Nyårsafton

Godmorgon, eller jag kanske ska säga god dag^^ Nu börjar 2009 dras mot sitt slut och jag är taggad för kvällen och för det nya året. Men innan kvällen så har jag en del saker att göra. Nu ska jag ner och äta frukost, sen måste jag packa eftersom jag och soffan drar till Göteborg imorgon, tidigt. :D Sen blir det till att duscha och fixa sig inför kvällen. Efter det ska jag få över min ENORMA väska till soffan eftersom jag ska sova där inatt. När det är klart ska jag och soffan ner till centrum och handla lite saker i matväg som vi ska ha med oss till göteborg av den anledningen att vi bor på vandrarhem och måste alltså göra alla måltider själva ^^ men vi ska göra vårt lilla äventyr till willys som finns nära vårt vandrarhem och handla resten som inte kan tas med i väskan. Iaf, efter att vi handlat allt går vi hem till soffan och lämnar allt och sen beroende på vad klockan är så drar vi hem till kasper :) kl 6 var det iaf tänkt att vi skulle åka (: Hos kasper kommer vi äta middag och ha det skit trevligt! Jag hoppas att erat avslut på året kommer bli lika bra som jag hoppas på att mitt kommer bli ;)


Jag ger er en bild från förra årets nyårsafton som jag firade med just,
fredde & soffan :)


Ibland hatar jag verkligen kylan

Gårdagen hos aurora blev lite längre än vad det var tänkt, iaf för mig, fredde, soffan och kasper. Vi kom dit vid 9 som man skulle, träffade massa folk där och hade det trevligt. Men när vi sen skulle åka hem så skulle vi ta sista tåget och fick för oss att det gick 01.09 men nejnej, det sista gick 00.09 :O Jag och fredde som skulle hem till mig i vallentuna fick därför ta en väldig omväg. Vi tog samma bus som kasper och soffan men när vi sen hoppade av och skulle byta buss så var det 45 minuter kvar tills den kom och det var svinkallt ute. Alla fyra höll typ på att frysa ihjäl. Jag hade ingen känsel i min lår och trodder seriöst att jag skulle förfrysas :( Men eftersom kasper bodde typ 7 min från buss stationen så gick vi hem till honom en stund och värmde oss och jag fick låna mjukisar :) Jag och fredde var hemma vid 03.15. Vi var helt slut och förfrusna när vi kom hem. 

Fredde skulle upp tidigt för att hans föräldrar skulle hämta honom och sen åka mot Norge. Men jag var helt slut så jag sa bara hejdå osv. Sen somnade jag om och vaknade 15.07! :O Men jag skulle ändå inte göra nått speciellt idag förutom lite senare ikväll så blir det mys-tjejkväll hos emelie med henne, elli och sabina (: Sen ska jag nog börja packa lite inför Göteborg eftersom det är en del som ska med^^

2 dagar kvar! :D  


<3


4 dagar kvar



längtarlängtarlängtar!


Tekken 6

Denna helg har jag och fredde, tragiskt nog, nördat oss med att spela Tekken 6!
haha, spelet är skit kul! rekomenderar det starkt :D 

men självklart har vi inte suttit hela dagarna, då skulle iaf jag gått över gränsen 
haha^^


Mina fynd från dagens shopping



- 2 st "långa t-shirts" (en svart och en vit med tryck) 
- 2 st spetstrosor (röda & rosa) 
- En svart kjol 
- Ett par svarta spetsleggins 
- En rosa/röd cardigans (lång) 
- En svart "trikåtröja"


sjukt nöjd med allt.


