Första skiddagen

Vill bara säga att första skiddagen idag gick super bra :D älskar mina nya skidor. Dock hade jag för tjocka strumpor i först i mina pjexor så hela min lill tå svullnade upp xD men det problemet återgärdes. Nu är jag helt slut och väntar på maten (: Imorgon blir det skidåkning i Järvsö, TAGGA!

Hejsvejs!


<3


Känner mig stolt

Så är den första dagen här i Kilafors över. Denna dag har vi vart inne i bollnäs och köpt pjexor och ställt in mina skidor osv. Efter det gick vi runt lite och kollade i några affärer. Hittade faktiskt en tröja som min pappa bjöd på =D pappa betalar, är det inte så man säger? haha ;D När vi var klara i där så åkte vi till dollar store som vi alltid gör när vi är här. Köpte spadar till det som väntade oss när vi kom tillbaka till huset. Men innan det köpte vi massa god mat som vi skulle fixa till middag och nu väntade det jobbiga. Som ni alla vet så har det kommit så sjukt mycket snö i år och ni kan inte ens föreställa er hur mycket snö det är hät uppe. Mina ben försvinner helt på vissa ställen på vår tomt x) Så jag, mamma och pappa satte på oss täckbyxor och varma kläder för att sedan gå ut och ta tag i skottningen. Jag och mamma började med att försöka göra det stora vallarna som plågmannen skapat längst ut på våran gång in mot huset. Vi har nämligen en liten väg in till huset från vägen och längst ut på den, alltså närmast vägen så var det stora vallar som vi var tvugna att skotta ner eftersom att man inte ser nått på sidorna när man ska köra ut på vägen, ser inte bilarna som kommer liksom ;O Bara att skotta det var sjukt jobbigt. Efter att vi gav upp där så började det absolut jobbigaste, att skotta taket. Ena taket gick ganska bra eftersom att mina föräldrar skotta det engång innan, när dom var här senast men sen så var det ett tak som är det största också typ, som dom inte skottat alls och hela det taket skottade jag :O! alltså kan säga att snön på det taket gick upp ovanför mina knän. FY FAN, vad jag jobbigt det var! Jag är nu helt slut i armarna och det typ värker :O Men men nu är det gjort, och jag är fan stolt över mig själv :D När jag var klar, gick jag in och duschade och sedan var det dags för den goda middagen och efter det kollade vi melodifestivalen.

Nu funderar jag på att snart gå och lägga mig, eftersom vi ska upp rätt tidigt imorgon för då är det SKIDBACKARNA som väntar! :D Taagggaaaaaaaa! Haha ser även att både pappa och lillebror har däckat framför TV hahah, så ska stänga av här nu, Ciao!

Mys

Vill ni veta vad jag gör just nu? Visste väl de! Sitter nu här på landet, vid datan, med en kopp te, och nära brasan, sjukt mys! Jag är dock enormt trött och funderar på om jag inte ska lägga mig efter att jag druckit upp mitt te. Ska bli underbart att få sova ut ;O (: Imorgon ska vi åka in till Bollnäs och fixa pjexor till mig m.m. Sen på söndag börjar skiddagarna, TAGGA! :D Men vi hörs imorgon, God natt vänner!


Nu åker jag!

Nu åker jag till landet och är där tills på torsdag. Ska åka så sjukt mycket skidor och bara njuta av lovet :) sova mycket ska jag också! :D Vi har skaffat internet där uppe så jag ska försöka uppdatera bloggen så mycket jag kan under den tiden som jag är där! Och vill ni nå mig så finns jag på mobilen (; <3

PUSS PÅ ER!


Äntligen Sportlov!

Precis som rubriken lyder så har jag sportlov nu :D kom hem för ca 30 min sedan och nu ska jag börja packa för nästan en vecka på mitt kära landställe (: eftersom jag är en sista-i-minuten-person så har jag inte hunnit göra det än. Men åker inte först om ca 2 timmar så det är luuungt (; Idag kan jag väl inte påstå att det var en jobbig dag i skolan, då jag bara hade 2 lektioner och dessutom slutade tidigt. Däremot så gick det gick det dåligt på matteläxförhöret -_- asså jag tål inte matte, det suger verkligen så sjukt jävla hårt.. ska bli skönt och slippa det i 3an sen. Men en sak som jag dock blev glad över var att jag fick högsta betyg på en historisk roman bokrecension (a) och fick även MVG på media samhällsprovet också, som vi fick tillbaka igår :D Aja, nu är det lov och slut pratat om skolan! Jag måste börja packa nu, men orkar inte.. är så sjukt trött^^ Hej så länge!

