Le och var glad, så märker ingen hur du egentligen mår.

Ikväll fick jag svar på saker som kanske kommer få mig att gå vidare eller ifall börja försöka gömma det långt in i hjärtat, precis som förut. Kommer över dig helt och hållet kommer jag aldrig att göra. Du är en obesvarad del i mitt liv. För vi har aldrig fått chansen på riktigt pga att världen håller isär oss. Och så länge som vi inte får en ordentlig chans så kommer allt förbli obesvarat. Men jag är påväg neråt, och det blir bara värre och värre. Om jag inte gör nått snart, så vet jag inte vad som händer. Så känns det. Och jag ska med all min lilla kraft jag har kvar, försöka leva ett liv utan dig. Det som skrämmer mig mest är framtiden och att förlora dig till någon annan. Det är något jag fruktar mest av allt. Om en sådan dag skulle komma, så skulle jag vara glad för din skull, men för min egen del skulle det vara som en kniv i hjärtat. Från och med nu ska jag försöka vara stark och inte visa hur det känns. Hur insidan skriker. Dock kommer jag fortsätta skriva på bloggen eftersom att jag måste få ur mig det på något sätt. Så länge ingen frågar, så ska jag från och med nu behålla tankar för mig själv och låsas som att allt är bra, för det är väl det alla begär av mig. Så hoppas jag att alla blir nöjda och glada nu.


Förövrigt, så gick nationella engelska ganska bra tycker jag, däremot har jag fått ont i halsen, och det är mindre bra. Har fortfarnade inte bestämt mig hur jag ska fira min valborg. men men nu ska jag ringa bästa jonis, Natti natti!




"Du & jag mot världen" var det inte så vi sa?


-

Är det först när man gråter som folk verkligen förstår att man är ledsen?


Rädslan

I'm overboard and I need your love, pull me up. I can't swim on my own, Its to much. Feels like I'm drowning without your love, so throw yourself out to me, my life saver.



gammal bild, saknar håret lite faktiskt.

blääää för nationella

Fy fan, imorgon är det nationella prov för engelska B, skriv delen som gäller. Inte alls taggad. Tack vare skiten så får jag ingen sovmorgon imorgon, det suger verkligen. Nu vill jag bara ha helg! Bara att bita ihop sista dagen nu. Men nu ska jag sova och önska mig lycka till på nationella, Godnatt!


Ensamt

Det känns verkligen så sjukt jävla ensamt. Känner mig som jordens ensamaste människa. Jag börjar bli så trött på att må såhär. Vad jag än gör så blir jag påmind. Ser tecken överallt, hör låtar osv. Det värsta är att se två stå bredvid två st som håller om varann och ser ut att vara jättelyckliga tillsammans. Idag hände det. Och jag fick en klump i magen och saknade dig bara ännu mer. Fick verkligen bita ihop för att inte börja gråta. Om jag hade en tidsmaskin så skulle jag spola tillbaka till alla dom dagarna allt var som perfekt. Önskar verkligen att det kunde bli som då igen. Om det bara fanns någonting jag kunde göra. Jag skulle kunna göra vad som helst för att det skulle bli vi igen. Fattar inte att jag ens sitter och skriver det här för vad hjälper det? Ingenting. Flera vänner säger att jag borde försöka gå vidare och acceptera läget. Visst det vore väl det bästa om jag kunde det, men nu kan jag inte det. Och jag vill inte glömma. För jag vet att det var nått speciellt. Så länge som vi haft känslor för varann, 5 år. och trots upp och ned gångar alltid hittat tillbaka till varann, dels som vänner men också mer än så. Och just därför känner jag att detta kan vi bara inte kasta bort. jag vet inte vad du känner men så käner jag och jag tänker inte ge upp först vi har fått en ordentlig chans, och utifrån den se om det är meningen att det ska vara vi eller inte. Jag vet att du vill, innerst inne. Eller så är du beredd och redo för att släppa allt och lämna det åt historien. Det tänker inte jag göra, inte först jag har fått svar. Jag ber till gud att jag orkar med det och att du snart inser att det du håller på att lämna inte är något vanligt, det är speciellt. Tänk bara igenom allt vi vart med om. Vad ser du? Jag ser en framtid, en framtid med dig. Jag är ingenting utan dig, bara ett tomt skal. Jag behöver dig Sebbe.. <3



You found me



I can wait forever.


Molly Sandén - Skör som glas


kärlek gör ont.

