det och att han gjort det själv för 20 år sedan. Han var väldigt noga med att påpeka att han gjort det själv för 20 år sen, för han upprepa det flera gånger. Sen börjar han berätta om att han tänkte sälja det och de grejer som han lagt där i för max pris 500 kr. Han började nu visa alla saker han hade där och om jag inte minns fel så var det, en fick lampa med TVÅ olika lägen (väldigt viktigt tyckte han), sen en liten mini radio,  en radio man vevade igång och slutligen en mini dator med Windows 2000 xD Hahah och det är nu det bästa kommer. När han tar upp datorn och ska visa att den funkar och allt så släpper han rullatorn med skåpet på och bussen kör ju och ni kan ju bara gissa vad som händer! Rullatorn rullar framåt med en väldig fart och kör rätt in i säterna som är lite längre fram och locket på skåpet flyger av! XD Hans kommentar var " Ahapp, nu får jag lima och får väl inte lika mycket för den" något i den stilen. hahahahaha asså det var så hjävla rolig syn för luckan flög verkligen av och hans kommentarer efter var klockrena. Dock tycker jag lite synd om honom eftersom han tänkt sälja det :') Som tur skulle vi av på stationen efter så vi fick hålla oss innan vi började as garva. Sjukt kul men samtidigt lite tragiskt tyckte båda. x) Kanske inte låter jättekul här men om ni vart där, tro mig, ni hade förstått vad vi mena. Kommer alltid att tänka på det där när jag åker 64an nu! hahah, så kan det gå x'D

En solig dag i stan

Idag måste jag börja med och säga att det vart en ganska härlig och mysig dag. Det har vart varmt och soligt. Älskar när man vaknar upp på "morgonen" och solen skiner för fullt, allt känns så underbart då och spelar ingen roll om man inte har planerat nått för dagen, så länge solen skiner så känns allt bra! Tycker inte inte ni det? :D Idag var det iaf en sån morgon. Jag vaknade, drog upp gardinerna och solen strålade in. Öppna ballkongen och värmen slog mot huden. Jag älskar verkligen att vakna upp till en riktig sommar dag  (: Eftersom att det var så fint väder så bestämde sig jag, elli och soffan för att åka in till stan och mysa där. Sagt och gjort så var vi där. Tog först en promenad från östra och genom humlegården, där det var fullt med folk som njöt av sommaren precis som vi. Vi gick hela vägen till kungsan men vi hann knappt dit innan vi bestämde oss för att åka till gamla stan och sätta oss och fika där. (: Vi hamnade på ett av mina favorit caféer, Café Nova. SÅ där satt vi och fikade och snackade om allt. Lika trevligt som alltid. När vi var klara där så sken solen fortfarande så vi gick till strandvägen där vi satte oss vid vattnet och båtarna och tog det bara lugnt (y) Som på alla andra ställen i stan så var det fullt av folk där med. Asså det är sånna här underbara sommar dagar som man känner att man verkligen lever. Stockholm är så underbart på sommaren, även om jag vart mer för Göteborg så måste jag erkänna att Stockholm är verkligen bäst denhär tiden på året. Kommer alltid vara "stockholm i mitt hjärta", haha (; Vi avslutade vår dag i stan med att äta middag på donken^^

På kvällen tog jag och elli en promenad ner till sjön och satt där umgicks. Snackade om dagen och allt möjligt. Trevligt var det iaf. :) Nu ska jag väl snart göra mig iordning för att gå och lägga mig. Imorgon blir det till att träffa världens bästa chatte och sebbe kommer hem också! :D :D God natt sötisar! 








HAHAH, älskar högra bilden på elli! x'D


Travie McCoy feat. Bruno Mars - Billionaire


Solen skiner!