I <3 Chatte

Sötaste bilderna jag tog på chatte idag. Hon satt konstigt med benen och såg skit liten ut så var tvungen att fota (a)



Snart lov!

Jag har precis skrivit klar en äcklig labbrapport nu, ÄNTLIGEN säger jag bara! Men det jobbigaste är att jag har matte kvar att göra innan jag kan hoppa till sängs. Gör dock inte så mycket om jag är uppe lite för länge idag eftersom att jag har sovmorgon imorgon till halv 11 och sen är det ju faktiskt sista dagen i skolan innan det är sportloooooov :D :D Jag ska tillbringa större delen av mitt lov till att vara på landet, umgås med familjen och åka massa skidor! :D ska bli nice. Är lite rädd att det kommer bli lite långtråkigt nu när jag inte har någon kompis eller så med mig dit. Men men, ska bli sjukt nice att bara ta de lungt och åka skidor. Har ju fått sprillans ny skidutrustning nu också som måste provas ;D

Nu ska jag tvätta bort sminket och göra mig klar, sen ska fredde förklara lite matte för mig och sen blir det sovdax, Godnatt gullisar!


En bild från i lördags på mig och två favoriter :)


Miley Cyrus - When I look at you




Idag känner jag att det kommer bli en bra dag eftersom jag för engångs skull har gott om tid på mig, och behöver inte stressa ;) Så nu sitter jag här och ska snart ner och äta frukost. Måste bara säga att Miley Cyrus nya låt, som ni ser ovan, är sjukt bra! :) fin text också! Så den bjuder jag på denna onsdag morgon, hehe ;) Måste tagga till Svenska A provet idag också! Fast det som är bra är att vi skriver på datorn. Något som är mycket bättre och roligare enligt mig. Men önska mig lycka till så hörs vi sen, Puss!


=D

Fick just veta att..

Jag börjar halv 12 imorgon, SOVMORGON!!! <3 lala (a)


Några sommarplaner sådär en kall tisdagkväll

Jag och chatte sitter nu och planerar en trip till mitt landställe i bollnäs till sommaren! :D Jag hoppas att detta blir av för det skulle vara så sjukt nice! är jävlit mysigt där på sommaren också (: vi ä dock behov av körkort. Men det löser sig alltid. Jag längtar sjukt mycket till sommaren, värmen, glädjen och såklart tills jag blir 18 (:

Hoppas även att mina och auroras planer att resa utomlands kommer bli av också. ;) Men så är det dethär med pengar, ser inte så ljust ut just nu för min del. MÅSTE HA ETT JOBB! Men men, det löser sig säkert också, hähä ;D

I <3 SOMMAR



soffan, seglingen, sommaren 09


Cheryl Cole - fight for this love


Lite bilder (;

Torsdag 18/2:

Fredag 19/2:









Söndag 21/2:



Jag är tillbaka!

Idag kom Sebbe äntligen iväg hemmåt, något jag tycker illa om men han måste ju hem liksom. Vad kan man dra för slutsatts till detta? SJ och SL har gått mig på nerverna. Visst jag förstår att dom inte kan göra så mycket men då kan dom istället ställa in alla tåg så att folk slipper stå i timmar på centralen och hoppas på att få komma iväg. men men iag kom han iväg med buss. Tycker dock synd om honom som fick sitta på en buss i 7 tim, men det fanns ju inte så myket annat vi kunde göra.

Nu hade jag tänkt att skriva historiens längsta blogg inlägg. För precis som jag lovat så ska jag gottgöra er trogna läsare och ta igen allt jag missat här i blogg världen (; sist ni hörde nått från mig var i onsdags förra veckan, hör kommer resten..

