Bilder från tjejmiddagen igår








Tjejmiddag

Jag är så sjukt mätt och trött just nu. Tjejmiddagen med elli, sabina och soffan vart skit mysig. Vi åt 3rätters och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi ses ju som sagt inte såhär, speciellt ofta så det var trevligt (: Juste, vi hade tema också, att vi skulle vara finklädda osv (: Nu ska jag nog göra mig iordning för att sova för kan inte riktigt sova så länge som jag brukar på helgerna eftersom att vi får gäster imorgon vid ett. Simon har ju fyllt år så vi ska fira honom tillsammans med släkten (: Jag ska även kanske träffa elin imorgon! :D hon ska till sthlm med typ klassen så om hon får tid över så ska vi ses. Var verkligen jättelängesen vi sågs och vi har inteh eller snackat speciellt mycket, vet inte varför.. men sånt händer alltid. Så jag hoppas att man får träffa tösen imorgon ;D 

Men nu orkar jag inte sitta uppe mer, är jättetrött så god natt med er!  

(bilder från tjejmiddagen kommer imorgon)


Simple plan - save you


Så var det fredag igen

Haha, gissa vad? jag har blivit förkyld.. -_- Det är fan sjukt va dåligt immunförsvar jag har asså. Jag har även träningsvärk i låren,vaderna, armarna och typ framsida axlar från igår xD men det var det värt! Idag har skolan vart ganska dryg. Jag har inte mått så bra och vart så sjukt jävla trött. Fick kämpa mig igenom våran kortaste dag. Efter skolan mötte jag upp bästa Robin i täbban. Vi snackade och umgicks bara, var ett tag sen sist så det behövdes :D Kramp tanten, hahaha! Nej usch va hemska vi var^^ Robin ville att jag skulle ta bussen med honom så blev typ en liten omväg för mig men men (; När jag går från v-tuna centrum och nästan är hemma så kommer mamma i bilen. Hon ska och handla i arninge så jag följer med henne. Jag älskar när det bara är jag och mamma och när mamma är på flumm humör som hon var idag xD att det kan vara så kul och handla. Detta fortsatte även när vi var hemma också. Bara jag och mamma som åt middag idag också, MYS :D Vi har försökt hela kvällen att försöka få tag på SJ eftersom att mina biljetter till gbg är på rymmen och det börjar krisa sig lite, då jag åker på torsdag ;O men tror att det är påväg att lösas nu, hoppas det iaf, annars döör jag typ! Fredde kom hit vid åtta och vi har nördat oss framför tekken (a) hähä. Nu ser jag att han har somnat i min säng(som vanligt), så tror att jag ska göra mig iordning för att sova och sen gå och lägga mig. Är så sjukt trött och faktiskt lite uttråkad.

God natt sötnosar!


jag & mamma i turkiet 09


En härlig dag i Romme

Jag är trött och jag är förkyld men en sjukt härlig dag i Romme har jag haft iaf! :D Dock lite kallt men det var skit samma. Haha roligt på bussen hade vi iaf pga några flummig personer ;D Kul att mina päron glömde bort att hämta mig så fick stå där och vänta i kylan på att dom skulle komma -_-

Nu har jag ätit middag och ska snart ner och äta tårta och dricka te (a)
sen blir det till att sova tidigt.

Fredag imorgon, NIIICE!

ses!


jag & chatte


chatte & fredde


Romme


felix, fredde & sixten


Simon 11 år

Idag är det min lillebror som fyller 11 år! :D
Grattis plutten <3


från Turkiet 2008


TAGGA ROMME!

Haha nu har jag precis vart med mamma och köpt godis till bussresan imorgon! :D Taggar till för imorgon! Det mindre roliga är att jag ska upp om typ 6 timmar från nu och jag ska duscha och fixa lite andra saker innan sov dax. kommer säkert bli typ 4-5 timmars sömn, bra Erika! Men det är det värt, sova på bussen is the shit!

See yah!


Btw, mina biljetter till gbg är på rymmen! ;O PANIK!


Ledig dag

Som ni vet så var jag ledig idag, HUR SKÖNT SOM HELST! Jag har bara sovit, tagit det lungt, kollat film, spelat sims osv (; Just nu är jag sjukt hungrig! Mamma blir sen med maten för hon var tvungen att jobba över så bode jag och simon typ svälter =O haha. Ikväll blir det till att kolla "det okända" och sen lägga sig tidigt eftersom jag ska upp vid typ 4 imorgon bitti ;O ROOOOOMMMMEEEEEEE!!!! :D:D:D Ska bli sjukt kul!

