Livet (y)

Så sitter man här igen, en söndagkväll. I högtalarna dunkar massa bra musik och det är första gången, en SÖNDAG, som jag känner att jag verkligen gillar livet. För det är precis så det känns. Just nu känns allt så bra med skolan, och allt annat också, tummen upp för det :D Imorgon börjar dansen också, vilket jag verkligen ser fram emot eftersom att jag saknat den så sjukt mycket under sommaren! (: vet att mina dansvänner håller med mig om det också! Ska bli kul! För övrigt så har jag haft en bra helg. I fredags, som ni vet, shoppade jag efter skolan med Johanna, Anna och Alicia och sen på kvällen hade jag en chillkväll med Jocke, Fredde & Johanna (y) Igår var en lång med väldigt trevlig dag. Jag var i Norrtälje hela dagen och träffade Simon och även Jakob och tre andra norrtälje grabbar (; Jag kom dit vid halv 5, så först visade Simon mig runt i Norrtälje och så gick vi och snacka, sen drog vi åt pizza, och sen hem till honom där sen alla dom andra dök upp ;) Väl där blev det film. Jag åkte hem med sista bussen som gick vid 1 och var hemma vid 3 tiden ^^ Jag höll dock på att frysa ihjäl när jag åkte hem, hade bara en tunn skjorta och det var typ 8 grader ut! ;O Helt sjukt vad fort hösten nådde Sverige! Jag vill ha sommar!! Men iaf, jag hade det väldigt trevligt igår och det var kul att träffa både Simon och Jakob igen! :)

Idag har det vart en ganska lugn dag. Eftersom att jag la mig så sent igår så vaknade jag även sent. Så jag har bara vart hemma. Träffade Sabina en stund, vi gick bla. och solade solarium, måste ju bevara kreta brännan, haha. Vi fick massa itd att snacka också, eftersom vi inte setts på länge så hade vi en del att prata om. Hatar att jag inte träffa henne så ofta längre, vi som var så tajta för några år sen! Men det är nått vi får jobba på. (:

Men nu ska jag nog börja göra mi iordning för att hoppa till sängs, så Godnatt gullungar!



bjuder på en egobild från igår, hähä


Shontelle - Impossible


Demi Lovato & Joe Jonas - Wouldn't Change A Thing


Så var det helg

Nu är det fredag igen och en vecka sedan vår hemresa från Kreta tog sin start. Vid denna tid för en vecka sen så så satt vi på bussen som skulle ta oss till flygplatsen, och jag kommer ihåg känslan.. ångesten av att lämna det underbara stället. Det kändes som om vi bodde där och att det där var mitt liv, så jag kommer ihåg att det var en skit konstig känsla att sätta sig på planet och se hur kreta försvann längre och längre bort. Men nu har det alltså gått en vecka och jag längtar fortfarande tillbaka dit. Alla människor och värmen! Fina minnen som jag kommer bevara livet ut.

Men om vi ska prata lite om hur min dag sett ut så började den kanske inte på bästa sättet, då jag råkade försova mig och fick stressa. Men turen som jag hade så var min pappa hemma som kunde skjusa mig till tåget så jag hann. Skoldagen däremot gick helt okej, rullade på precis som dom andra dagarna denna vecka. Efter skolan var jag i Täby centrum med Johanna, Anna & Alicia och shoppade lite (: Fick med mig lite hem, bild längre ner! Nu är jag med dom bästa killarna Jocke och Fredde :D Vi väntar på att Johanna ska komma hit också! (:

Innan jag avslutar detta inlägg så måste jag bara berätta att jag känner mig så sjukt vuxen nu, eller det märks verkligen att den viktiga framtiden närmar sig fortare och fortare. Idag ställde jag mig i bostadskö och igår fick jag röstkortet för valet den 19 sep. Även om tiden går fort, så gillar jag det. Känns som om att jag har en spännade tid framför mig! Tror att dom flesta håller med mig (: Men nu ska jag umgås med mina vänner här och njuta av helgen!

BYE!





Onsdag

Nu har halv första veckan i 3an gått och det har gått fort, måste jag säga. Denna vecka är ju lite speciell också eftersom att vi inte riktigt börjat med allt än, bara lite lätt liksom. Men jag antar att allt bli värre snart. Hade även min första matte C lektion idag, och jag säger bara en sak.. jag kommer typ dö. Kommer bli en tuff utmaning för någon som är dålig i matte, jag snackar såklart om mig själv, haha. Men klarar jag den så kommer jag vara stolt över mig själv :D Iallafall, dagen i sig har inte vart speciellt jobbig (men det är ju ingen) och det har heller inte vart något speciellt. Så egentligen har jag inget att skriva om denna dag. Kan istället uppdtaera er om att min helg är proppad känns det som. Ska träffa lite folk från Kreta, så det ska iaf bli sjukt underbart :D Så jag klagar inte. Sen känns det faktiskt bättre att ha massa planerat än att inte ha någonting planerat, tycker ni inte? (;