Jag har ingen lust att göra något inlägg idag egentligen men om jag ska klara av att somna så måste jag få ur mig några meningar som snurrar runt i mitt huvud nu. Jag klarar inte dethär, jag kommer aldrig att göra det. Kärleken gör verkligen så otroligt ont just nu och känns bara som att smärtan blir värre och värre och det har bara gått 1 veckan. En vecka jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva. Jag trodde det vi hade var något speciellt, något som kunde slå allt. Något oslagbart. Men jag hade tydligen fel. Och det är just därför tårarna rinner varje dag&natt, precis som nu. Jag förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna det här? Jag gav allt för det vi hade, försökte lösa det så gått det går, just för att vi skulle kuna vara du & jag. Men det räckte tydligen inte.. Visst jag hade kunnat göra vissa saker och ting på ett annat sätt. Saker jag sitter och ångrar nu, nu när jag vet hur du kände. Och om jag kunde så skulle jag spola tillbaka tiden och ändra på det. Men nu sitter jag här. Med ögonen och ansiktet dränkt av tårar. Jag sitter här ensam och skriver en text som ingen kommer orka läsa iaf och som är helt ointressant för alla andra. Men jag måste få ur mig det på nått sätt. Kan inte säga att det hjälper helt och hållet men det gör väl att hjärtat blir lättre under natten. Att kärlek kan göra så ont.. minnen gör ont. Jag tänker på alla gånger jag legat i din famn, och du hållt om mig, jag minns tryggheten och värmen. Jag minns doften och ljudet från både ditt hjärta och hur du andas. Jag minns alla gånger jag vaknat upp på morgonen och det första jag ser är dig. Jag minns den känslan. Alla skratt och all lycka. Jag minns den känslan jag fick varje gång din mun mötte min, känslan av äkta. Jag minns all den kärleken, & känslan av vad äkta kärlek är. Men nu sitter jag här, varken ser, känner eller  hör dig. Jag skakar av sorg och rädsla. Vill ha dig här. Det är bara du som kan rädda mig i det här. Jag kommer stå på samma plats som jag är nu och vänta tills du ångrar dig och kommer tillbaka. Jag älskar dig då, nu & för alltid.






btw, så fick jag tillbaka min mobil idag som vart inne på lagning, yey (: 


Har världens underbaraste vänner!

Min dag började verkligen bra idag. Börjar med att alex ringer mig och frågar vart jag är, jag svara att jag är på tåget. Sen frågar han massa om när jag börjar och vilken våning jag har min första lektion på osv. Jag svarar såklart på allt. Sen frågar jag: Vad är det nu du har hittat på alex? ^^ Han svar va: Bered dig på lycka! och så la han på. Så spänt för att se vad han har hittat på kliverj ag av tåget och börjar gå mot skolan bland folkmassan. Helt plötsligt så är det någon som petar mig på axeln och hoppar på och kramar mig. Gissa vem? eller kanske ska säga vilka? Alex och hans kompis. :) Så där står vi bland allt folk som är påväg till skolan från tåget och gruppkramas ^^ Efter det följde dom mig till skåpen och sen till lektionen. Att alex planerat detta bara för att göra mig glad, då han vet hur det är just nu, får mig bara så glad. Det han och hans kompis gjorde var verkligen hur gulligt som helst, och det värmde hela dagen. Jag orkade med dagen. Även om den var lite små seg. Dock slapp vi sista lektionen iaf. Eftermiddag och kvällen blev väl inte så lyckad. Hade ingen lust att dra på dansen, även fast jag ville. Låter säkert skit konstigt men det var så det var. Kvällen slutade i kaos och jag har inte hunnit förbereda mitt tal till svenska som egentligen skulle vara klart tills imorgon. Men får väl helt enkelt förklara för läraren som det är och be om att få göra det nästa gång. För jag orkar verkligen inte göra det nu. Ska ringa den underbaraste och finaste person i världen nu, sebbe. Känns som att det behövs efter det som hänt denna kväll. <3
Så godnatt med er andra!



Tack för allt idag Alex, du är guld värd!



Även tack till soffan som ställde upp ikväll, jag älska dig vännen. <3
& tack till fredde, som alltid finns där och lyssnar, precis det du gjorde ikväll <3


Jonathan Ekstrand

Kände att du behövde få nått lite extra och synas här eftersom att pga allt som hänt på senaste så har vi typ inte snackat speciellt mycket, glidit isär lite. Jag är verkligen ledsen för det. Vill inte tappa dig igen. Jag är iaf glad för att du förstår mig trots att du tycker att jag inte är mig själv. Kan säga att jag känner inte igen mig själv heller så jag förstår precis vad du menar. Jag ska försöka vara stark och ta mig igenom det här. Jag lovar dig att vi aldrig kommer tappa kontakten som vi byggt upp nu, det kommer jag aldrig låta hända. Jag hoppas att vi kan ta och ses snart också. 
Du är bäst snutti (: <3