Torsdag 18/2: Idag var det resursdag och Sebbe skulle vara med i skolan. Det var ganska drygt och gå runt och lyssna på 5 olika projektredovisningar men hellre det än vanlig skoldag (; Även om sebbe tyckte det var lite små nervöstdär ett tag så tror jag han fann sig till rätta någonlunda iaf. Efter skolan gick jag, sebbe och johanna till täbban för att jag och johanna skulle titta efter något v kunde ha på oss på lisas 18 års fest. Efter flera timmars letande så hittade jag strumpbyxor och ett linne och johanna en kjol ^^ Jocke kom dit också :) Så vi fyra umgicks och hade det trevligt i täbban. Runt halv 7 drog jag och sebbe oss hemåt för att äta middag. Kvällen avslutade vi med att spela Tekken, hähä (:

Fredag 19/2: Idag var det vanlig skoldag för min del och Sebbe släpades med. Men det tog slut lika fort som den börja eftersom vi har kort dag på fredagar. Så efter skolan drog vi till täbban och köpte godis och inte mycket mer efter det. Vi drog hem. Tog det lungt hemma, med att skapa en familj på sims och även sela Tekken och såklart äta middag (a) Senare på kvällen drog vi hem till soffan för att ha liten myskväll med henne och kasper :D Vi kollade film och bara tog det lungt. Jag somnade dock innan filmen ens var slut (a) hähä. vid 12-halv1 drog jag och sebbe hem. Juste! Aurora fyllde år denna dag också :D Grattis till henne<3

Lördag 20/2: Så var det lördag och jag och sebbe var sega hela dagen. Kan inte säga att vi gjorde så mycket på dagen, mer än att bara njuta av varandra sällskap och invänta kvällen (: När det började dra ihop sig så började vi göra oss iordning och till middag serverades det pizza ;) Det var även denna dag som vädret började som värst här så vi höll på att frysa ihjäl när vi PRECIS missade vårt tåg ;O Men det löste sig tillslut, trots att vi var frusna som fan när vi var framme vid lokalen där festen var. Kvällen var sjukt nice! Roligt att sebbe fann sig till rätta hos min älskade klassvänner också (: det blev en lyckad kväll. Slutet blev väl inte lika bra, då mitt busskort försvann osv. Men men problemt är återgärdat och som sagt, frutom det så vart det en lyckad kväll (;

Söndag 21/2: Precis som jag berättade i början av detta inlägg så tillbringade vi större delen av eftermiddagen på centralen och på ett beked om tåget ska gå och isf när eller om det är inställt. Vi åt t.ex. middag på golvet på centralen, kan säga att vi inte var dom enda heller. Vissa sov tillochmed på golvet också, HELT SJUKT! Vid halv 7 gav vi upp efter att ha pratat med en som jobbade på SJ som sa att tåg har frusit fast mitt ute i ingenstans och att sebbe borde testa imorgon igen. Så vi åkte tillbaka hem till mig och drack te och spelade tekken ^^

Måndag 22/2: Ingen skola idag för min del, eftersom jag var tvungen att fixa med sebbe och hans hemresa. Vi trode att han skulle kunna åka hem idag så vi gick upp i tid för att se hur det gått men icke sa nicke, alla tågen blev inställda denna dag. Eftersom att jag hade prov dagen efter så pluggade jag hela denna dag medan sebbe underhållde sig själv med att bygga hus på sims och sitta vi facebook samt kolla tv. Fick lite dåligt samvete när jag inte kunde göra dagen roligare för honom, men jag var ju tvungen att plugga /: Precis som alla andra måndagar så hade jag även dans idag. Så sebbe fick sitta här hemma och vänta på att jag skulle komma tillbaka. ^^ Men om vi ska prata om dansen så var den lika rolig som alltid :) När jag kom hem blev det dusch och sen ännu mer plugg och umgås lite med sebbe (: btw, Björn fyllde 18 år idag också ;D grattis till honom!

Tisdag 23/2: Idag åkte jag med sebbe in till cityterminalen. Hans buss gick vid 11 så jag åkte direkt till skolan efter det. Missade bara 2  lektioner, bättre det än hela dagen liksom. hade inte velat missa provet och man missar ju så mycket av att vara borta en dag bara, iaf i min klass. Provet gick faktiskt ganska bra, eller det känns bra iaf. Får hoppas på att det är så också :) Asså jag dampa.. när jag slutade och tänkte gå och ta tåget som alltid.. TROR NI INTE ATT TÅGET INTE GÅR! :O asså jag orkar inte med allt dethär längre. Det krånglar till i typ allas vardag och liv :O Fick ta värsta omvägen hem. Men som tur var så mötte Sofia, som gick i min parallellklass förut och hennes mamma skulle hämta henne i täby kyrkby så jag fick iaf skjuss till vallentuna centrum. :) jag var hemma runt 6 och jag slutade vid kvart över 4 -_- aja, kanske lika bra att jag börjar vänja mig eftersom detta verkar fortsätta ett bra tag till.. Kvällen har jag bara tillbringat här framför datan. Skulle egentligen börjat på en labb rapport men jag orkar verkligen inte. Imorgon är det Svenska A prov, som ett slags nationellt prov dom har för alla 2or på min skola. Är dock inte så nervös då det gick ganska bra när vi fick öva, bara lite små fel som jag kommer tänka på imorgon. (;