ÄNTLIGEN! Idag är det varmt och soligt för första gången på länge nu :D Alltså man blir verkligen på så sjukt mycket bättre humör om solen skiner och det är varmt. Även fast jag inte vet vad jag ska hitta på idag riktigt, eftersom att dom flesta jobbar, eller är bortresta eller helt enkelt bara är upptagna så vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir väl att lägga sig på studsmattan i solen och läsa en bok eller något sådant. (y) By the way, så kom jag precis hem från att ha varit och hälsat på det fritids på Ormstaskolan som jag ska börja jobba hos på måndag :) Jag blev bra bemött av all personal på de olika avdelningarna och även av en tjej som gick där på fritids som var hur söt som helst. Hon kom direkt och pratade med mig och började läsa ur sin bok. Så otroligt söt! Men jag tycker iaf att det känns bra redan nu och jag tror att det kommer bli kul (y) Jag hoppas på bra väder alla veckorna också så man kan vara ute mycket, hehe. Men nu kära vänner ska jag inte sitta här inne längre, ska njuta lite av sommarvädret! Puss!


Middagen i stan med bästa tjejerna igår

Det blev inget inlägg igår eftersom att jag kom hem ganska sent och var väldigt trött också. Men middagen med sabina, elli och soffan igår vart hur trevlig som helst. Vi åt på en resturang i stan som heter Cypern, som faktiskt får högsta betyg av mig! Maten var så sjukt god och stället var as mysigt  (; Rekomenderar det strakt till er som antingen bor i Stockholm eller har vägarna förbi. Ligger på Vallhallavägen. När vi var mätta och belåtna och hade snackat om allt mellan himmel och jord så bestämde vi oss för att ta en promenad till Kungsan och kolla läget där. Vädret blev mycket bättre och solen tittade fram den kvällen. När vi kommer fram till kungsan så är det som vanligt mycket folk och saker som händer där. Erik Grönwall, och massa andra artister från Idol suppträdde på scenen (y) Vi gick runt där och lyssnade och kollade, umgicks helt enkelt. När klockan började dra sig mot 9 tiden så började vi promenera tillbaka till östra för att ta tåget tillbaka till vallentuna. Vi åkte hem till soffan och hon lämnade presenten hon fick av oss osv. Btw, hon älskade det hon fick av oss, nämligen 4 snapsglas och en slags "glasflaska" som hörde till. Efter att vi var klara där så gick vi fyra mot Karlberg för att möta upp lite gamla vänner som umgicks där. Björn, marcus, hoppe, hugo m.fl. var där (: Trevligt och se dom igen. Man fick tillbaka lite minnen när vi mötte upp dom där eftersom vi alltid gjorde det på den tiden då alla vi umgicks jämt. Måste säga att jag saknar både det "gänget" och den tiden med dom. Minnen jag aldrig glömmer :) Så det var min måndag, och jag hoppas att ni har haft en lika bra måndag som jag har haft :D Byebye!








B.O.B - Don't let me fall


"Sun"-day?

Alltså, nu är jag väldigt trött på att det ska regna. Man blir så trött och deppig av dethär tråkiga vädret. Solen tittade dock fram lite idag men det varade inte alls länge men kanske att det är ett tecken på att det kanske vänder och blir bra väder snart? Hoppas på det iaf!

Idag vaknade jag upp hemma hos fredde. Hann väl inte vara där så jättelänge efter att vi vaknat eftersom att jag skulle möta elli i täby centrum för att vi skulle göra några ärenden (: egentligen skulle sabina vart med också men visade sig att hon inte kunde följa med sen :/ Så jag och elli fick springa runt där själva, haha. men vi lyckades iaf slutföra det vi kom dit för att göra. När vi sen står på stationen för att ta tåget till vallentuna så stöter vi på björn. Han hade sällskap med oss på tåget, så vi hann snacka lite iaf. Är ju så sällan jag träffar honom eller någon av dom från gamla kompis gänget. Måste säga att det suger verkligen! Hoppas att vi någongång i sommar kan dra ihop så många som möjlligt av de gamla vännerna och ses. Skulle vara sjukt kul. (y) Hela denhär kvällen har jag inte gjort så mycket, umgåtts med familjen och bara segat. Vart ganska trött så det passade bra. Tror även att jag ska krypa till sängs när som helst också, så godnatt på er!


Vart är solen?!