Lost without you

Jag är ledsen om min blogg förvandlats till värsta emo bloggen på senaste men det är precis så jag känner mig. Deppig. Men just nu använder jag bloggen till att få ut tankar, så förstår om ni inte orkar läsa längre. Och den anledningen till varför jag känner mig så nere vet det flesta redan och det orkar jag därför inte lägga ner tid på att skriva om. Den anledningen, gör så otroligt ont. Även fast det kanske inte visats på utsidan bland folk så, skriker hela min kropp inombords hela tiden. Den skriker efter dig, och den skriker av smärtan att hjärtat inte längre finns där. För det är precis så det känns, helt tomt. Jag känner inte igen mig själv. Omgivningen har börjat reagera, på denhär lilla tiden som gått. Det kan ju inte vara bra och det skrämmer mig. Åh, varför måste det vara såhär jobbigt. Varför kan jag bara inte acceptera det? Jag orkar inte mer sömnlösa nätter och tårar. Vill bara bli mig själv igen, den glada spralliga lilla irre. Jag hoppas verkligen att nånting händer snart, som kan ta mig ifrån det här. Jag hade sett fra emot framtiden med dig, men nu när jag står själv så är den bara skrämmande.


Hade verkligen sett fram emot en sommaren med dig, bara du, jag & sommaren.

Я люблю тебя


Justin Bieber feat. Jessica Jarrell - Overboard


I tried so hard to be the one.


bara du.


Jockes överraskningsmiddag

Igår var det resursdag i skolan så vi var på Nordiska museet och Armé museet med klassen. Dagen vart inte så lång, slutade väl runt 12 och efter det åkte jag, fredde, christian, felix och viktor till kungshallen och åt lunch. Och efter det åkte jag hem. Var hemma i några timmar, bytte om och fixade mig till kvällen eftersom det var då dags för jockes överraskning. :D Såhär gick det till:

Strax innan 6 tiden, så åkte fredde,alex, johanna och chatte in till stan eftersom vi skulle äta på hard rock café. Ett tag senare åkte jag till stan för att möta upp jocke som åkte samtidigt som mig fast med ett annat tåg ( dom andra var redan vid har rock). Så häder det som inte får hända, fredde ringer mig när jag sitter och väntar på jocke och säger att det är fullsatt på hard rock och att det är en och en halv timmes väntetid ;O Jag fick panik men var ändå tvungen att fortsätta enligt planerna. Så när jocke sa vi självklart hej först, sen direkt så drog jag med honom, och han hade ingen aning om vart vi skulle. När vi sen står och väntar på bussen som ska ta oss till hard rock så sätter jag på honom en ögonbindel och han förstår direkt att jag har nått lurigt i kikaren, och garvar bara och fråga va fan jag har hittat på :D Folk skratta och kollade på oss när vi satt där på bussen och även när vi gick av bussen och mötte upp dom andra. Men eftersom jocke inte fick veta att dom var där så kunde vi inte prata med varandra och dom fick gå några meter framför oss för att diskutera vart vi skulle gå och ät nu när hard rock inte funka. Vi bestämde oss för att testa på Fridays. Detta betydde alltså att vi var tvugna att dra med jocke ner i tunnelbanan, ner för rulltrappor osv MED ögonbindeln. Sjukt kul! När vi gått av vid östermalm så råka vi gå upp från tunnelbanan på fel sida så fick släpa jocke fram och tillbaka, upp och ner, fram med busskort osv xD Lite små krångligt och så men vi var ju tvugna att fixa allt så att det inte skulle bli helt misslyckat. När vi kommer till Fridays så är det också fullt och där var det 2 timmars väntetid ;O Så nu visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Vi beslutade oss för att ta ta bort ögonbindeln och avslöja att alex,johanna,fredde och chatte var med. Samtidigt som jag tog av den så skek dom grattis! :D Och jocke blev så sjukt jävla överraskad och så otroligt glad. Såg en och annan glädjetår :D När han tackat oss och berättat hur jävla glad han är för det vi gjort för honom så var det dags att hitta någonstans att äta. Efter en stunds letande så hittade vi en kina resturang. Så där åt vi och hade sjukt trevligt :D Mycket skratt och snack :D Det blev lyckat tillslut iaf trots alla förändringar i planen. Måste bara säga att vi hade faktiskt ringt 2 dagar innan till hard rock och ville beställa bord, men kille som svara sa bara att det bara var att komma förbi flör der var inga bokningar så det är ju klart vi lita på honom. Men nu hade det tydligen kommit massa turister som inte bokat så aa det var väl därför det sket sig, om vi bara hade fått bokat iaf liksom. Men men det blev en lyckad kväll iaf och jag är glad att han gillade överraskingen och presenterna osv. (;