Nu har jag tagit igen allt och blider från dessa dagar kommer inom kort (; och med det vill jag avsluta denna roman till inlägg! PUSS

Jag är tillbaka!


Trassel och fullt upp

Som ni märkt så har jag inte bloggat på snart en vecka och detta beror på att jag har dels haft besök av sebbe några dagar och inte riktigt haft tid till datorn, då det blivit sena kvällar osv. Sen har inte sebbe lyckats ta sig hem än pga snövädret och kaosen med SJ och SL. Berättar mer om det senare när jag kan ta upp bloggandet igen. Lovar att jag ska ta igen allt jag missat här. Men trogna läsare, vi hörs som sagt så fort allt är till sin rätta igen (; Håll ut!

Nu måste jag plugga lite mer till provet imorgon och sen sovdax,
Godnatt & Puss på er.


Fin besöket från Gbg kom idag ;)

Asså så jävla typiskt mig, jag höll på att missa tåget idag också ;O Hade ju prov idag med och det gick sådär. Känner mig inte speciellt nöjd, hade kunnat göra bättre ifrån mig känner jag..  men men får se hur det går. Resten av dagen har jag bara velat att den skulle ta slut eftersom då skulle jag och chatte in till stan och äta middag och hämta SEBBE! :D Men när vi hade slutat så så var klockan typ halv 5 så jag och chatte bestämde oss för att göra den matteläxa vi hade tills imorgon. Det vart mycket flum som vanligt, men vi blev faktiskt klara med allt ^^ När klockan var runt kvart över 5 så började vi dra oss mot tåget. Väl inne i stan så gick vi till tacobar och åt en varsin Mex-Mix, SJUKT GOTT! :D Efter det var det inte långt kvar tills sebbes tåg kom så vi gick raka vägen mot centralen. Vi lyckades tajma precis, för just som vi kommer till det spår som sebbes tåg skulle komma på så kommer tåget in ;D Blir alltid lika glad av att se honom komma gående mot en med det där fina leendet han alltid har. Första kramen är alltid lika varm också (a) Vi åkte hem direkt och här har vi druckit te ( som alltid (; ) och spelat tekken :D Imorgon ska sebbe med till skolan, ska bli nice fast tror inte att han tycker desamma, hähä eller? ;D Hajdoo!

 


People always leave


Fettisdagen

Titta vad min underbara mamma nyss kom upp med till mig :D (a)


Tuesday

Jaa, gott folk.. det börjar dra ihop sig nu till bästa Sebbe kommer hit! :D IMORGON! Haha det roligaste är att idag har det gått bara en vecka sedan vi sågs, dock känns det som en månad men iaf, brukar dröja mycket längre tid mellan gångerna vi ses^^ Idag har dagen bara flytit på, förutom att jag missade 64an ner till centrum imorse och detta ledde till att jag missade mitt tåg och hela mattelektionen.. SYND.. hähä (a) Nej men, hade behövet vara med på den men men vad ska man göra när bussen kommer typ 5 min för tidigt? ;O Visst att det inte är speciell många som åker den bussen och att det går fortare att köra sträckan, men tänk alla som faktiskt ska med den bussen, t.ex. jag ;O Men vad har hänt i skolan idag då? Jo, ingenting speciellt faktiskt.. somnade på naturkunskapen när vi kolla en film som jag redan sett på Måbra lektionerna. Jag kan även meddela att jag ÄNTLIGEN har uppdaterat mitt SL kort till plus, maha! Imorgon är det prov i psykologi och eftersom det har vart massa andra läxor och ett annat prov, alltså fullt upp, så har jag inte pluggat någonting till detta prov. Läraren är konstig också, hon kan typ inte lära ut så fattar knappt vad det är vi har prov på. Så ikväll kommer jag få sitta och plugga den skiten, bläää. Ska ringa min älskade sofie senare ikväll också, eftersom vi inte kunnat ses på länge och pratat ut så ska vi göra det då. Något som är sjukt underbart med morgon dagen är att jag har sovmorgon till 12 imrogon!!! :D:D inget in-val (a) Och så det största med hela dagen, min gullesebbi kommer hit :D lääääängtar!

