Pink - Fuckin' perfect


Så var man hemma igen.

Nu är jag alltså hemma efter en så jävla galen men underbar skidresa! Trots att det varit rena kaosen vissa stunder och hänt massa sjuka saker så har jag haft sjukt kul med massa skratt! Nu sitter jag helt ensam i mitt hus eftersom att min familj åkt till landet! Känns konstigt när dom åker dit precis när jag kommer därifrån, hehe. Jag kan ju inte säga att jag har speciellt kul nu, är skit trött efter dessa dagar med alldeles förlite sömn, haha. Jag tror att Nicklas skulle komma hit och hålla mig sällskap annars får jag försöka ragga upp nån annan som vill hålla mig sällskap för att vara ensam såhär, efter att ha varit omringad och massa människor dom sesnaste dagarna, så känns det ganska tomt. Men men det löser sig. Vilket fall som helst så jag har haft det bra, minnesvärda dagar. Tack till Chatte, Nicklas, Hugo, Björn, Marcus & Hoppe för en galet bra liten skidresa!

Btw, har inga direkta planer för nyår, PAAANIIIIIK!




En bild från vistelsen i Kilafors/Järvsö. [mer bilder kommer]


En liten skidresa!

Nu är vi äntligen framme på mitt älskade landställe i Kilafors. Eller okej, det var då några timmar sedan men vi har fått allt iordnig och snart är det dags för att sova då vi ska upp tidigt imorgon och åka skidor! Så dom närmaste dagarna hittar ni oss antingen i trakterna kring Kilafors/Bollnäs eller i backen i Järvsö! Är as taggad för skidor och det låter som om resten av gänget här är det också! Ser fram emot dessa dagar! :D Vi kommer ha det bäst, och jag hoppas att ni kära läsare kommer att ha det minst lika bra! Byyyye!


Chatte, Nicklas, Hugo, Björn, Marcus & Hoppe!




God Jul mina vänner!

Jag hoppas att ni haft en lika bra Julafton som jag har haft!
Familjen & släkten betyder allt.
Tack för att ni finns.
<3


Mina julklappar, nöööjd! (:


Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut


Låten talar för sig själv.


Jag vill bli såhär liten igen..


då man alltid kände den där tryggheten och närheten, man var aldrig ensam,
& de existerade inget som fick en att tappa livslusten.


Måndag/Tisdag

Nu är det bara 2 dagar kvar tills det är julafton. Granen är intagen och påklädd och jag börja känna av denhär riktiga julkänslan nu. Älskar julafton, då massa släkt alltid kommer hit och firar jul och har det mysigt :) Älskar den känslan! Men iaf, dom två senaste dagarna, har precis som jag sa i förra inlägget, har jag haft rätt så mycket för mig. I måndags var jag först med Fredde på dagen och sen gick jag, han, Chatte och Nicklas på bio. Vi såg filmen "The town" som handlade om ett gäng bankrånare. Låter kanske inte så jättebra men den var sjukt bra och det tror jag att dom andra tre håller med mig om. Så det är en film jag rekomenderar er att se! (y) Igår var jag och Soffan med varandra på dagen. Vi gick ner till centrum och lämnade en väska på hennes mammas affär och sen satte vi oss på Biscotti och tog en latte. Det var ju så otroligt kallt ute igår, så vi kände att fördriva tiden på ett mysigt café med en latte och varandra var en riktigt bra idé. Och precis som alla andra gånger så har alltid mycket att prata om och tiden bara flög iväg. Runt 5 tiden drog vi hem till mig och var där tills vi skulle gå ner mot centrum och ta tåget för att sedan äta middag i stan med Elli, Sabina och Emelie. Även den middagen vart lyckad. Vi hade det sjukt trevligt och det kändes skönt att ha alla gamla vänner samlade sådär (: Efter det drog alla hemåt förutom jag som följde med Soffan hem, där vi kollade på film och åt godis. Gick sedan hem i -20 grader som tydligen skulle kännas som -27 grader, burrr. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men det löser sig alltid, haha. Bye bye!






En vecka att se framemot!

