Livet är underbart!

I fredags var en av dom bästa dagarna någonsin. Jag tog nämligen äntligen studenten och den dagen vart så lyckad den bara kunde bli. Jag är så galet glad över alla som var med och gjorde min student till den bästa! Tusen tack till er, ni vet vilka ni är och jag kommer aldrig kunna tacka er tillräckligt. Det betydde så otroligt mycket för mig. Även om skolan är slut och det känns underbart att bara få leva livet och vara fri från plugg ett tag så känns det väldigt sorgligt att det är slut. Det sorgligaste var att lämna min älskade klass SP08, ni är bara för underbara! Ni gjorde mina tre gymnasie år till de bästa. Jag tror inte jag hade kunnat fått en bättre klass, det är något jag verkligen inser nu, när jag sitter här och tänker tillbaka på de åren vi hade tillsammans. Jag hoppas att jag kommer fortsätta träffa så många som möjligt i fortsättnignen också. Jag kommer vilket fall som helst aldrig att glömma er, ni är bäst!

Idag är det tisdag och solen skiner för fullt, vilket bidrar till att jag bara älskar mitt liv just nu. Det känns verkligen skönt att bara få vara fri och jag ser fram emot en underbar sommar. Även om jag ska jobba större delen av sommaren så kommer det bli så otroligt skönt att bara få, vara. Just nu sitter jag ute på baksidan och har det sjukt härligt. Om några timmar är det dags för att jobba, vilket stör mig lite då jag hellre är ute i det fina vädret men samtidigt så gör det inte så mycket heller eftersom att jag trots allt inte har någon skola eller plugg som tar upp massa tid. Sen är det ju faktiskt pengar som rullar in, haha.

Imorgon är det dags för världens bästa Jocke och Sabina att ta studenten, så det blir att gå på två mottagningar och sedan firas på kvällen med massa vänner. Det kommer bli trevlans. Men nu, kära vänner, ska jag lägga mig i solen en stund och bara njuta av livet. (: Puss på er!

Livet är underbart!







Älskade SP08, ni är så jävla bra & jag glömmer er aldrig!

<3

4 maj
Robin Kempe, jag älskar dig


Eurovison 2011

Jag inte tycker att rätt låt vann ikväll även om den inte var helt hemsk så var det ganska tråkigt fram röstat av Europa. Att Sverige kom på en tredje plats var iaf bra, dock gillar jag inte låten men framträdandet var snyggt gjort. Jag har inte hängt med så mycket förutom nu i finalen osv. men jag måste säga att det fanna ovanligt många bra låtar med i årets eurovison. En klar favorit hos mig var Storbritaniens låt "I can" med Blue (y) Tycker även om Ungerns låt också även om den inte var lika bra live. Men som sagt, hade hoppats på att Storbritaninen eller Ungern skulle tagit hem segern, eller självklart Sverige, hehe.

Tänkte att jag skulle bjuda på två klipp som då var Storbritaniens & Ungerns bidrag




;D


En fjortis, en nörd och en munk - bättre trio är svårt att hitta. haha!


RSS 2.0