See you later!


Jag & elin i vemdalen för 1 år sen


På bra humör

Idag är jag på så otroligt bra humör! Anledningarna till det är många. För det första för att jag är ledig imorgon! Skulle egentligen haft matte i 2 timmar och sen slutat men det var bara dem som  hade ig på nått område i matten eller hade saker kvar att göra som behövde komma och jag är helt klar, inga ig:n osv ;D Så imorgon ska jag SOOOOVA! (a) Sen den andra anledningen är att på torsdag så drar jag till Romme med skolan och åker skidor, längtar fan sjukt mycket! :D Tredje anledningen är att vi bara har fredagen kvar sen och den är inte ens jobbig och sen är det HELG! (a) Fjärde anledningen är att idag blev det bestämt att jag jag ska ha fin middag med mina favorit tjejer sabina, elli & soffan på lördag :) vissa av oss ses typ aldrig längre, något som suger, men sånt händer när alla går i olika skolor och träffar nya vänner osv. så det ska bli sjukt mysigt. Femte anlednignen är att efter helgen är det bara 4 dagar kvar till jag drar till Göteborg och träffa bästa Sebbe! :D Sjätte, vi har INGA läxor!!! :D:D:D

Så idag ska jag bara ta det lungt och kolla Paradise hotel osv.
Nej nu känner jag doften av mat, så ska ner och äta middag.
Bye!


<3dansen

Okej, första danslektionen på 3 var hur skul som helst! läraren är as skön och jag ville inte gå därifrån :D Jag taggad som fan inför resten av terminen, ska bli så sjukt kul!

En mindre rolig grej var att STEFAN åkte ut Paradise Hotel!! :O:O Inte rätt!! Men ville inte att jackie skulle åka heller så aa, jobbig situation!

Nej blir nog till att sova snart. Sovmorgon imorgon, jag är taggad! :D
BajBaj


Jag är tillbaka!

Idag börjar jag på dans igen, men denna gång på streetjazz! ;D Det var över 3 år sedan jag slutade, så jag har verkligen saknat den och det ska bli sjukt kul , hoppas jag :D Aurora, Johanna, Alicia, Anna och Miccan ska också börja i samma grupp så det kommer bli nice :D Men nu ska jag bara byta om och sedan ska mamma skjusa mig, alicia och anna. Önska mig lycka till!^^

Hej så länge!


Från en vårshow för typ 4 år sen (;


Namnsdag idag

Gårdagen blev riktigt mysig. Middag med lillebror och fredde :D sen kollade jag och fredde på 2 skräckisar :D alla ni som känner mig väl, vet att jag älskar skräckisar, så det var nice!

Idag har det inte hänt så mycket.  Jag och fredde sov till ett och han åkte hem vid 3 -4 typ. Så resten av dagen har jag,  tragiskt nog, spelat sims^^ Vid åtta gick jag ut på en promenix med elli och nellie. Nu sitter jag här och kollar på Johan Falk på 4an och ska väl lägga mig efter det.

btw, Så har jag namnsdag idag (a)


bild från igår (;


Kvällen räddades tillslut

Det blev ingen dålig fredagkväll iaf. Efter att jag och bror min hade ätit middag så hann jag inte sitta speciellt länge här innan jag skulle ut och träffa kocken en stund :) vi kanske var ute i en timma sen frös vi nästan ihjäl och var och en gick hem till sig. Direkt när båda kom hem så hade ingen nått att göra så kocken traskade över hit och vi spelade Tekken 6 och kollade Ice Age 3 med simon :D Efter filmen var både jag och kocken skit trött så vi bestämde att det var dags att avrunda. Så nu sitter jag här själv, ska efter detta inlägg göra mig iordning för att sova. Ska bli så OTROLIGT skönt att få sova, jag ser verkligen fram emot att få sova ut :D Detta var allt för idag, Natti Natti!

Tack för en trevlig kväll (:


Kocken :)


Emelie 18 år

Idag är det sötaste Emelie som fyller 18 år! :D
Grattis vännen <3


Fredagkväll & inget att göra..