Mellandagsrean! (y)

Idag ringde klockan vid halv 8 men av någon anledning så stängde jag bara av den och somnade om i 1 timma :O snacka om att det blev stressigt. hann inte ens äta frukost och skulle åka till täby med elli för att checka mellandagsrean ;D noll energi typ! men det löste sig iaf. Erika gjorde oss sällskap påvägen ner till tåget och på tåget. Träffade även Aurora som gick runt med mig och elli ett tag också och sedan stötte vi på sabina och emelie bland havet av människor. Trots så mycket hysteriska människor så hittade jag massor av saker(bilder kommer). När klockan var 15.09 tåg jag och elli tåget hemmåt. Då hade vi vart där i 5 timmar ^^ snacka om slutkörda, men värt var det. När jag sedan precis kommit innanför dörren och kommit in på mitt rum så stiger fredde in genom ytterdörren :D har saknar honom, då vi inte setts sedan den 22a :') Vi har testa mitt nya sims 3 spel och kollat på Ice Age 3. Jag bara älskar den/dom filmerna! :D Jag är ganska trött och ser även på fredde som somnat i min säng att han också är det, så ska nog stänga ner här nu och sova. Natti!


Elli & Erika (:

Fredde (:


ladda batterierna

Nu är det nog dags för mig att hoppa i säng och läsa twilight. Ska upp tidigt imorgon och shoppa med elli (; mellandagsrean börjar! (y) vi ska vara där när dörrarna öppnas så 09.40 går vårt tåg, haha. ^^ Så godnatt med er!


egobilder från julafton


Juldagen

Tänkte eftersom jag inte gjort så mycket idag, förutom att fixa datorn, som funkar nu, och hållt på med julklappar osv, så tänkte jag bjuda på några mysiga bilder från igår (;


Mina julklappar

Mobil Nokia 6700 classic illuvial, Ipod (rosa med kamera), Ipod fodrall, twilight (fjärde boken), korkskruvs locktång, Tekken 6, The sims 3 Destination världen, presentkort 200 kr på Gina och 300 kr på Kicks, 2000 i pengar, örhängen, halsduk, 3 olika body butter från the body shop, parfym från oriflame och sedan en klänning från HM som jag fick av fredde tidigare i veckan. Jag är nöjd! Tack allihopa (:


Jag hade en jättebra julafton, otroligt mysigt med all släkt och familjen. (;


Jag saknar dig


Men vi ses om precis en vecka, och det ska bli bäst. Jag längtar.
<3

Julafton

GOD JUL PÅ ER ALLA!
hoppas ni får en trevlig och mysig kväll, för det ska jag ha :D


bjuder på en favorit jul låt (;


Tröttnar aldrig på denna låt


Dan före doppardan

Nu är det inte långt kvar innan den efterlängtade dagen är här! Men denna dag har jag och alex vart på bio och sett Avatar i 3D, den var sjukt bra! :D Avatar-dansen var något som var uppskattad hos mig och alex, haha ;D Han var ju så otroligt gullig som bjöd mig på bion också. (: Tack! Snart blir det till att klä granen och sedan träffa bästa robin, för att ge varandra sin julklapp^^ kvällen blir till att kolla på en julfilm som heter "Kvällen innan julafton" som jag alltid kollar på dagen innan. Min förkylning har inte blivit bättre, men har iaf kraften att vara uppe, något jag inte hade igår, då jag kände mig typ svimfärdig. Men hoppas att det blir mycket bättre tills imorgon!

Imorgon! Imorgon! Imorgon! :D


alex är djupt inne i skvaller världen ;D


Bara 2 dagar kvar!

Alltså detta är inte sant.. nu när det äntligen är lov och snart julafton och allt känns bara så bra, vaknar upp hemma hos fredde, & tror ni inte att jag har gått och blivit skit förkyld :O asså blev ju nästan precis frisk från min hosta och nu kommer detta, det måste vara nått fel på mig :O jag vill inte vara sjuk på julafton.. lid med mig.. :(

Idag har jag vart i stan och strosat och ätit middag med fredde, soffan & kasper. trevligt var det, trots att vi åkte in lite väl tidigt kanske, ^^ nu sitter jag här hemma och snorar ner typ hela datorn.. nej men har blivit jätteförkyld och har ont i huvudet, ont i kroppen och fryser :( någon som kan bota mig? vore toppen!

NU ÄR DET BARA 2 DAGAR KVAR TILL JULAFTON! :D


Lite bilder från dagen (;


Grattis Johanna!