Så var man hemma igen eller okej.. har vart det i några timmar nu, men känns skönt iaf. Hela den här kvällen har jag ärligt talat inte gjort något alls, vart ganska trött efter en bilresa så har bara tagit det lugnt. Är fortfarande väldigt trött, så tror det blir att antingen sova eller att lägga sig och kola på någon film. Det tråkigaste med att kolla film nu är att jag har sett alla mina filmer typ 5 miljoner gånger, känner att jag behöver fräscha upp förrådet lite, haha. Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva än att imorgon skulle jag,Fredde, Chatte och Jocke haft en liten julmiddag men självklart är det något som kommer ivägen så nu blir det inte av. Får se om vi som fortfarande kan hittar på något kul av dagen istället. Vilket fall som helst så ska jag vara med Fredde :) Nu är det inte långt kvar till julafton heller! :D Sedan är jag sjukt taggad på den lilla skidresan upp till mitt landställe med massa underbara människor den 26 dec! Kommer bli jävligt kul! Sedan är det en trevlig middag i stan med världens bästa tjejer, Elli, Soffan, Sabina och Emelie på tisdag :) Ska bli mysigt att ha hela gamla tjejgänget samlat igen. Sist men inte minst får jag inte glömma att jag ska träffa älskade Trixie på torsdag. För er som inte vet vem hon är så är det en vän från Kreta som är i Stockholm och hälsar på så även det ska bli trevligt :) Som ni märker så har jag en bra vecka att se fram emot! :D Ha det bäst ni med!

Vilken tur jag har som har en så underbar familj!

Det må bli långtråkigt här uppe på landet utan några vänner och enbart familjen men att bara vara här, långt bort från vardagslivet och bara umgås med de personer som betyder mest är helt obeskrivligt skönt. Idag har jag haft en underbar lördag med min familj, absolut inget jag ska klaga på för det är inte alla som har det så bra som jag faktiskt har. Känner mig lyckligt lottad. Man inser bara inte det först vid just sånna här tillfällen, när livet är som mest beskymmer fritt och familjen är det enda umgänge man har.

Imorgon eftermiddag bär det hemåt till Vallentuna igen. Ser framemot dom fullspeckad dagarna som kommer här framöver och snart är det julafton också! :) Men nu älskade vänner, ska jag gå ner och borsta tänderna och sen lägga mig och läsa, Natti natti!


<3


Julloooooooov!

ÄNTLIGEN JULLOV! Känns så otroligt skönt och vet att nu är man ledig enda fram till 10 jan, dock låter det bättre om man säger tills nästa år, haha. Vi hade bara avslutning i skolan idag och sen slutade vi runt 11.00. Jag åkte direkt hem och det första jag gjorde var att först äta nått, då jag inte hann äta nå frukost på morgonen, sen slocknade jag i sängen i ca 2 tim. Att sova nu på lovet är något jag verkligen ser framemot. Att slippa ställa klocka på 06.00 och verkligen plågas med att ta sig upp, för det är ärligt talat det som är bland det jobbigaste med att gå i skolan. Jag är verkligen ingen morgon-människa, det vet alla som känner mig, älskar att sova, och länge! (a) Och för att tagga ner och ta det lungt efter en termin nu, så känns det bra att börja med en helg här på landet. För det just här jag befinner mig, på mitt älskade landställe i Kilafors. Även fast jag helst av allt hade velat ha med mig något typ av kompis sällskap så känns det ändå skönt att bara få ta det lugnt och umgås lite med familjen, inte blivit så mycket av det på senaste. Men nu tänkte jag gå och mysa lite med min vovve som ser så otroligt söt ut som somnat i min säng, Goddi Natti!




nån bild jag tog här på landet förra vintern (:


Du är bara för bra!


Du betyder.


But life goes on.

Som ni sett i det tidigare inlägget så har jag inte mått sådär otroligt bra, rent psykiskt dom senaste dagarna och det är anledningen till den dåliga uppdateringen. Har varken haft nått att skriva eller haft någon ork. Men idag känns det bättre då jag och personen som inlägget var tillägnat har pratat och fått saker och ting på plats, dock finns det otroligt mycket kvar att bygga på. Jag har gett dig en chans att ställa allt till rätta, men jag har inte förlåtit eller börjat lita på dig igen. Det kommer att ta tid och det vet du om. Men men, nu var det inte det jag hade tänkt skriva om hela dethär inlägget.

