Eurovision 2010 Flash Mob Dance / Madcon - Glow

Alla ni som såg Eurovison i lördags kan ju inte ha missat detta? Så jävla ballt! Och låten är så sjukt jävla bra! Fatta att hela Europa var med, får typ rysningar! Jag och Johanna ska lära oss dansen! (y)



Här är en video på hur du lär dig Flash Mob Dance.
Finns steg för steg på youtube ;)



Sommar & sol!

Nu är vi inne på den näst sista veckan innan det är dags för sommarlov! Det är helt sjukt vad tiden har gått fort, tycker ni inte? Det känns som att det var nyss som skolan började, samtidigt som att det känns väldigt länge sen som det var jul och nyår. Men det spelar ingen roll, för jag är så otroligt lycklig för att skolan slutar snart och att det inte är nått kvar i skolan längre. Alla böcker är inlämnade och det känns bara onödigt att gå i skolan ;O Men men, ska inte klaga, hade kunnat varit värre. Idag hade vi ingen svenska, naturkunskap eller historia på eftermiddagen så slutade mycket tidigare än vanligt, är ju längsta dagen annars^^ På tal om historia så fick jag bara G+ på provet förra veckan, vilket jag inte alls blev nöjd med. Får VG i slut betyg i historiaB, känns som att det är mitt andra MVG jag sumpar men men, sånt är livet, går inte alltid som man vill. Däremot så får jag MVG i slutbetyg i både samhällskunskapB och ryska steg 2 och det är jag sjukt glad för :D hehe, men slut pratat på sånt nu. Efter skolan gick jag och johanna runt lite och kollade i täby centrum. Vi köpte likadana tröjor, som ni även ser bild på lite längre ner på inlägget ;) Jag köpte även en likadan fast rosa också. Sen köpte jag en brun utan sol, något som jag i vanliga fall är emot för tycker det blir så fläckigt och orange men enligt elli så ska denna vara bra och hon har likadan inställning till brun utan sol, så kände att jag var tvungen att köpa den och testa. Sen köpte jag också ett par leggings och ett par solglasögon :D Har inte köpt nått till mig själv på ett tag så kändes som att jag förtjänade detta efter förra veckans slit. Dock måste jag spara pengar till Göteborg (; Juste precis! Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag och johanna börjar vår resa söderut till Göteborg & Kungsbacka :D Längtar så sjukt mycket! Har även kollat hur vädret ska vara där nere och även det kommer att vara med oss!! :D Vet att man aldrig ska lita på vädret men håller iaf tummarna för att det blir så som det är sagt (y) Nu ska jag kolla på matten, eftersom jag har ett matteprov imorgon, som jag missade tidigare på terminen. Men är inte speciellt nervös för det känns ganska lätt och att jag har koll på det. Men aa, får se hur det blir och känns imorgon, hehe. See ya!


 



Tyskland vann Eurovison Song Contest (y)

Tyskland blev alltså vinnare av eurovison 2010! Måste säga att låten är sjukt bra och det var denna låt jag höll på hela tiden ;) Tror dom flesta håller med mig om att rätt låt vann, eller? Igår var jag, johanna, chatte, fredde & jocke hemma hos fredde och kollade på detta, och precis som alltid så var det lika trevligt. Tycker dock att det var tråkigt att Sverige inte var med och tävlade i år. Första gången vi inte får vara med liksom. Men men, låten vi hade var tycker jag personligen var bra men det kanske inte är en låt som resten av europa föredrar. Lite små seg och inte så sepeciell tror jag dom flesta tänkte. Men hörde att Sverige kom på 11 plats i kvalen i torsdags. Cypern var det land som fick lägst poäng som var en av dom 10 som gick vidare till final, Severige låg 5 poäng efter dom. Riktigt irriterande måste jag säga. Men tycker att det var rätt låt som vann och att själva kvällen blev trevlig tillsammans med ett trevligt sällskap. (y)