Grattis i efterskott till världens bästa Johanna som fyllde 17 år igår! :D
ledsen att jag inte hann lägga in just på din dag. (:


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en helg på landet. (; Egentligen kom jag hem för några timmar sen, men iaf (: Ikväll ska jag bara ta det lungt och imorgon blir det till att gymma och fira lilljul med fredde :D


Mycket snö var det, mysmys.


Jullov!

ÄNTLIGEN JULLOV! :D

idag har det bara vart avslutning i skolan och sen efter skolan gick jag runt med aurora, alexander och fredde i täbban. nu är jag här och ska snart åka till landet^^ ska bara ta det lungt där och vila ut, njuta av att de är lov. :)
kommer hem igen på söndag, men nås på mobilen. (;

Hej så länge <3


Skolan

Idag var den sista skoldagen, om man nu kan kalla det skoldag, innan lovet! Det enda vi gjort är att vi har fikat än massa och ätit julbord, min mage är typ fullproppad :) Iaf, nu sitter jag i centralhallen och skriver på historia arbetet som ska vara inne direkt efter jul. Orkar inte skriva på lovet liksom ^^ Anledningen till att jag stanna kvar nu är för att jag väntar på att fredde ska komma tillbaka, han är nämligen hemma och hämta grejer för han ska sova hos mig. Så gör detta för att fördriva tiden (; kalla mig inte pluggis (a) haha. Imorgon är det avslutning bara och sen är det JULLOV! Ni anar inte hur mycket jag har längtat!

Btw, Idag är det precis en vecka kvar till julafton! :D :D


Inte långt kvar nu!

YES, nu är det bara en skoldag kvar och en avsluting sen är det JUUUULLLLLOOOOVVV! :D
Imorgon blir det först läxförhör/prov på rättskusnkapen och sen på ryskan är det fika och pyssla, sen är det julbord som håller på över samhällslektionen och sen på engelskan är det fika också :D
Vet inte om jag kan kalla det en skoldag eftersom den kommer bli rätt slapp men ni förstår vad jag menar.

Nu ska jag bara läsa lite till på rättskunskapen och sen ska jag sova, Natti!



Haha nån bild gubbe jag hitta på mammas dator x)


Längtar

JAG VILL HA:

- LOV
- JULAFTON
- NYÅR
- 1 JAN & GÖTEBORG

NUUUU!!


Skolan

Vi hade ingen engelska eller svenska idag så nu har vi haft hål timma i typ 4 timmar, kul.. man skulle kunnat gå hem men tydligen så ska vi redan få tillbaka våra prov i naturkunskap som vi gjorde igår så vi måste vara kvar. Nu sitter jag i en datasal med fredde bredvid mig, vi har tagit en liten paus från vårt skrivande på historia arbetet. :) Jag ser inte fram emot att komma hem eftersom jag måste skriva rättskunskaps arbetet -_- min lärare är cp, vi har inte fått några intstruktioner på vad vi ska göra på det arbetet så har inte kunnat börja först nu och de skulle vart inne igår, de suger. Btw, matteprovet vi hade idag, kändes som det gick rätt bra :)


Jag & Fredde i våras någongång


Trötter

Usch den här dagen har verkligen varit plågsam. Som jag berättade i förra inlägget så sov jag bara 3 timmar i natt -_- anledningen var för att jag satt uppe och pluggade till naturkunskaps provet vi hade idag. Men dagen har iofs inte vart så speciell så. Det enda roliga som hände idag var att jag fick reda resultatet på samhällsprovet jag hade för nån vecka sen och jag fick VG+! :D det som var irriterade med det att jag var äckligt nära MVG men men fick ju MVG på historiatentan (a) hähä. Iaf provet idag gick väl sisådär, det känns okej :) så hoppas att det gick bra också. Resten av dagen har jag suttit här och tagit det lungt. Snackade lite med sebbe på skype för en stund sen och ska snart kolla på PH (: Har matteprov imorgon också, men känns ganska lungt, ska bara kolla igenom de lite sen efter PH så ska jag sova, de behöver jag verkligen, känner mig som trötter något jag gjort hela dagen! Men önska mig lycka till på matten imorgon ;)
BYE!