Nu är det bara 1 skoldag kvar i innan det är avslutning och dags för ett jullov! :D asså det ska bli så sjukt skönt och jag har massa roligt inbokat! Känns som att detta lov verkligen behövs, fast så säger man om alla lov, dom är verkligen behövliga! :D btw, idag hade vi matte C prov.. och jag säger bara en sak, får jag inte G på det här kommer jag bli emo.. seriöst håll tummarna för mig! Får reda på svaret imorgon.. usch.  Dagens höjdpunkt var efter skolan då jag var med sötungarna Soffan och Kasper, (: <3 Och på tal om ingenting så måste jag säga till alla er som följer PH, fy fan vad underbart att Erik och Lin är final! Hoppas dom tar hem hela skiten nu (; Jaja, slut pratat för idag, nu är jag typ mega trött och ska gå och göra mig iordning för sängen så jag får lite sömn. Hoppas på att Hugo, som för övrigt tog körkort idag, tar bilen så jag får skjus till skolan, yey!
Godnatt vänner!


:'(

Igår var det utgång som jag såg fram emot men som senare slutade med att det blev en av dom värsta kvällarna i mitt liv, på väldigt länge. Vad som hände tänker jag absolut inte gå in på här men för att få ut lite tankar så tänkte jag skriva av mig lite. Jag skulle kunna sammanfatta kvällen med ett enda ord.. svek. Man tror att man känner en person som sen visar en sida som man aldrig trodde existerad. Bland det viktigaste här i livet är ärlighet. Jag kan inte säga att jag varit ärlig alla gånger, för alla ahr vi ljugit någongång. Men ibland kan sanningen vara så otroligt jobbig att man kanske skyddar den med att inte vara ärlig. Jag vill vara ärlig, och jag tillåter inte att någon trampar på mig på det där sättet som du gjorde igår. Jag har aldrig varit med om att någon bedragit mig så hårt som du gjorde. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna förlåta dig, vi är tillbaka på noll. Allt vi byggt upp, har bara rasat och är inte mer än små bitar som när som helst kan flyga med vinden om du inte bevisar att jag kan lita på dig igen. Även om jag förlåter dig, så kommer jag aldrig kunna lita på dig lika mycket som jag gjorde innan, och det vet du. Det är förstört.. ett litet förlåt kan inte hjälpa dig i denhär situationen. Om du vill vinna tillbaka mitt förtroende så får du kämpa. Jag känner mig förstörd pga dig. Och jag har sårat en annan person som aldrig skulel vilja mig nått illa, helt i onödan. Jag sitter i en väldigt konstig situation som du satt mig i, eller du har iaf gjort det värre. Jag har så otroligt svårt att acceptera och ta åt mig av det du säger om hur mycket jag betyder för dig, det är bara ord utan betydelse för mig nu, och det tror jag du förstår. Jag kanske är hård nu, men jag mår verkligen skit för det som hände igår och jag vet att både du och en annan person gör det med. Jag kommer aldrig förstå varför du gjorde som du gjorde.. hur mycket du en försöker förklara det så kommer jag aldrig förstå.. varför? Jag hoppas du förstår att du har satt väldigt mycket på spel nu, för nått så idiotiskt som du ändå säger inte betyder nått. Jag hoppas att det var värt det..

JAAAY VANN!

Igår var det alltså Idol final och jag och elli var på plats i Globen precis som dom senaste 3 åren på finalerna ;) Det var helt otroligt grym kväll och det bästa av allt var att Jay vann hela skiten! :D Vi hade platser på Jays fan-läktare vilket gjorde allt ännu bättre eftersom att alla runt omkring oss var lika galna i Jay som vi. Han var så jävla bra live, man fick rysningar över hela kroppen så fort han sjäng den första tonen, fy fan vad bra han är/var! När bekskedet om att jay var den som vann, flög jag upp från min plats och hela Globen fylldes av jublanden och applåder. Sen måste jag säga att när Jay sjöng Madonnas låt Like a Prayer, obeskrivligt härlig känsla. Asså han gör det så sjukt jävla bra! Och sen när hela Globen ställde sig upp och applåderade hur länge som helst efter att sjungit klart låten, var en mäktig känsla. Tänk att stå där ensam och folk bara hyllar en. Måste kännas otroligt underbart. Men måste säga att Minnah var jävligt bra också :) Men om jag ska sammafatta kvällen så var det helt underbart bra, både att se finalen live i Globen men också att umgås med världens bästa Elli. Detta har ju blivit en tradition för oss då det var fjärde året i rad som vi kollade i globen och fler ska det bli! ;)



Bästavän oavsett vad


Jag älskar dig.


Nödvändig dag?