Det är ju så typiskt att det ska bli dåligt väder precis när sommarlovet börjat! ;O Jag hoppas verkligen att solen kommer snart, för veckan som kommer nu är den enda lediga veckan jag har innan jag börjar jobba den 21 juni och jobbar i 3 veckor framåt. Och kanske en vecka på pappas jobb efter det så lite sol och värme skulle jag inte tacka nej till nu (: Och det får gärna vara världens bästa väder den 1 Juli också, då jag fyller 18 åååååår! :D yey! Längtar galet mycket! Idag har jag först sovit länge och sen faktiskt inte gjort någonting, spelat sims och segat ^^ Skulle träffat Jocke idag men det blev inställt. :/ Min familj är hemma hos några kompisar och äter middag nu, vilket betyder att jag måste hitta på något att äta själv, vet dock inte vad ;O Men nått ska jag väl hitta på. Efter det åker jag hem till fredde och sover där, så jag inte sitter här och degar hela kvällen, haha. Imorgon blir det till att träffa elli & sabina :D

Igår åkte Sebbe till Cypern och ska vara där en vecka och idag åkte Johanna till Italien och ska vara där en vecka! :O Och jag saknar dom redan :') är lite små avis, eftersom att vädret här suger och jag skulle gärna åka utomlands nu! Blää på er båda som lämnar mig här :( Men jag hoppas iaf att båda två får det super kul, dock längtar jag tills dom kommer hem igen, hähä. (: Men nu ska jag fixa nått att äta och sen packa lite sovsaker och sen åka till fredde, Bye!

Sommarlov! :D

Nu är det äntligen sommarlov och jag är så jävla lättad och glad för det! Har dock inte fattat att det är sant men ska bli så sjukt jävla skönt! :) Det äräven otroligt skönt att andra året i gymnasiet i över nu och att det bara är 3an kvar. Har hört från många håll att 3an är betydligt lugnare än 2an, även om det blir svårare osv i 3an men bara det inte blir som det varit i 2an så ska jag nog överleva, för 2an var verkligen på gränsen av det jag palla med rent fysiskt och även psykiskt. Fy fan vilket hemskt år! Men nu är det över och jag är glad att den tiden aldrig kommer tillbaka mera. Tiden gick väldigt fort, för det känns nästan som att det var nyss som sommarlovet tog slut, iaf om man tänker efter. Men jag klagar inte, för jag längtar tills gymnasie tiden är slut och man får ge sig ut i världen och livet på riktigt. Skaffa eget boende och bra jobb, börja plugga och förmodligen på annan ort för min del, kommer bli spännande. Men om vi ska kolla på skolavslutningen idag så kan jag ju säga att vädret inte alls var med oss, spöregna hela dagen men tror att det slutat nu iaf. Efter avslutningen åkte jag och fredde hem till mig, köpte lite godis och kollade på film. Passade ju bra nu när vädret var så dåligt. När fredde sen åkt för att åka båt med sin familj så däckade jag min säng, för att jag var så trött, sov fram till middagen och ikväll blir till att åka hem till aurora som har avslutningsfest. Ska bli kul! :) Men nu måste jag skynda mig! Hej då!




bild; Jag & Soffan sommaren 2009


Lady Gagas nya video till Alejandro!


Ärlighet varar längst.

Gör aldrig något som du vet att du kommer ångra,
 ta inga risker hur frestande det än är.
För då kan det vara försent,
och det är inte längre du som har makten,
du kan inte kontrollera det alls.
Du är hjälplös.
Och kom inte med några dåliga lögner,
för att rädda ditt eget skinn,
det kommer bara att förvärra situationen,
och sätta mer på spel.
Så med det mina vänner,
var ärlig mot er själva och alla i er omgvingen,
för ärlighet varar längst.

/ Erika Sundquist


Slutet är nära!