Men nu hör jag att dom redan börjat äta där nere, så matdax! BYE!


Jag visste väl att jag var speciell :'D

http://www.tackfilm.se/?id=1266272670791RA36
Av; Sebbe


kan inte lägga in den som en film för då kommer den starta varje gång man går in på min blogg, något som blir irriterand ;D


Krångel med bloggsidan

Ni undrar säkert varför det inte blev något inlägg igår och förklaringen till det, är just det som står i rubriken, att jag inte kunde komma in på blogg.se av någon konstig anledning igår. Men det var inte så mycket att säga om gårdagen, det dåliga var att det söööög verkligen med 3 timmars naturkunskap B och det bästa med igår var att det var dans :D :D Jag brinner verkligen för det nu, och funderar starkt på att kanske börja med flera gånger i veckan nästa termin :D Är ganska säker på att jag får med mig aurora på den fronten också ;D

Hejs! 


God natt

Nu får det vara nog med pluggandet för idag. Det får gå som det går imorgon, men det känns ändå ganska okej (; Ska bara tvätta bort min ansiktsmask jag har på mig nu och sen gå och lägga mig för att imorgon starta upp en ny vecka.
God natt med er människor!

om 4 min är det 2 dagar kvar till Sebbe kommer hit, wiiiiee! =D

Alicia Keys - Doesn´t mean anything


Glad alla hjärtans dag!

Hoppas ni alla har/får en mysig dag idag! :D
Själv kommer jag fira den tillsammans med min samhällsbok..
Vi ska ha det jättetrevligt hela dagen.. -_-

Kärlek till er alla!


Helg är bäst

Som alltid så är jag dålig på att uppdatera här under helgerna och jag vet att jag säger att jag ska bli bättre varje gång men men, alltid saker som kommer ivägen, förlåt till er trogna läsare (:

Min helg såg ut så att i fredags på Måbra lektionen så hade vi chokladproving (a) värt att nämna en mening om det, hähä. Efter skolan så letade jag och fredde present till aurora, sen åkte jag hem och bara tog det lugnt. Min familj åkte till landet och är borta hela helgen. Det är skönt att vara ensam hemma, men inte HELT ensam. Jag roade mig med att ha musik på högsta volym och sjunga högt :D vid halv 9 åkte jag hem till fredde. Vi åt pizza ch kollade film. Dock var båda väldigt trött så vi somnade vid 12 tiden och vaknade 12 nästa dag, haha sovit i ett halvt dygn (y)

Lördagen såg ut så att jag vaknade upp hos fredde och vid 2 tiden åkte jag hem för att jag skulle hinna göra mig iordning inför tjejmiddagen aurora skulle ha innan själva födelsedagsfesten drog igång (; Jag lyckadesändå komma en halv timma sent (a) men men, middagen var trevlig. :) Ännu bättre blev det sen när alla andra kom också. Jag och johanna flumma runt hela kvällen. Våran dans var det bästa och när vi sen även lärde alex och nico den så blev det ännu bättre, fy fan vad vi garvade :D hahah. Iaf, jag,fredde och elin tog sista tåget hem. fredde sov här.

Idag är det alla hjärtans dag och gissa vad jag måste göra eller håller på med nu också, PLUGGA!! :( Inte kul.. Men jag ska göra det bästa av situationen och bita ihop. Får mysa med min familj som jag hör precis kom hem :D

Ha en bra dag, Puss!


Chokladprovningen i fredags ;D


egobild från igår (;


VAKNA! med The Vocie!