Det som var bra med idag var att jag inte hade någon filmkunskap vilket innebar, precis som jag nämnde igår, att jag började 11.35. Så när jag kommer till skolan, och har hetts läst det sista i boken som skulle vara klar tills idag, får ja reda på att vår svenska lärare inte var där idag.. kul. hade kunnat tagit en ännu längre sovmorgon liksom. Men nu var det som det var och vi fick dessutom någon annan uppgift vi skulle jobba med men tror knappast att nån i klassen började eller jobbade med den. Typiskt SP08, ;) Ahapp, så var det bara en lektion kvar sen slut. Historia.. bästa lektionerna på hela veckan...not. Asså jag blir seriöst emo av att gå på hitoria- och samhällskunskapslektionerna, det är verkligen så otroligt jävla tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men snart är terminenslut och det är jullov, sen är det bara en termin kvar så slipper jag förhoppningsvis dom två ämnen. Jag behöver verkligen jullov nu, ska bli så enormt skönt. Längtar till jul också, och den julkänslan man får när jullovet är igång (: Men snart så! På projekttiden jobbade vi som vanligt med vårt projektarbete, och det flyter på bra. Om en vecka ska rapporten in för granskning, vilket betyder att tiden håller på att rinna ut men det känns som att vi har läget under kontroll. Fick ganska mycket gjort idag, kändes det som. Så om det var en nödvändig dag i skolan kan man ju disskutera, skulle säga att det kanske var bra trots allt.

Efter skolan mötte jag upp Robin på tåget och vi drog hem till mig. Var ju så himla länge sedan jag träffa killen (igår) ;) Men ska inte klaga, för vi har det alltid trevligt. Haha känns som att jag säger det hela tiden, haha. Men men, nu ska jag gå och lägga mig för känner att mina ögon håller på att falla ihop. God Natt!


Studiedag

Idag var det alltså studiedag, eller förlåt.. projektdag som min handledare hade sagt. Om hon fick bestämma skulle vi plugga 24 timmar om dygnet.. -_- Alla andra fick vara lediga men min handledare sa att vi absolut INTE var ledig, för vi skulle som sagt jobba med projektet. Perfekt när skolan är stängd osv, SMART! Men eftersom att jag var så duktig och arbetade med projektet igår så kunde jag vara ledig idag. Jag tillbringade alltså min lediga dag först med att sova till 12. Sova är fan det bästa som finns <3 Runt halv 4 tiden tog jag bussen till Robin och var hemma hos honom i några timmar. Runt halv 8 åkte vi hem till mig och var här i några timmar. Så med andra ord så har jag haft en gnaska lugn dag tillsammans med Robin som också hade studiedag :) Alltid lika trevligt! (: Så jaa, det var väl på ett ungefär det jag gjort idag och imorgon har jag sovmorgon eftersom jag inte har någon filmkunskap och börjar därför 11.35, narre som Kasper hade sagt! På tal om ingenting, så kom mamma hem med Idol final biljetterna idag också. Asså ni fattar inteh ur glad jag är att jag och Elli äntligen fick tag på Idol biljetter och dessutom på Jays fan-läktare! :D Jag är sådär, lagom taggad! Måste erkänna att jag faktiskt längtar! Är 4 året i rad som jag och elli går på Idol finalen tillsammans, har liksom blivit lite av en tradition vi har, precis som att gå till Ica på Julafton innan kalle anka :D haha. Så jag ser fram emot fredag och en vecka som inte innehåller något prov, yeeey! Men nu ska jag göra mig iordning för att hoppa i säng och läsa klart en bok som ska vara klar tills imorgon. Natti Natti!