Idag är vädret på topp, underbart sommarväder så jag har legat ute och solat sedan jag vaknade vid 12. Jag är inte direkt den som blir pepparkaka så fort man är i solen utan jag får jobba lite hårdare, så jag kämpar med andra ord på ;) haha. Ikväll blir det till att träffa älskade elli & soffan (: ska bli mysigt med en liten promenad i sommarkvällen, hehe (:

Bara 2 veckor kvar tills vi slutar, och sammanlagt 8 skoldagar, då 2 av dom går bort för min och johannas del eftersom att vi är lediga på torsdag och måndagen efter det. Vi ska ju soma sagt till Göteborg! :D Är så otroligt taggad på både det och sommarlov, ska bli så sjukt jävla skönt! :D :D eller vad säger ni? (y)

Idag bjuder jag även på vinnarlåten i Eurovison 2010. Tyskland (:  


NU ÄR ALLT KLART!

Fy faaan va skönt att det är helg nu! Det är helt sjukt vad jag har längtat. Nu är både ryska provet och historia provet över. Det är alltså pluggandet till dom två proven som gjort att jag vart upptagen hela veckan men nu är det äntligen helg, och ska bli så sjukt skönt att sova! Vart så trött och stressad. Igå var det alltså ryska provet och idag historia. Trots all stress så tror jag att det gick bra aif, kändes så på båda proven. Denna eftermiddag har jag vart med fredde, som även däckat i min säng nu. Känns som att jag ska däcka när som helst också, så ska göra mig iordning för min skönhetssömn när detta inlägg är klart. Just nu och sedan 4 timmar tillbaka har jag snackat med sebbe på skype. Men nu känns det som att båda börjar bli trötta så ska nog avsluta här snart ^^ Btw, på tal om sebbe, IGÅR BLEV BILJETTERNA TILL GÖTEBORG PÅ TORSDAG BOKADE! :D :D Så nu kan bara jag och johanna gå och vänta in dagarna som är kvar! Läääängtar verkligen, både att få åka dit med johanna men också för att få träffa sebbe igen. :) Hoppas att vädret är med oss också. Men nu gott folk, håller jag på att somna, så Godnatt med er!

2 veckor kvar till SOOOOOMMAAAARLOOOOOOV! :D :D



 


Kärlek till bilden!


Friluftsdag

Idag var det alltså friluftsdag och för min del var det den så kallade Åva Lunken som gällde. Man ska gå 1 mil ;O Förra året gick jag, fredde och theo detta och vi var typ döda när vi kom fram, men det berodde på att vi inte hade någonting att varken äta eller dricka och sen var det så sjukt varmt plus att vi gick fel några gånger x) Men detta år gick det bättre! I mitt sällskap hade jag fredde, anna, alicia, miccan & bnar och även min sötnos till hund fick följa med. Det var betydligt svalare jämfört med förra året men det var ändå varmt ;O Och eftersom vi minns hur vi skulle gå för mesta dels så gick det lite fortare. Nellie var den som höll tempot bra, och som då fick oss andra att hålla tempot bra också. När vi sen äntligen var framme så satt jag,fredde och såklart nellie och pustade ut och väntade på att mamma skulle hämta oss. Fredde fick skjus till tåget och sen åkte vi hemåt. När jag kom hem var jag helt slut, jag försökte börja plugga lite till ryska provet imorgon men var alldeles för trött, så bestämde mig för att sova ett tag. När jag sen vaknade så var klockan runt 4 tiden och då satte igång med pluggandet på engång. Usch för så mycket svåra ryska glosor! :( Satt och pluggade på all ryska i 4 timmar med middagspaus. Så nu har jag väl någorlunda koll iaf. Hoppas jag. Sen tog jag en liten paus, och började plugga lite historia efter det. Asså jag orkar inte med dom här 2 sista dagarna med 2 sjukt jobbiga och stora prov :( Det absolut jobbigaste är att jag måste få bra på båda för att få mitt MVG i båda ämnena! Vettefan hur det ska gå, men hoppas iaf på det bästa. Nu ska jag checka av lite på ryskan en sista gång, kanske kolla lite mer på historian och sen sova. Ska bli så otroligt skönt när denna skolvecka är över, för då är allt i princip klart för 2an :D Har bara ett matteprov på tisdag som ska göras men det är inget jag är stressad för så, det ska bli sjukt skönt att skolan snart slutar. Sommarlovet, årets höjdpunkt! Godnatt sötisar!