Idag är det alltså Torsdag, och imorgon smäller det! DET ÄR SKOLAVSLUTNING :D :D Jag är så otroligt taggad för ett långt och härligt sommarlov. Är skönt att man bara har ett år kvar i gymnasiet sen (y) Har massa planer iför i sommaren som jag hoppas att jag ska hinna med och blir av. Blir 18 om precis 3 veckor och det ska bli sjukt nice! Dock känns det inte som att jag ska fylla 18, tiden går så sjukt fort^^ Men iaf, ni minns säkert att jag skrev i ett tidigare inlägg att jag tycte att denna vecka i skolan är så sjukt onödig och att jag inte fattar varför vi måste vara där alla dagarna istället för att ta allt fikande och städande osv på en dag och sen sluta? Jag var i skolan i några timmar i tisdags för att utvärdera och snacka betyg i svenska, matte och engelska och sen även städa skåpet. Igår var vi lediga för Camilla, vår lärare i idrott och matte, lät oss slippa idrotten eftersom att det var det enda vi skulle haft igår isf. Känns jävligt nödvändigt att åka till skolan vid 1 och ha idrott i en och en halv timma och sen sluta, så vi fick ledigt hela dagen (: Jag och Johanna började vårat Beck maraton igår också :D Vi är tvungna att dela upp det lite eftersom att det finns 25 beck filmer och jag har 24 av dom, hähä (a) Vadå? Jag är inte nörd (a) Haha, iaf så hann vi se 2 av dom igår och hon åt även middag här också. Vi skulle ha kollat idag också men vi kom fram till att vi inte skulle hunnit det eftersom Johanna skulle vara barnvakt sen. Nu undrar ni säkert varför jag inte är i skolan? ;) Anledning är att vi skulle bara fika och larva oss i skola idag, bara vara där, bara för att och det pallade inte jag så sket i skolan idag för man får ju ändå inte betyg i att fika och typ kolla film? ;) Så nu sitter jag här och lyssnar på Iyaz och tänker på det underbara sommarlovet som väntar mig efter imorgon! :D Solen skiner för fullt utanför fönstret och jag känner mig glad. Finns bara en enda sak som skulle kunna göra allt perfekt nu och det är han.. han gör mig lyckligast, och jag längtar efter honom och tills nästa gång vi ses!

Men gott folk nu ska jag nörda mig framför sims ett tag, men slutet är nära nu, SOMMARLOOOOOV imorgon! :D


Göteborg<3


Grattis Stenis!

Idag fyller bästa Stenis 17 år! :D
Grattis Snygging! <3


Home sweet home, eller nått.

Nu är jag alltså tillbaka i Stockholm och Vallentuna igen. Som ni vet så har jag och Johanna varit nere i Göteborg och hälsat på Sebbe i några dagar och det har varit hur trevligt som helst, som det alltid är där (: Vädret har vart med oss alla dagar förutom idag, då det regnade där nere. Men som jag sa "Gud grät för att vi skulle lämna Göteborg" haha (; Precis som alla andra gånger så får jag ångest varje gång jag ska åka därifrån. Trivs verkligen så otroligt bra, och det vet jag att jag sagt många gånger innan men det är verkligen så jag känner. Göteborg är alltid bra, men vid den här tiden på året, sommaren, så är staden som bäst :D Får inte glömma Kungsbacka heller, gillar det stället också (: Så om ni funderar på att åka någonstans i sommar och vill vara kvar i Sverige så rekomenderar jag starkt till er som inte vart mycket i Göteborg att åka dit, tro mig, ni kommer inte att ångra er (: Nångång i framtiden kanske jag tar mitt pick och pack och bosätter mig där, skulle jag inte tacka nej till ;) haha. Men men, om jag ska sammanfatta dessa dagar så har det vart sjukt kul (: Det var roligat att Johanna ville ta sin tid och följa med mig ner dit också, vi hade så sjukt kul (: Så ett stort tack till både Johanna och Sebbe för en, jaa vad ska man kalla det, en långhelg på en av jordens bästa platser :D Jag längtar redan tillbaka!

Imorgon kallar skolan, dock tycker jag att hela denna vecka är så sjukt onödig eftersom vi inte gör någonting. Men men snart är det slut, för på fredag är det SKOLAVSLUTNING och sen SOMMARLOOOOOOV! :D :D Känns overkligt men jag gillare! Godnatt!

[ bilder från gbg kommer kanske senare när jag har tid och ork, annars kommer om att finnas på min facebook för er som är intresserade att se vad vi hade för oss (; ]


GRATTIS TILL STUDENTEN!

Grattis till världens bästa Robin som tar studenten idag!

 


Göteborg & 30 grader varmt, kan det bli bättre?