Så var det äntligen helg igen! Veckorna går så sjukt fort nu förtiden, har ni tänkt på det? ;O Iaf, så ska det bli skönt att få vila ut lite. Veckan har inte vart sepciellt jobbig och så men så dum som jag är så sover jag alldeles förlite och det leder till att jag är så otroligt trött hela tiden. Tur att helger existerar! Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, alla planer för ikväll blev ändrade så nu sitter jag här hemma och blir galen på att jag inte vet vad jag ska göra. Mamma och pappa åkte nyss till landet och detta innebär att jag är barnvakt åt min lillebror hela helgen, tjänar pengar på det så ;D och ni som känner honom vet att han inte är speciellt jobbig så det bli lättförtjänsta pengar, hähä. Så min fredagkväll blir väl till att umgås med min bror. Känner att jag inte spelat Tekken 6 på länge nu, så det kanske man ska göra? ;D Det pratades senast igår om att jag kanske ska träffa Kocken en stund ikväll också. Aja, jag överlever nog en slappar kväll iaf ;) Baaaj!


väldigt gammal bild på mig och lillebrorn min, ca 9 år sen^^


Bra låt? Ja! Snygg? EEH JAA! :D


:D

Nu är den hemska engelska uppgiften över och jag var bara så himla nervös, men jag klarade det och är stolt över mig själv! :D


Hjärtskärande

Sitter nu här med tårarna i ögonen och har precis läst Linus Wååks pappas blogg där han delar med sig av allt. Jag kände ingen anhörig eller så men som ni vet så satt jag på tåget som Linus blev påkörd av och det är så enormt hemskt att varit en del av olyckan. Visst jag var bara en helt vanlig tjej på 17 år som var påväg till skolan men att jag skulle vara med om något sånthär kunde jag aldrig tänka mig.. Varje gång när jag påminns om den där måndagen så kommer ljudet av tutan från tåget och sedan smällen upp i huvudet. om och om igen.. Det var bland det obehagligaste jag vart med om. Jag tycker så synd om alla anhöriga och om chaufören som körde tåget. Jag har själv förlorat en vän som togs ifrån mig alldeles för tidigt och betydde mycket för mig. Hon togs inte ifrån mig på samma sätt utan hon ville lämna sitt liv. Så på sätt och vis förstår jag all den sorg familjen och alla anhöriga känner nu. Jag tänker på er och vill ge er alla styrka till att ta sig igenom dom värsta tiderna. Ge inte upp.




Alexandra Burke feat. Flo Rida - Bad boys

God morgon! Eftersom jag har gott om tid denna morgon så tänkte jag att jag kunde bjuda på en sjukt bra låt som jag även hörde på Vakna med the voice nyss (; Det är kanske andra eller tredje gången jag hörde den och är typ fast vid den. Btw, så är Alexandra Burke gäst hos the voice nu också ;)


-

I always keep you inside, you healed my heart and my life.


Skratt förlänger livet

Jag tror inte jag har skratta så mycket som jag har gjort idag i skolan :'D Tält, stjärnor & slakt.. joo Johanna, Alicia och Anna vet vad jag menar x) fan vad vi garva. Andra attacken var tillsammans med Jennie & Lisa och Lisa berätta om när hon opererades och fick massa morfin xD "Mamma! Hämta spypåse!" x) 
Sen vid middagen så var det lite flummigt här i familjen, hahah!

Så om ett skratt förlänger livet, så har jag förlängt mitt liv rejält idag! :D


Jag för typ 2-3 år sen ^^


;O

jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte..


Sebbe 18 år

Idag fyller faktiskt världens bästa Sebbe 18 år! :D
Grattis till honom <3



Roligt att du gillade mina kanske lite speciella presenter jag skickade ner också (a) :D

Jag saknar dig.
Vi ses 4 feb!


:(

Skjut mig..


2 saker jag vill ha just nu



Nice dag

Att jag böjat ha sovmorgon på tisdagar och torsdagr är något som jag verkligen älskar (a) idag var första dagen som jag verkligen kände att jag inte var speciellt trött och orkade med dagen, är rena motsattsen i vanliga fall. Men och andra sidan hade vi inte speciellt jobbig dag idag då vi först bara hade matte i inte ens en timma och sen resten av dagen hade vi story telling på engelska. med det innebär det att vi berättar historier vi gjort själva för varandra. Lena, våran naturkunskaps lärare var sjuk, så vi hade ingen naturkunskap så då hade vart våran sista lektion, så vi fick sluta ;) Haha för er som bor i vallentuna så vet ni att det finns en "ny" buss som går mellan centrum och uthamra, 664an.. jag varken skojar eller överdriver när jag säger att den var full idag när jag skulle ta den hem ;O har aldrig hänt förut! I vanliga fall brukar man typ sitta ensam på den x) När jag kom hem var jag hemma i sisådär en timma innan jag drog till soffan och träffade henne en stund, hade inte sett henne sedan vi var i göteborg så det behövdes verkligen :) Nu sitter jag här och väntar på att PH ska börja och funderar starkt på att gå ner och göra te (a) Fick även idag reda på att Elin kommer till sthlm med några i sin klass om typ nån helg, nån kurs dom skulle på här så ska försöka träffa henne då. Vi har inte setts på snart 1 ÅR!? Det är fan sjukt och verkligen olikt oss.. vt inte varför det blivit så men båda har väl haft så fullt upp på senaste tiden :/ Jag saknar henne så sjukt mycket /:

Och Sebbe om du ser detta så kan jag meddla att din present postades imorse och borde vara framme imorgon ;D "Äntligen" vet jag att du tänker just nu^^ haha

Men nej, nu ska jag ner och ta mig en kopp te, Puss på er!


Asså är det ens lagligt att vara sådär söt?!



Jag och chatte ska faktiskt adoptera den här sötsaken och döpa den till pyttis =D

Chatte: "Kolla ögonen och dom små tassilitassarma!"


2 år & 5 månader sedan

Även fast det har gått en lång tid nu så har jag fortfarande svårt att acceptera att du inte längre vandrar på samma jord som mig. Jag saknar dig verkligen hjärtat, och jag hoppas verkligen att du mår bra där du är nu.

Jag älskar dig & jag glömmer dig aldrig, Kristin "Oiiija" Pettersson.
RIP



Du måste vara himelens finaste ängel. <3


Tågolycka

Som jag sa i tidigare inlägg så har jag sovit väldigt dåligt i natt och känner mig även chockerad efter dagens hemska händelse. Som dom flesta i trakterna runt om täby säkert redan vet så blev en kille i 14 års åldern påkörd av ett tåg imorse. Jag satt på det tåget som killen blev överkörd av. När jag först hörde tutandet så tänkte jag att det är säkert bara ett djur dom försöker skrämma bort, men sen när dom började tuta som fan och man riktigt kände hur tåget försökte bromsa så förstod jag att det var nått som var ivägen och i samma sekund så både hörde och kände man smällen. Det går inte att beskriva hur obehagligt det kändes när tåget körde över killen.. jag var helt skakis efter och satt bara och darrade. När chauffören sedan med chockerad, sorgsen och nervös röst berättar att det hänt en olycka och att vi kommer att bli stående så förstod jag att det var en människa som blivit påkörd, trodde först att det var ett djur eller något. Men smällen var för stor för det.. Vi blev stående där i 1 timma, eftersom vi inte stod vid någon station så kunde eller fick ingen gå av. Räddningspersonal rusade utanför fönstrerna och allt var bara så fruktansvärt hemskt. Jag satt i första vagnen på tåget, och kände och hörde första smällen.. Jag var inte i skolan först vi 10 tiden, då jag fortfarande var skakis.

Jag sörjer verkligen med alla anhöriga och det måste verkligen ha det otroligt hemskt just nu. Och tycker även synd om chauffören som verkligen gjorde allt för att hindra det som hände, hon måste verkligen må jättedåligt nu precis som alla anhöriga..  


Skolan

Sitter nu i skolan och försöker börja på en svenska uppgift, men jag lyckas aldrig börja. Jag är sjukt trött efter ännu en sömnlös natt /: Dagen började inte speciellt rolig.. vissa av vet redan. Berättar mer när jag kommer hem.. :(

Puss 

En fredag med Elli

Fredagar i skolan är inte alls jobbiga och inte heller långa så därför älskar jag dom! Efter skolan gick jag till täbban och mötte upp elli på tåget mot stan. Vi skulle in dit för jag skulle köpa några saker till Sebbe som fyller år på onsdag och elli skulle köpa till sin bror som också fyller år då (; Efter det gick vi till Gamla stan och fikade på Café Nova. Vet att sebbe och jocke blev avensjuka på att vi fika där (a) hähä. Efter det åkte vi hem och åt och vi avslutade kvällen med att kolla på film och äta popcorn. Vi orkade dock inte kolla klart då vi vart jättetrötta båda två så vi stängde av och elli gick hem ^^ så sjukt skönt meed helg, behöver sova! (:


=D


-

There will come a point in your life when you realize who really matters, who doesn't, and who never really did. So forget about the people from your past because there is a reason they didn't make it to your future.