Tisdaag!

Det är så sjukt skönt att alla nationella nu är över! Hade sista idag som då var speaking delen för engelskan :) Jag var sjukt nervös men gick vä l hyfsat bra iaf. Det som var lite små irriterande idag var att jag var tvungen att komma på matten på morgonen, så började 10 och slutade vid 11. Detta betydde att jag hade håltimma fram tills det var min grupps tur att göra nationella, som då var vid 13.25 :O Fatta vilken lång sovmorgon jag hade kunnat haft annars ;O Inte okej! Men slutade iaf efter det och var hemma i några timmar innan jag och mamma skulle möta upp pappa utanför tibble för att gå på handledarutbildning för körkort. Det var som säkert alla redan vet, väldigt långt, dock måstej ag säga att det var ganska intressant. Han som snackade var ganska rolig att lyssna på osv. Det var väl mer mot slutet som man bara ville att det skulle ta slut. Det ska bli kul att börja övningsköra men fattar inte hur man ska kunna lära in sig allt det där. Ver kar sjukt svårt. Men jag ska kämpa :D haha. Iaf, så kom jag hem runt 22 och var väldigt trött. Hade behövt plugga då, men snackade med sebbe på skype osv. Men nu ska jag göra mig iordning för sängen sen kolla lite mer på ryska glosorna och sen sova (; Imorgon är det friluftsdag, och jag, fredde, johanna & anna (vad jag vet nu) ska gå åva lunken som är 1 mil :O gjorde det förra året också, var helt slut i fötterna efter det men då var det iaf sommarväder, ser inte ut som att det ska bli så bra väder imorgon. Fan om det regnar, då vill jag inte gå ;O Håll tummarna för min skull, (; Godnatt!

Bjuder på Belgiens bidrag i Eurovison Song Contest, tycker att låten var ganska söt & hans röst underbar! :D


Airplanes - B.o.B. Ft. Hayley (Paramore) (Tyler Ward Acoustic Cover)



Tycker att dessa killar gör en sjukt bra cover på denna låt! (y)
för övrigt så är låten bäst, älskar!


En helg med underbart väder & underbara vänner

Asså jag är verkligen inge bra på att uppdatera här när det är helg och precis som alla dom andra gångerna jag inte vart så aktiv här på helgen så är det för att jag har haft fullt upp både fredag och lördag. Men nu är det söndag igen och jag gillar det inte för idag är det första gången på nästan 2 veckor som det är dåligt väder och sen måste jag även plugga idag, 2 prov plus ett nationellt prov denna vecka som nu tar sin start imorgon. Usch. Men det är iaf skönt att det bara är en vecka kvar som är jobbig sen är det i princip inget speciellt som händer i skolan efter den veckan. Sommarlovet börjar närma sig, och det kommer bli så otroligt skönt. Sommar är verkligen höjdpunkten på hela året. Längtar verkligen! :) Men om vi ska vända oss till nuet, så hur har min helg sett ut..

Fredag: Skolan denna dag finns det inte så mycket och säga om. Hade sovmorgon så hade bara 2 lektioner, skönt! Direkt efter skolan åkte jag, johanna & aurora till stan. Först satt vi och myste i solen på standvägen, precis vid vattnet. Solen sken för fullt och det var glädje och sommar i luften. Fullt med folk som njöt av sommarvädret precis som vi. Efter att vi vart där bestämde vi oss för att åka till gamla stan och sätta os på ett fik där. Efter att ha kollat runt lite, och sett lite av det stora utbudet av cafér som gamla stan erbjuder så bestämde vi oss för ett café som var riktigt mysigt (: när klockan började närma sig 5 tiden så började vi dra oss hemmåt. Aurora drog vidare för att möta upp sin syster och jag och johanna åkte hem. Påvägen hem pratade vi mycket vår resa till Göteborg. Hur allt ska gå till, vad vi ska göra, jaa lite allt möjligt med andra ord. Kommer verkligen bli hur kul som helst. :) Innan vi skilldes så bestämde vi att vi skulle ses igen sen senare denna kväll, efter middagen osv (: Sagt och gjort, Johanna kom hit, men även Elli och Robin också (: Vi fyra var ute och njöt av sommarkvällen. Vi stötte även på Adde, Marcus, Björn, Hoppe och Hugo. Och eftersom jag inte sett adde på länge så var det kul att se honom igen (: Efter att vi snackat lite med dom så drog vi hem till mig och tog det bara lungt. Johanna sov kvar här. (:

Lördag: Idag hade jag och johanna ställt klockan på 12 men vi kom inte upp först vid 1. Idag sken solen och det var sjukt varmt ute idag igen. Så vi åt frukost på baksidan, mys! :D Johanna åkte hem runt halv 3 tiden, så jag slängde på mig bikinin och la mig ute i solen och solade. Låg där till typ halv 5, otroligt skönt! Efter det hoppade jag in i duschen för att göra mig iordning till kvällen. Till middag blev det grillat och även de åt vi ute på baksidan. Runt halv 8 började jag gå ner till centrum för att möta robin. Vi skulle köpa nått att dricka och lite godis till kvällen. Sen tog vi tåget mot Österskär, för vi, johanna, fredde och jocke skulle mysa nere vid vattnet där (: Det var riktigt trevligt! Men efter sen stund blev det lite små kyligt eftersom det blåser lite nere vid vattnet så vi gick hem till jocke och var väl där i ca en timma innan jag, robin och johanna var tvugna att ta tåget tillbaka. Jag och robin skilldes från johanna i täby och åkte sedan vidare mot vallentuna. När jag kom hem var det inte mycket som hände mer än att jag satt vid datan en stund och sen kröp till sängs. ^^












För att sammanfatta helgen så tycker jag att det har varit en sjukt mysig helg, med underbart väder och underbara vänner!


Göteborg med Johanna?

Just precis! det planeras nu för fullt att jag och Johanna ska göra en trip ner till Göteborg/Kungsbacka och hälsa på Sebbe :D Det kommer isåfall att äga rum den 3 juni till 7 juni! Allt är planerat och det enda som återstår nu är att se till att boka stället vi ska sova på, men det lägger jag i händer på sebbe, haha ;D Iaf, så om allt går som planerat så bokas biljetterna i helgen och det kommer bli så sjukt kul att åka till den underbaraste staden med bästa Johanna! (: (y) 



Nån bild jag hittade på mig och Johanna från när vi var i Ukraina med klassen! hähä


För världen är du någon, för mig är du världen.


Sol & värme!

Alltså nu har det vart sommarväder här flera dagar i rad och det gör mig gladare! Är så otroligt taggad för sommaren nu, bara ca 3 och en halv vecka kvar nu. wiiie! :D Min dag idag har varit lite blandad. Började med att jag först "försov" mig, eller om jag ska vara ärlig så var jag sjukt trött och behövde sova lite så skippade Måbra idag, var ändå inget viktigt där idag. Så vid halv 11 tiden tog min älskade roslagsbanan mot tåget. Ingen stress kände jag heller. Något jag alltid gör på morgonen i vanliga fall. När jag kom till skolan var det bara att invänta att psykologin skulle börja. Väl på psykologin så kollade vi på film. Så hittils var det en lugn dag. Men så var det dagsför gympa och gissa vad.. vi hade COOPERTEST idag! :O I denhär värmen. asså skojja inte att jag typ dog både av att det var så fruktansvärt varmt och för att jag inte tränat min kondition speciellt mycket på senaste. Orkadem ycket mindre än vad jag gjorde förra året när vi sprang eftersom att då tränade jag väldigt mycket men pga att skolan tog så mycket tid så fanns det ingen tid kvar till att träna, hann liksom inte med det, vilket suger men men. Snart är 2an över och förhoppningsvis kanske jag kan börja gymma och så igen eller börja dansa fler gånger i veckan till 3an, då det blir lite lugnare. (; Men efter gympa var jag både varm och helt slut men eftersom jag hade kompliteringsprov i naturkunskapen för kemi delen så skulle jag tillbaka till skolan och skriva prov. Detta prov var dock frivilligt men gjorde det enbart för att om jag skriver bra på det så har jag möjlighet till MVG i slutbetyg i naturkunskapB ;D Men aa det gick som det gick. Jag och kemi kommer aldrig att gå ihop. Jag klanta mig som fan och tror att jag sumpat min chans till ett MVG.. blääää på det :( Iaf, efter provet åkte jag hemåt, fast inte hem, utan till vallentuna eftersom att jag skulle på informationsmöte för sommarjobb som några fått av kommunen. Av min stora förvåning så var simon också där :D Han hade också haft turen att vara en av dom 30 som fått jobb från kommunen ;D Måste erkänna att jag saknar honom /: måste träffa killen oftare! Nu är ni säkert nyfikna på va jag fick för jobb? Jag fick jobb på Ormstaskolan, alltså barnomsorg. Tror att jag ska få vara lite allt möjligt där, fritids osv (: Jag är iaf nöjd. När jag kom hem la jag mig i soffan ute på baksidan och snackade med sebbe i telefon :) alltid lika trevligt. Resten av kvällen har jag pluggat och bara tagit det lungt här framför skärmen, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kolla lite på ryska glosorna och sen förhoppningsvis sova. Skönt med lite sovmorgon imorgon iaf. Godnatt vänner!