firande hit och dit

Jag har märkt att jag är ganska dålig på att uppdatera här på helgerna, men det har sina förklaringar. Man vill ju inte sitta inne på helgen, mycket som händer då liksom. Och precis så har det vart hela denna helg. En helg full med roligheter. I fredags var det överrasknings middag för Chatte som henne mamma planerat sedan länge tillbaka. Egentligen fyller Chatte år i oktober men överraskningsmiddagen var alltså i fredags. Det var sjukt trevligt med massa mat osv. Hon blev lite paff när vi som var där hoppade fram. Hon hade inte en aning om detta, och speciellt inte att vi alla skulle vara där, haha :) När jag åkte hem därifrån så var jag så otroligt mätt, och hade så sjukt ont i halsen och kände verkligen att jag höll på att bli förkyld. Men det var en trevlig kväll! Så var det lördag. Det var snack om att flera skulle dra ut denna kväll men det slutade med att vi var ca 3 st som ville dra ut. När alla bangade så blev man ju lite otaggad, plus att jag är förkyld vilket inte gjorde saken bättre. Så jag bestämde mig för att vara hem, tills Lisa övertalade mig om att följa med ut och fira Jeanette så jag hoppade in i duschen och gjorde mig iordning för en kväll på krogen. Jag mötte upp dom vid östra och sen drog vi till en klubb som hette Metro. Vart en sjukt roligt kväll trots att jag från början var lite otaggad och kände att jag bara borde vila eftersom jag var förkyld men jag ångrar inte att jag följde med! En annan sjukt rolig grej var att när vi sitter i soffan och har köpt varsin drink osv. så får jag syn på två killar som jag känner igen och i samma sekund så kommer jag på vart, det var två norska kompisar som jag träffa på Kreta i sommras! :D Så jag gick fram till dom och dom blev väl lika paffa som jag men tyckte att det var sjuk kul dom med :D Asså världen är så otroligt liten. Asså av alla klubbar i Stockholm så går dom till den som vi var på och att dom dessutom bor i Norge egentligen gör allt ännu mer chockerande :D Det var iaf jävligt kul och se dom igen, och dom var med oss hela kvällen också (:  Kvällen slutade med att Nicklas, den snälla person som han är, mötte upp mig på nattbussen eftersom jag inte ville åka hem själv. Och jag tror jag talar för alla tjejer när jag säger att det gör vi helst inte. Så han han var snäll och följde med mig hem. Han sov såklart kvar här och båda somnade ganska fort. Dessutom var klockan runt 6 när vi somna, haha. Med andra ord, en vanlig tid som man kommer hem efter en kväll på krogen. Eftersom att vi somna så sent så blev resultatet av det att vi vaknade klockan 14.30! :O Panik. hela dagen är verkligen förstörd om man sover så länge. Men jag tycker endå att just denna söndag gjorde det inte så mycket eftersom att vi har studiedag imorgon, och är där med lediga (: yey! Resten av denna söndag, som förövrigt är andra advent, ska jag nog bara ta det lugnt och kolla beck osv.
Så med det så önskar jag er en fortsatt trevlig kväll!











December är här!

Torsdagkväll. Och nu är vi inne på december månad, vilket innebär att nedräkningen till jul verkligen är igång. Det är verkligen vinter utför fönstret och jag känner att man börja komma lite i stämmning. Imorgon är det fredag och sen helg igen. Veckan har verkligen gått jättesnabbt, nästan läskigt snabbt. Men det ska som alltid bli väldigt skönt med helg igen :) Har helgen fullbokad med massa roligt, så det ska bli kul. Självklart ska jag sova lääääänge också! (a) Iaf, igår skrev jag inget av den anledningen att jag pluggade hela kvällen, hade ju religionsprov idag som jag tycker gick rätt bra, känns det som iaf. Igår var även en liten speciell dag för mig och Fredde. Det var nämligen den dagen för 2 år sen som vi blev tsm. Okej, vi är inte tillsammans längre men båda känner att det är ett datum som betyder väldigt mycket, så vi kallar det för "våran dag". Detta "firande"vi genom att, precis som dom gamla tiderna, går till Täby centrum efter skolan och äta glass på det stället vi alltid åt på förr. Hehe. Trevligt var det. Sen gjorde jag lite andra ärenden och sen var det dags att åka hemåt. På 64an sen mötte jag Soffan, och som vanligtn är vi ses så har vi massa att snacka om. Även om det inte fanns jättemycket tid så var det skönt att träffa henne och snacka lite (: Resten av gårdagen vet ni redan vad den gick ut på. Men idag då? Skoldagen var inge speciell, så finns inte så mycket och säga om den förutom att det var prov, som gick hyffsat bra om jag ska gå på magkänsla. Hela eftermiddagen ahr jag ägnat mig åt att umågs med min vän Robin. Precis som alla andra gånger så hade vi det lika trevligt som vanligt. Allt vårt drivande med varandra hit och dit, slutar alltid med skratt och det är är verkligen kul att umgås med honom. Är glad att vi lärt känna varandra Robin, verkligen :)

Men nu hade jag tänkt att tvätta bort mitt spackel för att sen ringa och prata lite med världens bästa Fredde för att därefter sova. Ha det bra, & godnatt med er!


The Script - For the first time


RSS 2.0