Stort tack till Alex, Fredde, Johanna och Chatte som ställde upp på min lilla idé och var med igår! Ni såg ju hur mycket Jocke uppskattade det. Även tack till alla er andra som skulle vart med men inte kunde, vet att det betyder mycket för jocke också, att ni verkligen ahde velat vara med men inte kunde. Ni som var med och ni som ville men inte kunde, ni alla är bara så bra! :) <3

Här är några bilder från middagen igår, dock inte bästa kvallité eftersom min nya mobil är på lagning och min gamla inte har den bästa kameran direkt, & glömde vanlig kamera så var tvungen att göra det bästa av situationen ^^



Jocke & Johanna


Chatte & Alex


Fredde & Jocke

Slutligen ett sött litet statusinlägg på FB som jocke skrivit efter denna kväll:

 


<3...


I miss you


Lång dag

Åvas Talangjakt 2010 var idag som faktiskt var bra. Komikern Kodjo var även där och var så sjukt jävla bra =D fy fan vad jag garvade. Sen var det nån känd Dj osv. (; 9 st olika talanger var det och en lite halft udda jury som avgjorde vem som vann^^ Killen som vann var trollkarl. Han var duktig och rolig på samma gång, så tycker personligen att han var bäst (y) Första priset var 5000 kr, för er som undrar. Det var även kulturkväll på Åva idag också. Så var i skolan från 10 till 8, är faktiskt ganska trött nu. Resten av kvällen har jag kollat älskade "vampire diaries". Fortfarande lika bra (a) Ska nog lägga mig snart eftersom att jag måste upp tidigare än vanligt, är nämligen resurdag imorgon och min klass ska på museum. Så ska vara i på djurgården kvart i 9 imorgon bitti, vilket innebär att jag måste åka vid halv 8 och gå upp halv 6, suck.. Skönt med fredag imorgon iaf! (y) Byebye!

Juste! Fick mina nya hörlurar som jag beställde idag, wiiee (:



fina va ? (a)


The Veronicas - Mouth Shut



älskar låten<3


Try sleeping with a broken heart.

Som dom flesta vet så hände en sak igår som jag inte helst inte vill prata om. Fick 2 timmars sömn natten till idag just på grund av det som hände. Som rubriken lyder. Det är omöjligt. Speciellt när man gråtit tills man är alldeles tom och ögonen svullna och sprängd röda. Men till slut lyckades jag få 2 timmars sömn iaf. Och idag har det vart jobbigt. Har känt mig svag, trött och tom hela dagen. Gympan var väl den som gjorde att jag inte bröt ihop helt och hållet idag, eftersom den var sjukt kul. Men tankarna har ändå jagat mig hela dagen. Och har kännt att tårar vart på väg flera gånger. Kan inte kontrollera det. Det gör så fruktansvärt ont. Nuet är jobbigt men framtiden känns nästan ännu jobbigare. Vad kommer att hända nu? Omöjlligt att veta, och den omöjligheten gör verkligen ont. Men jag ska säga en sak, jag hade aldrig klarat det utan alla personer som stöttar mig i det här. Jag tror inte ni förstår hur mycket det betyder att ni gör det. Kan inte tack er nog. Ni som ska ta åt er vet om det och hoppas att ni gör det också, varje person. Igår när allt var som värst och jag inte ens kunde andas pga av alla tårar och panik så var det en person som verkligen hjälpte mig, Robin. Denna kille är en av dom personerna som verkligen betyder allt för mig, för så många gånger som han hjälpt mig och fått mig på fötterna igen, alltid funntis där.. obeskrivligt. Hade inte du lugnat ner mig, vet jag inte vad jag hade gjort. Så, Tack för att du finns Robin, jag älskar dig.

Men nu är är jag klar med allt plugg och skrivande här på bloggen så ska nog försöka få mig lite sömn.
Godnatt och återigen tack till alla er som stöttar mig, det betyder, ni betyder.




S<3


It's over

Jag är tom. Jag kan inte andas. Jag faller. jag krossas. Nu är allt över. Jag är död.



Jag älskar dig då nu och för all framtid.. glöm aldrig det.


You're blind.