-


"13åringen alla pratar om"

Han är rätt duktig måste jag säga! ;O


Långhelgen (y)

Vill börja med och be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande här, men anledningen till det är jag inte riktigt haft tid eller ork till att skriva här, eftersom alla dagar har slutat med sena nätter. Men jag ska försöka att göra min långhelg kortfattad för er som är intresserade av vad som hänt dom senaste dagarna.

Torsdag: Var först med Fredde, men sen skulle han och gymma så jag drog hem. Aurora och Billy kom hit i några timmar. Vi kollade resor för i sommar osv. Är sjukt taggad! :D Men eftersom vi satsar på sista minuten så har vi inte riktigt bestämt vilket land vi ska till, men det blir bara spännande och se (; När dom sen åkt hem, åkte jag och min bror till Ica och handlade middag som vi sedan fixade och åt. Runt 9 tiden kom Robin hit :) Medans vi väntade på att Johanna skulle komma så flummade vi runt hemma här. Hahah you know what I mean Robin x) Hahaha fan va vi garvade! När Johanna sen kommit så kollade vi tre på New Moon och sen var väl kvällen så gott som slut. Johanna som bodde här hela helg, sov ju här (:

Fredag: Idag vaknade jag och johanna runt 12 tiden. Åt frukost, sega lite framför tv:n, duschade och gjorde oss iordning inför kvällen. För när vi var helt klara var klockan runt 5 tiden och då var det dags för ossatt göra iordning middagen som vi köpt tidigare på dagen (; Denna dag serverades tacos och aurora kom hit och åt tillsammans med oss. Trevlans var det :D Vid 8 tiden började vi tre gå ner mot tåget för att bege oss till Annes fest. :D Det var riktigt trevligt där! :D Dock var det mindre kul när jag och johanna skulle hem sen vid halv 2, vi fick åka värsta omvägen för att komma till vallentuna. Vi var hemma vi halv 4, tog oss 2 timamr att komma hem ;O sööög också att det regnde. Vi slocknade nästa på engång när vi kom hem, trött och blöta.

Lördag: Denna dag sov vi till 1. Gick upp, gjorde frukost och fastnade framför en film på tv:n. :) När vi sen duschat och gjort oss iordning så gick vi till Ica och köpte kesella och bär :D Var sommarväder idag, ca 23 grader i skuggan och mycket varmare i solen :D UNDERBART! Så vi satt på baksidan och åt kesella och bär i solen (a) älskar att sommaren är gott som påväg nu! :D Efter det gick vi in och kollade på Titanic och åt middag efter ungefär halva filmen. Vid 8 tiden dök jocke, robin och fredde upp :D Vi började kolla på Avatar men sen bestämde jag, robin, jocke och johanna oss för att spela Tjejsnack xD haha! Fredde ville kolla på filmen, eftersom han var den enda som inte sett den så det lät vi honom göra. Vi hade sjukt kul iaf! Vid 12 tiden drog jocke och fredde och robin drog hem runt 3 tiden ^^ Efter att alla gått så gjorde jag och johanna oss bara iordning för att sova och somnade lika fort som natten innan (;