Göteborg/Kungsbacka i februari

Nu är tågbiljetterna till Göteborg 4 feb - 9 feb bokade och klara! :D TAGGAD! Denna gång åker jag dock själv dit och hälsar på Sebbiboy! ;D
Så nu är det bara att vänta i precis 3 veckor , lääängtar! (:


Torsdag

Min dag:

- Började 10
- Skolan (3 lektioner)
- Slutade runt 3
- Täbban
- Var med fredde hos mig
- Middag
- Datorn
- Sova

inte så speciell med andra ord^^

Skönt med helg eter imorgon iaf! :D


Gammal vänskap rostar aldrig

Kände att detta var värt att blogga om. Idag fick jag för mig att höra av mig till min vän Anders! Det var så sjukt jävla länge sedan vi iöverhuvudtaget pratatade med varann och ännu längre sen vi sågs, liksom glidit ifrån varandra, så jag kände att det var på tiden. ;) Jag hoppas verkligen vi kan ses snart, måste erkänna att när vi väl sitter och pratar med varann så inser iaf jag hur mycket jag faktiskt saknat dig och våra flummiga minnen^^

Som man brukar säga "Gammal vänskap rostar aldrig".


Trött på läxor, trött på SL

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med psykologin! Det är jättekul och lätt att skriva och analysera gring frågor när man inte ens förstår frågorna -_- men jag tror att jag lyckades koka ihop det iaf. Jag trodde jag skulle bli läxfri resten av kvällen nu, men så kom jag på att jag har ryska glosor tills imorgon, samt läsa några sidor i samhällskunskap.. kuuuuuuuuuuul? NEJ! Jag är hur trött som helst och vill bara gå och lägga mig. Fick kämpa för att hålla mig vaken idag i skolan. En annan sak som var störande idag var att imorse när jag, alicia och elin skulle åka till skolan så är ALLA tåg in ställda pga signalfel på östra! Då var det bara att ta ersättningsbuss men ni kan ju tänka er, ett långt tåg på 6 vagnar som är fulla, alla ska in i EN ENDA BUSS :O vad tänker dom med liksom? Folk var galna och verkligen trängde sig in,vissa var serisöt upptryckta mot fönstret xD så jag, elin och alicia fick ta en annan buss och världens omväg, detta gjorde att vi kom 1 timma försent -_- Är det nån mer än jag som verkligen hatar SL ibland? Hallå, EN buss?! det behövdes typ minst 3 till ;O

Aja, nu ska jag plugga på ryskan glosor, helst allt vill jag sova. Hejs!


...

Sömnlösa nätter jagar mig.


Psykologi

Sitter här och försöker börja på en psykologi hemtenta som jag kommit halvvägs på, men jag är så otroligt trött, jag fryser och jag känner mig hängig. alltså, jag orkar bara inte /: vill helst av allt bara gå och lägga mig.. men måste sitta här och plågas eftersom skiten ska in imorgon. Jag känner på lukten att det snart är middag och senare ikväll blir det till att kolla PH och iaf försöka gå och lägga mig direkt efter det. ^^ Det bästa med denna dag är att idag var det sista rättskunskaps lektionen och att dom två jobbigaste dagarna är över nu.

Jaja, nu ska jag återgå till psykologin, Byebye! 



2 bilder på mig och fredde från idag i skolan


God morgon Sverige

Jag är trött, verkligen jättetrött. Natten har inte alls varit den bästa, kunde inte somna igår och har sovit oroligt hela natten, jag vet inte varför. Men nu är det måndag igen, och detta innebär att det är min längsta dag i skolan på hela veckan, slutar 16.45. Låter taggande ellerhur? Men men, det är bara och bita ihop och hoppas på att dagen för överigt blir bra ^^ 

Nu måste jag sminka mig för att sen dra mig till tåget, Hej då! :)


Ellinor Välimäki

En promenad med dig ikväll var något som verkligen behövdes.
 Tack för allt, Jag älskar dig!


(y)


Filmkvällen igår med jocke, alex & fredde :D


Jocke & Alex (:


Jocke, Alex & Fredde ;)


Hahaha, inte seriöst xD


Fredde som fotar, hans perversa humor är i farten x)


Alääx! ;D

Tack för en trevlig kväll killar! :)


Semih 19 år

Idag är det så att världens bästa Semih fyller 19 år!
GRATTIS!! :D


Jävla hals

Tro det eller ej, men jag har fått ont i halsen.. med andra ord, jag lär bli förkyld vilken dag som helst, IGEN! Vad är det för fel på mig egentligen? Hinner inte ens bli frisk innan jag blir sjuk igen :(

En lång natt

God morgon människor, eller jag kanske ska säga god dag, då kl är 13.39 nu. Gårdagen var lugn men kanske inte den bästa fredagkvällen. Sebbe var min fredagkvälls räddare, vi snackade nämligen i skype i flera timmar sträck :D och även om du inte riktigt  slutade så kul, så känner jag på nått sätt att det behövdes. Jag är trött bara. Jag vill tillbaka till Göteborg.. jag orkar inte med skolan och det som väntar här hemma.. :( Men man kan inte få som man vill hela tiden, så det är bara att bita ihop trots alla bra och dåliga känslor.