Jag vet inte vad det är som hänt/händer. men nått är fel, jag känner det. Varför? Det är bara du som kan svara på det. Jag försöker, och jag försöker igen, men ingenting hjälper. Jag försöker prata med dig, men det känns precis som om det åker in i ena örat och ut i det andra. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Har försökt allt. Och det är som en klump i magen som jag bara vill få bort. Men du verkar tycka det är oviktigt, eller du kanske inte ens bryr dig, eller är du bara så blind att du inte märker eller ser något? Om det fortsätter såhär vet jag inte om jag orkar, ledsen men så känns det. Jag är ledsen. Eftersom du inte verkar bry dig när jag försöker annars, så kanske det finns ett litet hopp om att du läser det här och kanske iaf låssas bry dig. Och om du vill ha mig kvar så är det på tiden att du öppnar ögonen och försöker se det jag ser.

Du sårar mig, och du vet inte ens om det.. eller?


Ledig dag

Idag var jag alltså ledig och denna lediga dag tillbringade jag i stan med aurora och fredde (: trevlans var det! köpte nya skor osv (; Nu ska jag när som helst börja dra mig mot dansen :D TAGGA! Men innan det hade jag tänkt att lägga in en bild på allt jag köpt från förra veckan och idag ;) mähä.



Men nu ska jag dra på dansen! CIAO!


En söndagskväll

Som jag nämnde i tidigare inlägg så hade jag beslutsångest för vilka lurar jag skulle köpa men det blev de som var svart/guld (; har länge velat ha dom rosa men kände att eftersom jag har rosa ipod så kanske det blir lite FÖR rosa? Faaast och andra sidan är rosa typ finaste färgen så. Känner på mig att jag kommer ångra mig men kan nog sälga de svarta till min bror om det skulle vara så och sen köpa det rosa, hähä. Men det känns iaf bra, ÄNTLIGEN nya lurar =D Jag brukar inte gilla söndagar i vanliga fall, men denna söndagkväll har faktiskt varit helt okej. Efter middag gick jag och elli nämligen ut på en promenad i lite mer än 1 timma. Snackade på om allt möjligt, som vanligt (; Efter det gick vi hem till elli och drack te och kollade wallander. Men eftersom att råkade va den wallander man sett mest och inte så jättebra så forsatta våra långa diskussioner om allt mellan himmel och jord :D Det var skönt att få snacka av sig lite. Vi har ju inte vart så mycket på senaste heller så det behövdes. Lite uppdatering sådär, haha. Nu sitter jag här och ska måla nagalarna och fixa mig för sängen. Vet ni vad.. jag är LEDIG imorgon :D Det är egentligen resursdag men vi skulle bara hålla på med våra sponsorer till indien projektet och eftersom min grupp typ är klar med det så slipper vi göra det imorgon (; Man behövde inte vara på skolan heller så vem är dum att dra dit när man kan göra annat liksom, haha (a) Så imorgon blir det att åka till stan och köpa skor och kolla tavlor med fredde och kanske johanna och nån mer (; Hoppas på bra vänder imorgn också, håll tummarna! PUSS!


Asså allvarligt, som jag alltid sagt, elli borde fan bli modell! ;O ;D


2 år & 8 månader

Idag är det alltså 2 år och 8 månader sedan. Tiden går så fort. Ja, nästan för fort. Det känns som igår händelsen som verkligen fick mig att vakna upp, allt är möjlligt.. Jag aldrig jag har känt den där obehgliga sorgsna känsla av att förlora någon. 18 augusti 2007 förlorade jag en vän. Jag förlorade dig, Kristin. Du var bara 14 år, skulle fylla 15 samma år och hade hela livet framför dig. Men du valde att lämna livet den där dagen.  Och jag kan fortfarande inte fatta det.. att du verkligen är borta. Men även om du inte existera i samma värld som jag, på denna jord, så kommer du alltid att leva kvar inom mig. För jag kommer aldrig glömma dig. Jag älskar dig min underbara ängel.


beslutsångest. Hjälp mig.

Jag kan inte bestämma mig vilka av dessa 2 hörlurar jag ska köpa:




Till denna Ipod:


ahapp.. det sög ju..

Asså detta suger.. ni vet ju att jag lämnade in min mobil på lagning tidigare i veckan pga att kameran på mobilen är skadad. Jag trodde dock att det var skyddsplasten som var skadad men det är tydligen linsen!! Detta innebär att det inte gå på garantin och jag måste betala 1000 spänn för att få den lagad! :O :(

BLÄÄÄ,
LID MED MIG!