Söndag: Precis som alla andra söndagar så har den vart ganska seg. Så idag kollade vi bara på A walk to remember som gick på tv. Älskar filmen! Gråter lika mycket varje gång ^^ Och efter den filmen kollade vi klart på Titanic eftersom vi inte hann göra det igår innan killarna kom (: älskar även den filmen! Resten av dagen har varit sjukt seg. Borde ha pluggat men orkar seriöst inte. Nu ska jag titta på The perfect man som går på 3an och försöka att plugga lite ryska glosor. (:

Detta var alltså min helg. Vill tacka alla som var med och gjorde denna helg så otroligt bra och trevlig. Speciellt stort tack till Johanna som bodde här och höll mig sällskap medans föräldrarna mina var på landet :D <3

Bilder från helgen:









<3

Tonight I've fallen and I can't get up. I need your loving hands to come and pick me up. And every night I miss you I can just look up and know the stars are holdin' you tonight.


Så börjar en ny vecka

Nu är det måndag igen och tiden går så fort att jag typ inte hänger med alls längre. Men det är bara bra för jag vill ha sommarlov! :D Idag har dagen vart ganska bra i helhet. Jag hade min kurs på svenskan idag, och som dom flesta av mina nära vänner vet så avskyr jag verkligen att stå och snacka om nått inför folk, iaf i skolan. Så har vart sjukt nervös fram tills det var dags, då gick allt väldigt bra måstej ag säga. Var inte alls lika nervos under själv kursen som jag var innan (y) och nu har jag det över, yey! Fick även sluta tidigare idag eftersom att naturkunskapen var inställd och historian flyttades fram så även det får tummen upp (y). Min eftermiddag vart ganska lugn, inga läxor eller så att tänka på, så har bara ägnat mig åt att umgås med vänner hela kvällen. Just nu sitter jag och snackar med bästa semih på skype och ska väl när som helst. Så otroligt skönt att det är kort vecka denna vecka :D Johanna ska även bo här med mig under hela lång helgen :D är ensam hemma med bror min för mina päron ska till landet :DSka bli både roligt och skönt med en riktigt lång helg, eller man kanske skulle kunna säga mini lov ;D HAHA btw, jag fastnade med håret i hårtorken imorse, hahaha fick typ panik. xD fick rycka loss håret vilket innebar att det gick av på det stället som fastnade i torken xD Men som tur var så syns det inte om man inte :D Haha, kände mig lite IQ befriad sådär (a) Whatever, nu ska jag avsluta med semih på skype och sen krypa till sängs, Natti natti!


FM Static - Tonight


Bilder från Lady Gaga i fredags!





Förbandet, på bilden ovan. har ingen aning om vilka det var,
och inte speciellt bra va dom heller^^










På hemvägen hade vi sällskap av robin, jocke & elli :)



Tjejmiddag med temat disco/80tal

Just precis som rubriken lyder så hade jag, chatte, johanna, elin, anna och miccan tjejmiddag hemma hos mig med temat disco/80tal. (y) Innan kvällen började så gick den åt till att fixa sig inför kvällen och jag, chatte och elin handlade allt till kvällen osv (: Alla hjälptes åt att fixa maten och vi hade riktigt trevligt, med allt fixande och musik och allt umgänge. När vi ätit upp allt och alla var mäta och belåtna så sjöng vi singstar resten av kvällen :D Jag, chatte och johanna vann typ alla gånger (a) hähä. Men iaf, kvällen och middagen blev riktigt lyckad. Denna helg har vart en riktigt kul helg, med lady gaga i fredags och middag igår. (y)

Tack till johanna för den bästa kvällen på länge i fredags, lady gaga! Och tack till alla ni tjejer som var med igår, det var trevligt! :D <3

Fler bilder från middagen finns på min facebook för er som är intresserad (;


Lady gaga ikväll!