Någon har ristat in världens finaste bokstav på en bänk i skolan, så var bara tvungen att ta kort ^^



Idol finalen



Här är några av bilderna från idol finalen med elli


Min helg

Vill börja med och säga förlåt för mitt dåliga uppdaterande av bloggen. Anledningen är att jag har gjort saker hela helgen plus att min dator här typ gått sönder så från och med igår så får jag låna mammas bärbara ;) Men det jag nu gjort under min helg är detta:

Fredag: Idag gick skoldagen som vanligt fort som den alltid gör på fredagar. Skönt! Idag skulle jag och elli på idol finalen i Globen så först stannade jag och fredde kvar och skrev lite på vårat fördjupningsarbete i historia och sen gick jag med johanna och alicia mot täby centrum. Där mötte jag upp elli. Jag köpte något litet att äta sedan började vi åka in mot stan vid 4. Okej, nu undrar ni säkert varför vi åkte så tidigt. Svaret på det är att vi endå inte hade något speciellt för oss och vi skulle äta middag inne i stan osv. Väl inne i stan gick vi först runt och kollade lite sen gick vi mot kungshallen och åt. Vi sölade lite där också eftersom vi som sagt hade ganska mycket tid på oss. Vid 6 tiden tog vi tunnelbanan mot globen. Kön in till globen gick väldigt fort men sen fick vi stå och vänta på att dom skulle öppna upp dörrarna för våran sektion också. Vid 8 satte allt igång! Ni skulle vart där säger jag bara, det var så sjukt bra! Detta är tredje året i rad som jag och elli går på idol finalen men denna gång var nog den bästa. Erika vann, och han var bäst också, iaf enligt mig ;D När det var slut var det som vanligt efter konserten väldigt trångt å tunnelbanan men jag och elli lyckades komma med första lastet, haha. Jag var jättetrött när vi åkte hem och när jag var hemma så skulle bara växla några ord med alexander angående dagen därpå, sen var det sovdax!

Lördag: Idag vaknade jag runt 12 tiden i ett tomt hus^^ Eftersom min familj var på landet under denna helg så var jag ensam hemma. Inte så kul när man är HELT ensam men annars älskar jag det. Jag gjorde mig iordning och duschade osv. Vid 3 tiden åkte jag in till stan för att möta upp alexander. Jag skulle nämligen följa med och hjälpa honom att hitta julklapar ;) Det gick faktiskt bra tycker jag, och det var även skit trevligt. Alltid glad i den killens närhet. När vi flummat klart i stan så började vi åka hemmåt. Vi åkte samma tåg tillbaka tills jag hoppade av i roslags näsby för att där möta upp fredde som kom med tåget från österskär. Vi mötte även sabina när vi sedan klivit av tåget i vallentuna. Hon har ju flyttat mer åt mitt område så vi hade sällska alla tre. Jag och fredde skulle fixa middag hemma hos mig så vi svängde förbi ica och köpte bakpotatis och kött och snacks, samt lite annat (: Middagen smakade riktigt bra och vid halv 9 kom aurora, sixten, emma, johanna och anna hit för vi skulle ha filmkväll och svulla :D Vi kollade å "funny game", tror jag den hette. Man blir psykad va filmen xD När sedan filmen var slut och alla förutom fredde hade gått hem så tittade jag och fredde på en till film, "Motorsågsmassakern". Den var bara sjuk x) Efter det var vi skit trötta men min kusse skulle sova här också så vi var tvugna att vänta lite tills han kom. När han väl kommit så gjorde vi inte så mycket mer, förutom att gå och lägga oss. 