Jag är en trogen The Voice lyssnare. Och måste säga att denna video är typ bra ;D


The Vampire Diaries

Jag har precis kollat klart på dubbel avsnitt av den nya serien på 6an, The Vampire Diaries. För er som gillar Twilight så kan jag säga att denna serie påminner lite om den :) Bra eller dåligt? Avgör själva. Jag tycker iaf att det verkar bra och ska fortsätta att följa den (; Torsdagar kl 20.00 för er som är intresserad. (y)


En eftermiddag på Naturhistoriska

Så sant som det är skrivet i rubriken så tillbringade jag, chatte, bella, johanna, anna och alicia vår fritid efter att vi slutat på Natur historiska. Haha låter det inte sjukt nördigt? Vi kände oss det iaf x) Anledningen till att vi var där var för att vi skulle göra e uppgiftspapper till Må Bra ( In-vals kurs), vi hade nämnligen fått ansvar själva att göra den så när vi ändå hade tid till att göra det så lika bra. Vi vara klara runt halv 6, haha ^^





Denna film gjorde min kväll! xD


hahahahahah, omg kissar fan ner mig! bästa videon! xD


Hemma igen, blö

Nu har jag vart hemma i sådär 2 timmar. Resan gick bra och det kändes som det gick sjukt fort också (: Nu är jag trött och inte alls taggade för skolan imorgon.. -_- har massa och göra.....drygt gånger tusen!

Hahaha vet ni vad? Sebbe kommer hit på onsdag! :D

GODNATT!


"Dags att säga hejdå"

Jahapp, då var dessa dagar här i Kungsbacka över för denna gång. Om sisådär 3 timmar sitter jag på tåget påväg hem till Stockholm, Vallentuna. Saknar er där hemma men som jag tjatat om under hela min vistelse här så vill jag inte åka hem. Tänker på allt skolarbete jag måste göra när jag kommer tillbaka.. och det säger ju säg själv.. kommer vara så drygt! Men som man brukar säga "sånt är livet" eller? Iaf, jag har inte så mycket mer att säga än att jag har haft det sjukt nice här, alltid lika trevligt (: Längtar redan tillbaka, & tillbaka kommer jag någongång i framtiden (; Mig blir du inte av med Sebbe, hähä =D

JUSTE, det ryktas om att Sebbe kanske kommer upp nästa helg och hälsar på och är med i skolan en dag osv (: Man får alltid hoppas på det bästa! (:

hejdå göteborg, hej stockholm!

Måndag & studiedag

Så var man inne på den sista hela dagen här nere i det så kallat "sveriges baksida" ;D Igår var vi på bio och kollade snabba cash och jag tycker faktiskt att den var bra, har dock inte läst boken så jag vet inte om den är dålig jämfört med filmen men men. En annan lite små komisk grej är att jag och sebbe åt frukosy för 1 timma sen xD det var meningen att vi skulle upp vid 11 för att inte sova bort hela den sista dagen, hade till och med ställt klockan och allt men det blev lite sent igår så alarmet var det ingen av oss som brydde oss om utan det stängdes av och där sov vi fram till 20 i 2 -_- typiskt oss säger jag bara x) vet inte hur många gånger vi sagt att vi ska upp i tid och sen har det inte blivit så^^ Sova är bland det bästa som finns så jag ska inte klaga. Som ni säkert förstår så är jag ledig idag eftersom vi har studiedag både idag och imorgon, tummen upp för det (; Var resten av denna dag ger vet ingen, men jag tror det ryktas om att det blir hyra film och bara ta det lungt eftersom seghets nivån här är på topp. haha (;

Puss&Kram


Mäktigt


Sunday

HEJ PÅ ER!

vet ni vad, jag älskar att vara här borta. jag vill inte inte åka hem på tisdag! :O Åka tillbaka till tråkiga vallentuna och skolan, är inte speciellt lockande. Men vad ska man göra liksom, hur mycket jag än vill stanna så måste jag ju tillbaka till mitt liv där hemma. Inget fel på det, men trivs sjukt bra här, Medans jag sitter här och skriver så ligger sebbe i sängen och kollar på filmen som jag gjorde till honom när han fyllde år ;D måste säga att den blev fan sjukt bra (; tror sebbe håller med mig om det. Idag blir det bio. Vi ska se snabba cash :) Kommentarerna om den filmen är väldigt delad, vissa harj ag hört gillade den inte alls medans andra älskade den. Så får se vad den får för betyg av mig (;

Men nu ska jag slita mig härifrån, suttit här ett tag nu. (:
GOOOOOOOOOD BAAAJ!