Nu har det äntligen blivit den dagen jag gått och längtat till sedan flera månader tillbaka! Varför? Jo, för ikväll smäller det, LADY GAGA I GLOBEN MED VÄRLDENS BÄSTA JOHANNA! :D :D Är så sjukt jävla taggad! :D Och innan det blir det middag inne i stan, så min fredagkväll kommer bli den bästa på länge! TAGGAAAAAAA!


Funderar starkt på att göra denna bild till en tavla jag ska ha på mitt rum,
 om det så går att fixa men det tror jag nog, hähä (y)


För övrigt så gick nationella skit dåligt idag, men men. Hahah ;D


Säger bara en sak..

JAG HAR HAFT EN SJUKT BRA DAG! :D
så, så tänker jag sammanfatta min dag (y)

Två bilder från idag:



HAHA, detta är då det Johanna Linder ägnar sig åt på sina håltimmar! :'D


Resursdag igår

Idag var det alltså resursgag. Började 09.30 och slutade 11.30, och på dom 2 timmarna så hade vi bara matte. Lite extra såhär innan det är dags för nationella i matte ;D Efter skolan återanmälde jag och aurora oss till dansen till nästa termin så att ingen tar vår plats i gruppen (a) sen gick vi hem till aurora och var där en stund medans vi väntade på att hennes mami skulle komma hem och köra oss till danderyd eftersom vi skule hälsa på josie på sjukhuset idag. Stackarn har legat där i snart 3 veckor nu /: Det var underbart och se henne igen, och vi tre satt och snackade om allt. Hon berättade även om hur det gått på sjukhuset och vad det är som är fel med detaljerat. Vi var där i lite mer än 2 timmar, sen var jag tvungen att dra till min arbetsintervju. Fy fan va nervös jag var! Kom dit typ 50 min för tidigt också så för att lugna ner mig lite och inte stressa upp mig så pratadej ag med sebbe på telefon (y) var ett tag man hörde killens röst :/ så det var skönt att få prata lite. Arbetsintervjuen gick faktiskt bra, gick kanske lite fort kände jag men aa dom vet ju vad dom gör så (; Han lät iaf positiv men får svar på om jag fått jobbet eller inte i början på nästa vecka. hoppas hoppas! Behöver det verkligen! Efter intervjun blev jag upplockad av mamma och även lillebror var med. Vi tre åkte till donken och åt middag där och sen hem. Väl hemma så pluggade jag lite till måbra provet men sen resten av kvällen blev jag upptagen med massa annat så glömde bort det sen (a) Jag och sebbe hade en av våra flummiga kvällar. Skit skönt att vi fortfarande kan skratta och vara som förr trots allt som hänt. Fast det jobbigaste är att jag verkligen inser hur mycket jag vill ha dig tillbaka. Saknar allt, saknar honom. Kommer aldrig ge upp först du är helt säker och jag vet att du innerst inne inte vill att det ska vara såhär. Låt hjärtat tala, strunta i vad huvudet säger. Jag hoppas verkligen att du snart inser att det hjärtat känner betyder och är så mycket mer äkta än vad det huvudet säger, för huvudet ser alltid alla problem. och med det slutar jag detta inlägg. Bye!




Tänker på dig Josie vännen. Krya på dig <3


Only you



I see that some people fight for love
They stick with it
Just can't quit it
Some people hide from love
They run from it, cause they don't want it
When you got a love and it's good like it should be
Makes you never wanna give it up
Cause you know that some people die for love
And I believe it's true cause I'd do the same for you.