Nytt rum

Jag har vart dålig på att uppdatera bloggen denna vecka och anledningen är att jag har hållt på att göra om mitt rum och haft annat att göra. Men nu är det klart och jag tänkte bjuda på lite bilder av resultatet lite längre ner (:

Denna helg började med att igår var jag i täby c med johanna och jag köpte en skjorta, 2 strumpbyxor och 3 par örhängen (; Sen åkte jag hem, var hemma ett tag och sen kom fredde. Vi åt middag osv. Vid 9 tiden kom sabina hit! :D Har inte träffat henne på sjukt länge och jag hade verkligen saknat henne. Det suger att vi inte kunnat ses oftare och att vi knappt pratat på senaste tiden. Men igår träffade jag henne och det var otroligt kul. Jocke kom hit också, så vi fyra satt och chillade inne på min brorsrum med min bror också. Xbox, gitarr och lyssna på musik, det ägnade vi oss åt dom 2 timmarna som vi var. FÖr vid 12 tiden åkte jag ,jocke och fredde till Österskär för jocke skulle hem och jag skulle sova hos fredde. På tåget träffade vi Alex (; Så, så såg min start på helgen ut. Idag, eller nu, är jag med fredde och vi sitter och lyssnar på Disney! :D fy fan vad jag älskar det! Vill bara bli liten igen ;O Det bästa som finns. Vi väntar även på att middagen ska bli klar, luktar nämligen väldigt gott i huset, hehe. Resten av kvällen får vi se vad som händer :) HEJ!





Projekt - Kortvuxenhet är nu över.

Idag hade vi alltså vår redovisning av vårt projekt om kortvuxenhet. Vi visade alltså upp den film vi hållt på med nu, som jag skrivit mycket om här på bloggen, för först gången. Okej, några folk utanför skolan har fått se filmen, men men, ni förstår vad jag menar. Iaf, jag tycker att det blev bra, trots hård konkurrans ;D Så det var väl det jag ville säga om själva redovisningarna. Annars idag lagade vi mat på Måbra lektionen och brandlarmet gick igång i slutet av psykologin. Hahah^^ Efter skolan var jag med min soffan (: Även om jag typ däckade hos henne, då jag var så sjukt trött, så var det trevligt den stunden som jag var pigg. Suger verkligen att vi träffas så sällan nu, vi som fått en sån bra kontakt det senaste året som gått. Vi får försöka att hålla det så gott det går tycker jag, eller vad säger du soffan? Aja whatever, nu måste jag plugga lite ryska glosor och sen blir det sovdax, Natti natti!


HAHA tuffaste katten



Hahaha älskade videoklippet på den sittande katten dom visade på VAKNA! med the voice idag :') Katten ser så jävla tuff ut xD


Härlig dag

Jag älskar verkligen att våren äntligen är här nu. Vaknade upp imorse, började 10 så sol sken när jag åkte till skolan, och jag kände mig på otroligt bra humör. Mår så otroligt mycket bättre av solen, känns som att allt känns så mycket lättare då :) eller vad säger ni? Känns som att sommaren är påväg! Är typ ca 2 månader kvar eller nått. Är ju ingenting! :D Idag var det en skön dag i skolan. Började som sagt 10, hade matte, sen engelska, sen lunch och sen slutade dom som är i läs gruppen i svenskan och eftersom vi inte skulle ha någon naturkunskap så fick vi sluta :D Jag och fredde gick först till täby c för att jag skulle göra en syn undersökning för körkort. Hade inget fel på min syn alls, helt perfekt (a) hehe. Efter det drog vi in till stan och njöt av det underbara vädert. Vi fikade. Åt stora muffins och drack frapino (: Båda delarna var ganska mäktiga så mådde lite smått illa efteråt. När vi fikat klart gick vi runt lite i stan och kikade och runt halv 6 åkte fredde hem till sig och jag till mig. Hade världens huvudvärk när jag kom hem så åt bara middag och sen la mig och vilade. Har även kollat Dating in the dark också. Haha var ganska tråkiga personer med idag men det är kul och kolla på iaf. Vissa personer är så otroligt ytliga att man nästa blir galen! Ni som sett programet vet vad jag menar ^^ Imorgon är det dags för premiär visningen av våran film om Kortvuxenhet, alltså.. det är redovisning imorgon och jag är sjukt taggad ;D Eller vad säger ni, chatte och fredde? ;) Aja, nu tror jag att jag ska göra mig iordning för sängen, är ganska trött. Får se, kanske blir nått telefonsamtal innan sovdax. God natt vänner!


Lovet slut. Första skoldagen efter lovet.

Usch, känns verkligen inge kul att skolan börjat igen. Det enda som var kul var att träffa alla idag (: Men alla nationella och allt som väntar suger. Allt som drar igång igen, fick läxor rdan idag /; fy fan.. men är inte så jättelångt kvar till sommarlovet nu och det iaf bra. Hoppas att tiden dit går snabbt :D Idag var dagen bara seeg. Men fick iaf sluta lite tidigare och hade ingen naturkunskap. Om en timma är det dags att bege sig mot dansen! Det ska iaf bli nice! :D Nu ska jag nog äta när som helst, så HEJ!