Nu är jag och Johanna alltså äntligen framme i Kungsbacka. Resan gick bra, trots att den var väldigt lång. Men allt blev så mycket roligare när man var två så egentligen gjorde det inte så mycket att det tog lång tid för vi gjorde det bästa av situationen liksom ;D Vi kom fram precis som planerat igår, 16.40 och innan vi åkte till Sebbe så åt vi på BK, eftersom vi inte ätit något sen morgonen förutom godis. Första kvällen här hade vi faktiskt ganska trevligt. Var kul och träffa Sebbe igen efter ca 8 veckor :) Men idag ska jag och Johanna in till Gbg och njuta av den underbara staden, och även det underbara vädret! Helt sjukt vad varmt det är idag (; Men jag antar att det är minst lika varmt där hemma också (y) Om ni undrar varför inte Sebbe följer med så är det för att han, faktiskt nu, är på studentmottagning, då hans kompisar tar studenten idag. Haha känns lite små kul att vi först kommer hit, våra väskor tar upp hela Sebbes rum, vi tar även över hans säng och låter han sova på en ihopfällbar säng och nu har vi fått hans nyckel till huset också eftersom att ingen är hemma här nu, hahah :D Sorry Sebbe (a) Men nu ska vi snart börja gå ner till pendeln. Men kära läsare, ni får ha det så bra så kanske jag hör av mig här igen ikväll beror på tid och ork :D PUSS!

@bussen

Ja, gott folk, då var jag och johanna äntligen påväg ner till Göteborg. Dagen började bra förutom att bussen som skulle ta oss till danderyd där vi sedan skulle ta tunnelbana till centralen var för senad. Och när vi sen kommer fram till tunnelbana så är det nån som gjort sig illa eller något för dom var tvungna att invänta en ambulans. Då var klockan kvart i 9 och denna buss skulle gå vid halv 10. Snacka om vi fick panik, men med lite stress så hann vi tillslut till bussen. Som ni även märker så hade vi turen att det fans eluttag på denna buss och vi kan använda oss av datorn. Bilr ju som sagt lite långtråkigt att sitta på en buss i 7 timmar sträck. Men vi har ju varandra nu iaf, till skilland när jag åkte ensam förra gången, det var något drygt! ;O Men men nu ska vi kolla film och fördriva tiden lite, Pusshej!

Hos bästa Johanna

Sitter nu som sagt, hemma hos Johanna och tar det lungt. Vår dag i skolan blev väldigt kort eftersom ingen av oss var med på gympan så vi hade bara psykologi, där vi kollade på film och fick sluta en halv timma tidigare (; Efter skolan gick vi en snabbis till täby centrum så jag kunde köpa det sista som behövdes köpas med till Göteborg. Sen åkte vi hem till mig. I centrum köpte vi massa godis som vi ska ha på bussen, men båda har vart och nosat på påsen flera gånger under dagen. När vi sen kom hem till mig så packade jag ihop det sista, åt lite lunch och tog det lungt framför Tv:n. Väntade på att min kära mamma skulle komma hem och köra oss till Johannas place ;D Så denna kväll har vi ätit middag, hämtat grejer hos hennes pappa och Johanna har packat sin väska. Tror att det mesta är klart nu iaf. Skönt. Vet inte vad ni tycker, men känns alltid som att man glömt nått trots att väskan är full med onödigt mycket kläder och grejer. Typiskt tjejer, brukar man väl säga, haha. Måste bara återigen påpeka att jag älskar det väder som är nu, det är verkligen sommar på riktigt nu och det bästa är att, som jag sa igår, så kommer det vara såhär bra väder hela veckan ut, även i Göteborg :D Jag lever fan för sommaren, bästa tiden på året! Född på sommaren är jag, så antar att jag är ett typiskt sommarbarn (; Men nu ska jag avrunda här, kan väl avsluta med och säga att vi antagligen kommer lägga oss "tidigt" ikväll eftersom att vi ska upp vid halv 7 imorgon ;O usch.. för tidiga morgonar. Men denna gång är det inte för skolan utan för något bra! Götebooooorg <3 

Ha det så bra här hemma! Själv är jag hemma sent på måndag kväll. Mobilen är som alltid med, så smsa/ring så mycketn i vill! Ska försöka uppdatera här så mycket jag kan, men Hej så länge! (;

En bra start på dagen!