Asså jag har världens underbaraste mamma, på alla sätt, inte bara för att hon avr extra snäll idag utan för att hon verkligen är det. Iaf, jag fick två parfymer av henne idag, en britney spears parfym och en cindy crawford parfym och båda luktar faktiskt gott (: cindy parfymen var egentligen till henne men hon gilla den inte så jag fick den, hähä. Jag som var stort behov av parfymer, då alla mina hållerp å att ta slut, så det passade kanon med lite påfyllning idag :D Men nu gott folk ska jag nog hoppa till sängs, är sjukt trött. Godnatt puss!


Parfymerna jag fick idag.


(y)

Gillar denna verison av låten "In my head" skarpt!


Saknat dig



 Var över en månad sen jag träffade denna underbara tös, men idag tog vi äntligen en av vår älskvärda promenader då vi snackar om allt mellan himmel och jord.
Det behövdes, jag har saknat dig Elli<3


Gårdagens inköp



(y)


Åh så var helvetet igång igen..

Nu har skolan börjat igen, idag var första dagen och jag gillar det inte! Visst, vi har fått ett as bra schema som inte alls verkar jobbigt, men jag tror att kurserna vi kommer göra kommer ta massa kraft.. Fast mitt, johannas och chattes projektarbete kommer bli roligast! För vi ska nämligen ha om Titanic :D hur kul låter inte det liksom? Vi har planerat att åka till London och gå på Titanic museet (: Hoppas det går som enligt planerna för det vore sjukt skoj. By the way, skoldagen idag var inte så jobbig eftersom att vi inte hann börja med något ordentligt just idag, däremot imorgon tror jag allt drar igång. Efter skolan var jag först med johanna, anna, alicia och fredde i täby centrum ett tag, sen gick jag och fikade och shoppade lite med Soffan :D Har inte träffat henne på länge så det var riktigt mys (: Vi hade mycket att prata om! Kvällen har jag ägnat mig åt att sitta här och sörhja över att jag längtar tillbaka till Kreta! Lyssnat på alla låtar, kollat på bilderna flera gånger om och pratat med massa folk som vi träffat där nere (: Asså jag vill bara tillbaka dit nuuu.. orkar inte med sverige och skolan. men jag hoppas att det blir ett Kreta 2011, och att så många som möjlligt från kreta gänget kan ses där igen :D

Men nu har jag lovat att ringa Simon, som jag lärde känna där nere faktiskt, så ska göra mig iordning för sängen och sen prata lite med honom och sen sova, Så bye bye!


Riverside - En solklar Kreta låt!

Låten är tillägnad Adam, Rasmus & Oskar!


Jag vill tillbaka till Kreta nu...!

Jag är nu alltså hemma från världens bästa resa med underbaraste tjejerna! Vi kom hem tidigt i lördags, så jag har vart hemma 2 dagar nu och vilat upp mig. Men jag kan ju bara säga att jag har haft det så otroligt jävla bra, bland det bästa jag gjort hitills i mitt liv! Har träffat så mycket roligt och trevligt folk får olika delar av världen :D Och nu dom här dagar hemm har jag ägnat mig åt att längta tillbaka.. jag hatr så ångest. Sitter och lyssnar på alla låtar som påminner mig om Splendid och hela resan, tittar på alla 2000 bilder som vi tagit.. och jag vill bara ta nästa flyg tillbaka! Eller jag skulle gärna uppleva dom här 2 veckorna igen, om det gick. Men nu är jag i kalla och tråkiga Sverige, och får helt enkelt nöja mig med tanken att det är ett minne för livet! :D Jag ångrar ingenting, är så sjukt glad att jag fick följa med er, Johanna Anna och Alicia, Tack! Har vart så underbart att vara med er. Jag hoppas att vi kan åka tillbaka nästa sommar och kanske ta med oss fler, och såklart möta alla vi lärt känna, skulle vara så sjukt roligt! Stort tack till alla som var med och gjorde dom här två veckorna till dom bästa! Vissa av er kanske jag kommer se igen men andra dröjer det nog ett tag! Men ni alla är bäst och jag saknar er allihop! <3



Packat och klart.. Kreta here we come!