Påsklovet

Hej kära vänner! förlåt för att jag vart så dålig på uppdatera här under lovet men jag har inte haft den orken då vart, som ni redan vet, hos sebbe i kungsbacka hela lovet (: Men var inte ledsna, jag ska berätta om veckan iaf. Ska försöka göra dagarna så kortfattade som möjlligt (;

Måndag 5/4: Den dagen jag anlände till Kungsbacka. Senaste gången jag skrev något så var det då så ni vet lite om resan och att jag var taggad för ett bra lov där, och som det också blev. Denna kväll umgicks vi bara och åt donken mat och kollade film (; myys!

Tisdag 6/4: Om det var någon dag som var lite seg så var det denna dag. För det första så var vädret inte det bästa och vi tog det bara lungt denna dag, med att sova och kolla film osv. (: men även om dagen var som den var så tycker jag inte att den var tråkig eftersom jag var med min bästa sebbe, och njöt bara av att få vara där hos honom och på en plats jag trivs otroligt bra på. (: så klagar inte :D

Onsdag 7/4: Denna dag var det planerat att vi skulle träffa sebbes mormor men planerna blev ändrade, så det flyttades en dag framåt. Så denhär dagen åkte vi in till kungsbacka och gick runt och kolla och åt glass på kungsmässan. Vädret var underbart också! Typ sommar vänder :D passande med en glass, hähä. När vi satt där och åt så kom Semih och någon annan kille, som jag inte träffat förut. Minns inte vad han hette heller, *pinsamt* (a) Men följde iaf med dom hem till honom och väntade medans semih duschade. Kastade lite pil osv ;) Sen drog sebbe, jag och semih ut och träffade tommy och nån till kille som jag inte heller kommer ihåg vad han hette. vägar inte chansa heller om det är fel =D Hade inte träffat tommy på 5 år så det var kul och se killen igen (: Killarna spelade basket och jag tittade snällt på, haha. Efter det drog jag,sebbe och semih och åt pizza och efter det drog jag och sebbe hem. Kollade "det okända" och på film. :) Juste får inte glömma, Idag hade jag och sebbe vart tsm i 1 månad :D <3

Torsdag 8/4: Idag klev vi upp lite extra tidigt eftersom att vi skulle träffa sebbes mormor :D Vid ett tiden kom hon förbi och hämtade oss. Och vi åkte in till kungsbacka och fikade på ett café där, trevligt trevligt ;) Efter det följde jag och sebbe med henne till plantagen för hon skulle köpa lite saker där och efter det visade dom mig freeport (: Sen bärde det hem igen, vi sa hejdå och tackade för dom timmarna vi spenderat med henne och gick sen in till sebbe. Vi var väl hemma dör i sisådär, en halv timma, sen bestämde vi oss för att vi skulle gå och hälsa på hemma hos hans mormor, träffa hennes lilla vovve. I samma sekund som vi typ säger det så ringer hon och frågar om inte hon ska färga slingor på sebbe nu i veckan. Så det blev denna dag (: Han hade nämligen nämnt tidigare denna dag att han ville färga håret eller slinga det så (; Sagt och gjort, vi drog hem till henne, sebbe färgade slingor och jag fick träffa hunden. SÅ OTROLIGT SÖT HUND! såg ut som en liten svart tuss :'D jag blev kär i den hunden (a) Efter att färgningen var klar bjöd sebbes mormor oss på te (: När klockan började dra sig mot halv 7 - 7 tiden så gick vi hem till sebbe, och han fixade middag till oss (a) stolt över dig :D för det blev gott! Resten av kvällen kollade vi Vampire Diaries (:  Avslutade kvällen med att kolla på en sjukt bra film :D

Fredag 9/4: Idag började vi dagen med att gå och besöka sebbes mormor igen :D och vid typ tre tiden drog vi oss in mot göteborg eftersom vi skulle äta i där och gå på bio där (: vi åkte runt lite här och var, haha. Jag hittar bättre i göteborg än vad sebbe gör , det är lite roligt att reta honom för ;D haha. Vi åt på donken och filmen vi såg var " Remember me". Den var faktiskt riktigt bra, bara det att jag inte alls gillade slutet :( ni som sett den vet vad jag menar. Och till er som inte sett den så rekomenderar jag den verkligen. När den var slut och vi var hemma så var klockan runt 10 kanske, så den kvällen gjorde vi inte så mycket mer. Även denna dag var vädret på topp!