Söndag: Haha, jag och fredde vakande vid 2 tiden idag :O det började typ bli mörkt igen när vi vaknade xD iaf, vi slöade hela dagen. Vi pluggade lite naturkunskap efter som vi hade prov dagen efter. Fredde åkte hem vid 6 tiden och strax efter att han gått så kom resten av min familj hem. Jag har inte gjort så mycket mer än att pluggat till naturkunskaps provet denna dag. Det blev en väldigt sen kväll pga detta. Ingen sömn knappt, med andra ord. :(


SNART LOV!! :D
 


Hostmedicin

Kom hem från doktorn för nån timme sen och nu har jag fått TVÅ hostmediciner! ;O en som jag ska ta på kvällen och en på dagarna. Den som jag ska ta på kvällen innehåller morfin så ni förstår säkert varför jag ska ta det enbart på kvällen, hahah! x) Iaf nu hoppas jag det ska bli bra, för orkar inte med detta längre. Nu ska jag plugga lite och spela lite the sims 3 (a)  Hejsvejs!


Daftö 2005

Hittade precis en gammal låda i garderoben. I den lådan hade jag sparat massa minnen och hittade två saker som sommaren 2005 då jag, anne-lie och min familj m.fl. var och campade på Daftö camping i Strömsta. :D som jag nämnt tidigare så var det där jag träffade sebbe för första gången. Så anledningen till att detta var det jag fastnade vid i lådan är för att de veckorna vi var där var oförglömligt och att jag träffade och lärde känna sebbe där också betyder väldigt mycket :)


En godispåse därifrån & en servett från cafét som alla unga hägnde på.
Fråga mig inte varför just en godispåse & en servett^^
 


Rethosta

asså jag orkar inte med min jävla hosta mer! huvudet känns helt mörbultat pga den. Har huvudvärk. Imorgon har min mamma tvingat mig att gå till doktorn, med andra ord så ska jag vara hemma. Alltså vill bara ha ett botemedel NU! orkar inte mer.. :O tips?

Åva vs Tibble

Idag var det resurs dag, detta innebär att vi hade först matte i 2 tim sen lunch och sen tibble-åva kampen :)
skön dag med andra ord!


volleybollen; soffan har bollen!


Streetjazz

JUSTE, ska även meddela att jag och aurora kom in på streetjazz gruppen på sway! :D
vi börjar 23 jan, ska bli så sjukt kul! har verkligen saknat dansen!

Jag och Aurora ska sattsa ;D


Bokat & klart

1 jannuari 2010 drar jag och soffan till Göteborg och träffar Sebbe & Semih m.m Och idag har vi äntligen bokat rum på Slottskogens vandrarhem ;D precis där bodde vi i sommras, så det blir en favorit i repris winter, hähä!

Jag längtar som fan!
jag saknar sebbe och semih!


Göteborg <3


Petville

Alltså jag började spela detta spel på facebook för sådär 1 timme sen, sjukt beroendeframkallande! ;O

Är hon inte söt? (a)


Läxfri måndag

Kom hem från skolan för ca 20 min sedan och vill ni veta vad, INGEN LÄXA som måste göras! :D sjukt skönt! så nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, försöka lägga mig i tid osv! Sovmorgon och resursdag imorgon också. :)
btw, jag har fått tillbaka mitt minneskort till mobilen nu också! :D

är det bara jag, eller tänker ni på hur mycket ni vill ha jullov hela tiden? ^^


Julklappar

Är nu klar med att slå in alla julklappar! :D
känns skönt att ha allt det där med julklapparna klart!


Andra advent

Det har varit riktigt skönt med helg. Jag har sovit så sjukt mycket och den har inte gått för fort heller. Har liksom hunnit andas ut. Detta är det jag har gjort:

Fredag: Efter skolan gick jag, aurora och billy runt i täby centrum och kollade/köpte julklappar. När aurora sen skulle dra så mötte vi johanna, så hon följde med mig och billy och kollade vidare. Hatar när man inte vet vad man ska köpa och de sköns som om man bara går runt yrar ;O Men efter 4 timmars letande så var jag klar med alla julklappar. Så nu slipperj ag tänka på det mer. Fredde hade träning i tibble hallen så han och jag och åkte samma tåg hem eftersom han skulle hem till mig. Träffade även min kusse på stationen också. :) När vi kom hem åt vi middag och kollade på idol och bara tog det lungt. Båda var as trött så vi gick och la oss strax efter idol. Fredde sov alltså kvar här.