Nu har jag ÄNTLIGEN fått min packning iordning och även duschat så att jag är fräsch och fin :D Man får bara ha 15 kg bagage och 5 kg handbagage och min stora väska väger precis 14 kg, iiih.. på gränsen där asså! Fick ta en extra väska som handbagage men det ska nog lösa sig. För ärligt talat, vi ska vara borta i 2 veckor.. hur fan hade dom tänkt sig med bara 15 kg!? Vem orkar stå och tvätta massa när det är semester liksom? Inte jag iaf. Men nu är iaf klart allt så nu är det bara att vänta in dom 7 timmar som är kvar. Dock är det ca 5 timmar kvar tills Anna och hennes pappa som ska skjusa oss, kommer och hämtar mig. Borde egentligen försöka få mig lite sömn men vet att jag kommer vara för spänd för att sova.. resefeber även kallat. Men jag måste nog göra ett försök snart iaf. Men innan det ska jag ringa Sebbe för att höra hans röst sista gången på 2 veckor. Kommer sakna han och alla andra här hemma massor också. Men Alicia kommer att ha med sig sin lilla mini dator och det finns internet på hotellet så jag kommer nog höra av mig lite då och då, när tiden finns. Håll ett öga!

Men kära läsare, ni får ha det så himla bra här hemma, för jag ska ha det bäst och njuta av varje sekund på Kreta! Ses om två veckor! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!


Älskade Stockholm

Nu har jag alltså tillbringat en hel dag här hemma i Stockholm. Känns som att det var längesedan nu. Även om jag sagt att Göteborg är bättre än Stockholm så kommer det alltid vara "Stockholm i mitt hjärta". Men om vi nu ska prata lite om hur min dag har varit så kan jag börja så att, jag och fredde vaknade ganska sent, runt halv 1 tror jag det var. Fredde mötte ju mig igår i stan när jag kom hem så han sov sen kvar här. Saknat honom väldigt mycket också så det var kul och träffa honom igen. Vi sega fram tills han skulle åka iväg och träna vid 4 tiden. Jag duschade, gjorde mig i ordning och tog det bara lungt framför datan med att lägga in massa bilder från Göteborg på datorn osv. På kvällen åkte jag, Chatte, Johanna, Jocke, Alex och Nicho in till stan för att äta middag. Eftersom att Kungshallen erbjuder allt möjligt så fick det bli där. Hade inte träffat Alex på jag vet inte hur länge. Sedan avslutningen tror jag det var, helt sjukt iaf! Så det var kul och träffa honom igen, båda blev hur glada som helst att se varann igen (: När vi ätit klart så skulle Alex och Nicho på bio så jag, Jocke, Chatte och Johanna gick till Gamla stan och satte oss på ett fik. Det är så jävla mysigt i stan på kvällen, med allt folk och belysning, vattnet, jaa allt! Så där satt vi och fikade lite. Och efter det åkte vi hemåt allihopa. Nu sitter jag här och känner att jag borde sova eftersom att jag tror att jag inte kommer kunna få så mycket sömn imorgon, dels för att jag endå ska upp runt 3 tiden på natten, alltså nästan ingen idé att lägga sig och sen för att jag kommer ha sjukt mycket resfeber! :D Men men, får se hur det blir. Imorgon blir det iaf till att packa och hoppas på att jag lyckas packa inom 15 kg, lite små nervöst att jag inte ska klara det när vi ska vara borta i 2 veckor liksom. Men det löser sig nog det med. Ska bli så sjukt kul, LÄÄÄÄÄÄNGTAR!  GOD NATT!










Blandade känslor

Nu är det inte alls långt kvar tills min tågresa hem till Stockholm börjar. Ca 2 tim kvar. Det suger verkligen, jag hatar att sitta och vänta in tiden. Dessutom vill jag stanna längre. Fast samtidigt, även om det suger att åka ifrån Sebbe och allt här så har jag nått väldigt roligt att se framemot när jag kommer hem. Kreta på fredag! :D Längtar verkligen, men vill fortfarande inte åka härifrån. Skit jobbig känsla. Men nu någongång måste man ju åka hem liksom, vare sig man vill eller inte. Världen är bra orättvis ibland. Men jag har iaf ahft det hur bra som helst här. Som alltid. Alla underbara människor och underbaraste av dom alla, Sebbe. Hatar att åka ifrån honom. Kanske inte sitter och står gråter nu men jag VET, att tårarna kommer att krypa fram. Så mycket känslor. På tal om honom, just nu ser jag att han har somnat i sin säng med min parfym i handen, hur gulligt är inte det? :D Ser iaf ur gulligt ut! Man kanske ska hoppa dit och sno en kram eller två, hehe. Tänkte att jag skulle skriva lite här innan jag åkte och nu har jag gjort det så ha det så bra så länge, så får vi se om jag hör av mig här när jag kommer hem. Är hemma ganska sent så får se om jag orkar. Bye bye!

Kommer sakna dig söto!
BTW! Som ni ser så är Sebbe brunett nu, han gjorde även slingor idag, skit snyggt! (;


RSS 2.0