Ikväll kommer jocke, alex & fredde hit så jag ska ha film/myskväll med tre underbara killar :) Men nu ska jag äta frukost innan det hinner bli middag, haha^^ Bye!


Göteborg <3


Värt att läggas upp

Här sitter jag och känner att humöret inte alls är på topp, sitter i nån typ av depp-situation. Och just som allt känns som mest jävligast så får man detta från sebbes bror, då kunde jag inte hålla tårarna tillbaka längre :')


Ni kanske tycker att detta inte var något speciellt så, men om ni satt i min sitts nu skulle ni veta precis vad jag menar.


Jag kunde (a)

Kan du lsäa dteta?

Braa 55% av floekt kan.



Jag kndue itne tro att jag fkaitkst kndue frsötå vad jag lstäe. Den fneoelmana kfraetn i mnänisnaks hjnräan kan, elnigt en undiöserknng i Cmabrigde Uinervtisy, lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan Jva ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Vrfaör vi kan det, är att hjnräan lsäer itne vrjae bostakv för sig, utna hlea odert som en hel. Hägtfit va? Och jag som altild ttort att svata rtät viart vitgkit!


Skolan började idag

Kort sagt; Jag var hemma idag ^^


Sjukt bra låt


Sista dagen på lovet

Idag har det var det den sista dagen på lovet, något som verkligen ger mig ångest eftersom jag inte vill tillbaka till skolhelvetet. Jag och fredde har pluggat på historiearbetet som ska in på fredag, det är nu nästan helt klart iaf. Denna kväll har jag bara suttit här och snackat med sebbe på msn. (:
Asså måste bara säga att det känns sjukt ensamt då min familj fortfarande är på landet och kommer hem imorgon eftermiddag. Känns som att dom inte kommer komma tillbaka nå mer typ xD skit konstig känsla.
Men nu ska jag sova eftersom äckel skolan börjar imorgon.. så orättvist att det typ bara är vår skola som börjar imorgon och alla andra 11:e :O men men, god natt med er <3


Detta blev resans låt & jag älskar den!


Home sweet home

Nu har jag vart hemma i ungefär 2 timmar och kan väl inte påstå att jag känner nån lycka för det, inte än iaf.. Jag saknar Göteborg, sebbe och semih så sjukt mycket redan. och jag vill bara tillbaka.. :( resan gick bra förutom att tåget vart 1 timme sent pga signalfel, så typiskt, jag har alltid otur när det gäller tågen :O Men vi kom fråna och nu är jag trött. Min familj kommer inte hem först på torsdag eftermiddag så bor ensam här hemma tills dess. Kallt som fan är det här också eftersom ingen vart här sen dagen efter nyårsafton. imorgon blir det plugg med fredde, blääääää för plugg. Men men, nu börjar min tråkiga vardag igen snart och lika bra att börja vänja sig en dag tidigare. sen är det ett måste också eftersom att arbetet ska in precis när skolan börjar -_-  God natt med er vänner!

Göteborg var en toppen start på det nya året! :D
- bilder från "resan" kommer inom kort

Hos Sebbe

Just nu sitter jag hemma hos sebbe. Idag är det dags för hemfärd och det suger.. vill stanna kvar längre. Dessa 5 dagar hat varit sjukt mysiga, både på vandrarhemmet och i huset vi bodde i här. :) något man verkligen kommer sakna. Om ca 2 timmar och 30 min går mitt och soffans tåg mot stockholm. Jag är verkligen inte taggad på att komma hem, först för att ingen är typ hemma när jag kommer hem eftersom min familj är på landet och sen för att det är skola på torsdag. Men iaf, jag har haft det underbart och jag längtar redan tills jag kommer tillbaka till älskade göteborg. (: Nu ska jag gosa lite med mina pöjkar här och ta vara på den sista tiden och även låta soffan sätta sig här. Hej så länge!


soffan, sebbe & semih - ni är bäst.

// Eran säl


RSS 2.0