Det känns som att denhär dagen kommer bli en riktigt bra dag med tanken den goda starten jag haft denna morgon. Börjar halv 12 och gick upp vid 8 för var typ pigg (: Detta betydde att jag hade massa tid på mig att göra mig iordning och bara ta det lungt såhär innan skolan startar. Hunnit locka håret och grejjer, ville fördriva tiden lite, haha. Kommer inte vara speciellt jobbigt idag heller eftersom att vi bara har två lektioner idag vart av den ena är psykologi, där vi bara kollar film och den andra gympa ;D Så känner mig extra glad idag dels för att dagen ser ut att bli bra, vädret är på topp, inte ett moln på himlen och solen skiner för fullt men jag känner mig också lite extra glad för att detta är sista skoldagen innan jag och johanna drar till götebörg! :D Sover hos henne ikväll så får se om jag kommer ha tid att uppdatera här (; Men nu måste jag gå till bussen som tar mig ner till centrum. Hoppas ni får en lika bra dag som jag känner att jag kommer att få :D Man borde ha sånna här morgornar varje dag, fatta vad livet skulle vara enkelt då! ;) Aja, Puss på er!


Bjuder på en bild som är tagen nyss (:


1 månad kvar, sen 18! :D


Bild från min 17års-dag förra året! :)


Onödigt?

Så var tisdagen över och precis som igår och idag så känns det bara onödigt att gå i skolan dom här dagarna som är kvar. Vi gör liksom ingenting typ och vi går inte ens hela dagarna längre för att lektioner hit och dit ställs in. Varför inte bara sluta nu? Men nej nej, bara för att man MÅSTE gå ett antal dagar i skolan så ska vi gå runt där och bara vara typ, känns ganska meningslöst. Antar att de dagar som är kvar nu i skolan ändå kommer att gå snabbt så jag ska väl inte klaga, finns andra som har det värre som har saker kvar att göra i skolan ;) Idag var det, precis som jag sa tidigare, en väldigt onödig dag förutom att jag skulle göra det matte provet jag missat för länge sen. Och vet ni vad? Jag klarade det! hähä. Skönt. Efter det hade vi typ en halv timmes lektion då vi skulle fixa och lämna in våra idéskisser till projektarbetet till 3an (; Och eftersom att jag, chatte och johanna redan skrivit den så var det bara för oss att lämna in den och sen slutade vi. Då var klockan runt halv 12 - 12 så vi tre plus fredde, hytte och christian gick och åt lunch i täby centrum. Sen gick vi runt lite och kollade efter student presenter. När jag sen skulle åka hem därifrån så så mötte jag elli och madde, så hade sällskap med dom hem (y) Haha vi trodde att vi skulle hinna med 64an från kragsta men vi missade den precis vilket ledde till att vi gick til nästa buss station och sen nästa, och sen nästa.. Haha slutade med att jag och elli följde madde enda hem och tog bussen därifrån x) Så blev en liten promenad, haha. När jag väl var hemma efter typ 1 timma så däckade jag i soffan och sov fram till middags tiden. Försov mig imorse gjorde jag också så fick stressa som fan. Fick slänga på mig kläder, sminka mig snabbt och slarvigt och äta frukost påvägen till skolan! På grund av all stress så slog jag i handen i min tv, så nu har jag ett stort fet blåmärke på handen xD duktigt erika.. haha. Men så kan det gå när man är trött och fick för sig att det var helg. Iaf, resten av kvällen har jag ägnat mig åt att packa till Göteborg eftersom att jag ska sova hos johanna imorgon (; Läängtar så sjukt mycket!

Men nu ser jag att klockan börjar bli mycket så ska väl hoppa i säng nu, dock börjar jag halv 12 imorgon men lägger jag mig nuså får jag iaf ca 8 timmars sömn, vilket är mycket för mig på en vardag, men jag gillare! Natti!


Bilden är från disco/80tals tjejmiddagen för ett tag sen, för er som inte vet.


RSS 2.0