Lördag 10/4: Detta var alltså min sista dag hos sebbe. Vi åkte in till kungsbacka och träffade och fikade med semih och en kompis till honom. Det var trevligt, för vädret var nice, förutom att det blåste lite kallt så jag frös. Efter det skilldes vi från dom två och drog till kungsmässan och kikade runt lite. Köpte godis och åkte sen tillbaka och hyrde 2 filmer och hade en riktigt lördagsmyskväll :) Middagen var också trevlig :D Kände då att jag verkligen inte hade någon lust alls att åka därifrån dagen därpå. :/

Söndag 11/4: Som sagt, idag var det dags att åka hemåt. Bussen gick redan vid 12.10 så blev inte så mycket mer än att gå upp, duscha, klä på sig och äta och sen åka mot centralen. Hatar verkligen att säga hejdå till sebbe.. och denna gång så visste vi inte heller när vi ses igen eftersom att det lovet som är närmast är ju sommarlovet och det är långt dit :/ men men, jag var tvungen att kliva på den där dumma bussen och åka hem. Resan tog ca 7 timmar. Gissa om jag hade tråkigt och var död när jag kom hem. Det var kul att träffa familjen igen :) Dom har ju börjat fixa i mitt rum under lovet också. Alla mina saker stod i hallen på övervåningen, haha såg ut som ett bombnedslag xD fy fan vad mycket onödigt skit jag har xD Men iaf, eftersom jag inte har något rum så bor jag inne i mammas rum nu, med hennes bärbara sålänge. Det räknas med att jag ska kunna flytta in i mitt nya rum på onsdag, får se om det blir så (;

Bilder från lovet kommer så småningom!

Broken Door - Angel

älskar låten<3


Jag är glad

Äntligen, är jag framme efter en 6 timmars lång bussresa som i sig gick ganska fort, kändes det som iaf :) Nu har jag dock vart här i Kungsbacka sedan 5 tiden idag och jag är glad. Glad för att jag är med världens underbaraste och bästa sebbe. Och det bästa av allt är att jag ska vara här hela veckan :D :D Så hoppas att ni inte saknar mig allt för mycket där hemma, för det dröjer ett tag innan jag kommer hem igen & jag längtar inte, hähä (a) Fast det är klart, jag kommer sakna er :'D Haha men jag ska njuta av detta lov, jag ska spendera här nere i södra delen av vårt avlånga land, hos en person som är bland de bästa i världen, min sebbe (: Jag är glad. Ciao!


Från Kilafors till Vallentuna. Från Vallentuna till Kungsbacka!

Idag kom jag alltså hem från landet. Dom senaste dagarna där, lite uppåt i landet, har varit hur bra som helst tillsammans med fredde och min familj :) riktigt mysigt har det varit och en bra start på lovet :D ( bilder kanske kommer senare) När vi sen kom hem så var fredde kvar i sådär en timma innan han blev upphämtade av sin mamma och efter det tittade jag på det missade avsnittet av Vampire Diaries (: älskar verkligen serien! Detta avsnitt satt jag och grät till :'D haha aja, kvällen såg ut så att jag och lite gamla vänner träffades och umgicks, alltså adde, soffan, marcus, björn, hoppe & hugo Haha som vanligt så strosade vi omkring ute först och sen hem till hugo oc kollade film i hans källare, precis som förr =D haha. Var riktigt kul och se och vara med dom igen. Har ju blivit så lite på senaste :/ Men en rolig sak som händer imorgon... JAG ÅKER TILL GBG & SEBBE :D ska bli underbart! Så nu har jag precis packat klart det sista. Typiskt mig att vara ute i god tid sådär, sista-minuten-person är precis vad jag är (a) Iaf, jag åker imorgon på förmiddagen och är hemma igen på söndag kväll så om nll nå mig så finns jag på mobilen (; ska försöka uppdatera lite här också! Men nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon. God natt & vi hörs gullungar!




 


Skärtorsdag&Långfredag

Nu börjar den andra dagen här i Kilafors gå mot sitt slut. Men innan det så ska middag ätas och sen ska det spelas massa spel här :D Så vad har vi gjort dessa dagar här? Igår hade vi en ganska skön dag, då jag och fredde iaf sov länge, och sen har alla vart inne i Bollnäs och kikat lite. Vi åt även på en Kina restaurang också, sjukt gott! Efter det åkte vi hem till huset och spelade spel och svulla massa godis och avslutade med att kolla på en Beck film (: Och Idag, denna långa fredag, har vi vart och åkt skidor hela dagen i Järvsö. Det var nice och härligt väder. Vi grillade korv och massa också, haha. Nu kom jag precis ut ur duschen och väntar nu på att det ska bli mat. Som jag sa förut så blir det monopol och cluedo sen ;D GILLA! Hejdååå!


nån bild på landet tidigare i vintras, nu är det betydligt mindre snö och solen skiner ;D


RSS 2.0