Lördag: Idag har jag och fredde segat. Vi har bara tagit det lungt och fikat här hemma tills 3 tiden typ. Då åkte vi till täby centrum och gick runt där en liten stund innan vi drog vidare hem till fredde. Där åt vi middag osv. Kvällen tillbringade vi tillsammans med jocke och tessan, med en skräckis filmkväll hemma hos jocke. Det var väldigt trevligt :) Fredde och jocke bor ju båda i österskär så det var inte heller långt att gå emellan. Jag och fredde gick hem runt 12 tiden. Jag sov kvar där.

Söndag: Idag är det andra advent. jag och fredde sov till 12 och drog återigen till täby centrum vid 2 tiden. men den här gången så skulle fredde köpa en jacka och även köpa nått på hans presentkort på MQ. Efter det gick vi och fikade lite och vid halv 5 skilldes vi åt. Nu sitter jag här och väntar på middag. Senare blir det till att träffa soffan och kolla paradise hotel. Imorgon är det måndag, och bara 2 veckor kvar till jullov!
JAG LÄNGTAR! 


Från i fredags när vi "julpyntade" vårat hemklassrum x) Aurora och Sixten klädde.. blomman? x)


Bättre dag än igår

Idag har jag iaf vart på bättre humör än vad jag var igår då jag bara var så otroligt trött på allt. Samhällsprovet kändes som att det gick bra, så det är bara att hoppas på att resultatet blir bra också. En sjuk grej som hände idag men som gjorde mig glad var att jag fick vet att det var en tjej i min skola som har hittat mitt MINNESKORT! :D Hon hade gått förbi fredde och känt igen honom från bilderna jag har på minneskortet så hon hade frågat om det var hans minneskort, snacka om tur jag har asså :D Jag hade gett upp hoppet om att hitta det men så är det endå någon som hittar de lilla kortet i vår stora skolan efter 2 veckor, det är galet! :O  Men skönt att få tillbaka det och är glad att det inte hamnade i fel händer. Efter skolan har jag bara slappat, kollat på Mammas pojkar och Paradise hotel samtidigt som jag har hållt på med filmen till min redovisning om "drömmar" imorgon på kommunikationen. Jag blev faktiskt nästan precis klar och var faktiskt ganska nöjd. Jag hoppas att den blir uppskattad imorgon också, önska mig lycka till ;D Ett annat plus i kanten är att mamma har bakat bullar och lussebullar idag, så jag har tjockat mig lite (a) Nu ska jag bara stänga av här sen ska jag krypa till sängs, Godnatt kära läsare!

Imorgon är det äntligen fredag, fy fan va det ska bli skönt med helg, behöver det verkligen.


MUMS :')


Plugg plugg plugg..

Samhällsprov imorgon.. sitter nu och pluggar som en dåre, eller jag försöker iaf men de är så sjukt mycket vi ska kunna till provet och det är stunder som nu som man skulle kunna göra vad som helst för att det skulle bli lov NU!

Skoltrött? - JA!


Sebbe & Semih



Har nu suttit i 3 tim i sträck och snackat med mina bästa göteborgare på skype :D 
Jag saknar er sjukt mycket.


så sant

Det bästa med det förflutna, är att det ligger bakom oss och är historia.
Det bästa med framtiden, är att vi själva kan välja hur det ska utspela sig.
Men det bästa av allt är att leva här, i nuet.

av; Robin Frisell


1 år

det kanske inte är så som de är på bilden nu men jag vill endå ge denna dag något speciellt. Idag är det nämligen 1 år sedan du räddade mig från ett liv jag inte ville leva. Oavsett vad som händer i framtiden så kommer du alltid betyda mycket för mig & jag älskar dig Fredrik Lindfors. <3


Första "pussbilden"


RSS 2.0