M som i Måndag

Så var det måndag igen och en ny vecka. Inte alls långt kvar till sommarlovet nu. Och jag längtar verkligen tills 2an är slut. Känns lite som att 3an kommer bli lugnare på det sättet att vi inte har lika många ämnen. Kommer bli skönt. Men idag då, jaa vad kan man säga om denna dag. Jag skulle haft min svenska kurs idag men så klantig som jag är så glömde jag att bifoga svaren till mitt påhittade test jag gjort tillsammans med fredde och utan dessa svar så blir halv kursen förstörd. Så får tagga till nästa vecka istället. Hela denhär dagen har kännt helt okej även om den var lång och inte speciell så. Men en kul sak som vi fick veta idag var betygen vi fått på våra kroppen projekt. Som ni säkert minns så skrev jag mycket om det förut då jag, chatte och fredde hade om kortvuxenhet. Vi filma och sattsade på filmen och hela projektet, och vet ni vad allt slit vi la ner gav oss ett MVG! :D Sjukt nice måste jag säga. Kanske lägger upp filmen på facebook för er som inte sett den och är sugna på att se hur det blev. Detta fick vi veta sista lektionen och vi var dom som fick veta sista också. Så när jag och fredde gick från skolan mot täbban så var klockan kanske runt kvart över 5. Eftersom att det tydligen var sista gången på dansen förra gången(trodde det skulle vara denna måndag), så hade jag ingen dans. Suger verkligen att jag måste vänta tills i höst, då den startar igen. Men iaf, jag följde med fredde runt på lite ärenden i täbban och jag hann även kika runt lite på HM, vilket ledde till att jag köpte en tröja där. Typiskt irre tänker vissa av er nu, haha ^^ Jag kom sen hem vid halv 8, då jag åt middag. Sen runt 9 tiden så gick jag och elli på en lång promenad med nellie. Snackade om allt möjligt, vilket vi gjorde kvällen innan också när vi var ute och vandrade. Så skönt att verkligen få prata av sig ibland. Det är verkligen något jag behöver just nu. Kan inte gå och bära på alla tankar och på all sorg för mig själv. Jag vill ha tillbaka det liv jag hade innan allt dethär hände, ni vet vad jag menar. Orkar inte leva såhär, det tar på både på mina krafter och på människorna i min omgivning. Varför ska det vara så svårt att gå vidare? Jag tror jag vet varför jag inte kan gå vidare, och det vet han också. Men jag tänker aldrig ge upp helt och hållet, det kan jag lova er/dig.  Men men, slut bloggat för idag. Kan väl avsluta med att vi har resursdag imorgon, igen haha, och detta betyder att vi bara har matte från 09.30 till 11.30 och sen slutar vi. (y) dock kommer matte i 2 timmar vara lite tufft men det ska nog gå. Iaf, Godnatt med er!

Btw, har arbetsintervju imorgon på ÖB. Gaaah nervös. Önska mig lycka till!


S



I miss you, and I want you back.
S <3


6 dagar kvar!

Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag och johanna, 
ska se Lady Gaga i Globen! :D :D




Valborg är överskattat.

Min valborg var inte direkt den bästa. Skulle säga att det var en dom sämsta dagarna på riktigt länge. Låg hemma och gjorde typ ingenting hela dagen. Följde inte ens med familjen till någon brasa. Fattar egentligen inte grejjen med valborg. Tända en brasa och välkomna våren? Valborg är ju en av dom värsta dagarna när det gäller alkohol och ungdomar. Förstår inte varför egentligen? Varför ska man supa och fira att våren kommer? Visst det är väl kul att vintern är slut och att sommaren börjar komma men att valborg slår nyår när det gäller att dricka, förstår inte grejen. Nyår förstår jag att man vill fira osv, eftersom man avslutar ett år och ett nytt börjar. Men valborg är bara så överskattat. Så pga att jag inte mådde så bra varken fysiskt eller psykiskt idag så orkade jag inte göra nått. Kände som att dagen aldrig skulle ta slut. Det bästa som hände denna dag var väl att pappa kommer hem och säger att han pratat med ÖB i arninge, som då är nyöppnat där, om jobb. Och dom var tydligen behov av folk så pappa skjusade mig dit så att jag kunde gå och lämna CV osv. Senare på kvällen under middagen ringer min mobil. Gissa vad? Dom ville träffa mig igen! :D Så på tisdag kl 17.00 ska jag på arbetsintervju där! ;) Hoppas verkligen att jag får jobb där, skulle passa mig perfekt :D Så det var väl det bästa med min valborg. (y)


RSS 2.0