älska roland! :D

04.00 till 04.13 är tillägnad Johanna Linder ;D



(y)


Stockhom bra men Göteborg bäst

Detta är nu min andra hela dag här i Kungsbacka. Igår var jag och sebbe och träffade semih (: saknat den killen. När jag gick där i kungsbacka med sebbe och semih så slog tanken mig att det var något som fattades.. jo soffan såklart. Det kändes konstigt att vara med killarna själv eftersom jag är van att det är vi 4 liksom, men men jag hade det sjukt trevligt iaf (: När vi kom tillbaka hem till sebbe så kollade vi tosk på tallin, om ni inte sett den så måste ni kolla den GENAST, så jävla bra film ;D har sett den typ 10000 gånger men den är lika bra ändå ;) så den rekomenderar jag starkt.

Idag blir det nog en chill kväll med godis och film. ska ta en titt på melodifestivalen också, hähä.
Imorgon blir det bio, Snabba cash :)

Puss på er alla där hemma! <3


bild från i onsdags

Hej Kungsbacka!

Nu sitter jag hemma hos sebbe och har precis kommit hit också :D Är sjukt trött efter 5 timmars tågresa. Haha det mest jobbigaste på resan var att det klev på en kille som skulle sitta bredvid mig och då hade han dragit sin väska i snön så när han satt den på hyllan över mig så droppa det ner vatten hela tiden! :O jag dampa! Men men nu har sebbe ätit klart så ska umgås med honom :D hejsvejs!

Tillägnade Aurora! 8D


Gbg imorgon!

Ska jag vara ärlig så finns det inte så mycket att säga om denna dag. Dagen började med att tågen inte gick så fick stå och vänta på ersättningsbuss i typ 100 år. Frös som fan gjorde jag också! När jag och hugo väl var på bussen så var chaffisen typ skit stressad så vi höll på krocka 2 gånger :O plus att han stannade vid alla buss stationer fasrän han inte ska göra det, utan bara gå tågets väg, så tog ju dubbelt så lång tid som det skulle. När vi äntligen nått fram till täby kyrkby så börjar tågen gå igen -_- i den sekunden hatade jag verkligen SL så sjukt mycket. Allt detta gjorde så att jag kom typ 45 min försent. Men vad ska man göra liksom, när tågen ALLTID ska krångla. Resten av dagen vart väl ganska okej, förutom att jag vart så otroligt trött. Psykologin som alltid tråkar ut än fick jag verkligen kämpa för att hålla mig vaken. Pingisen på gympa sög också, eftersom att jag själv suger på det så sket sig allt x) Men trots allting så är dagen underbar eftersom imorgon drar jag till GÖÖÖÖÖÖTEBOOOOOORG! :D:D bara 2 lektioner imorgon sen är det bye bye stockholm! Så denna kväll har tillbringat med att kolla "det okända", skrivit en bokrecension till min otroligt sämsta bok och packat ofc! Nu blir det sängdax och växla några ord med fredde.

Men ni får ha det så bra här hemma! Jag kommer försöka blogga så mycket jag kan (;
PUSS PÅ ER!


en bild, tagen idag i skolan på billy, miccan, johanna & anna (:


Det spökar i mitt rum

Vet ni vad?! Det spökar typ i mitt rum! :O Det har hänt flera gånger (dock med typ oregelbundna mellanrum) att jag vaknat en morgon och hör hur någon andas. Eller asså det låter typ som någon som sover och andas tungt.. Första gången det hände så trodde jag att det var jag själv, typ att min näsa eller hals lät konstigt när jag andades så tänkte inte så mycket mer med det. Men efter att detta upprepat sig så ville jag testa detta så dom senaste gångerna jag har hört ljudet så håller jag andan och håller för näsan för att vara säker på att det inte är jag själv som låter, och så otroligt läskigt nog så har andetagen fortsatt att låta precis som vanligt. Jag hörde även detta efter att jag vart på toa en morgon och sen kommit tillbaka till mitt rum. Jag kan inte säga att jag inte tror på spöken, samtidigt som en del av mig säger att det inte finns.. Iaf så är detta sjukt obehagligt.. vad är det annars som låter liksom?


En lång dag

Dagen började väl lite halv taskigt med att vi inte hade någon matte på morgonen. Detta innbärde att jag kunnat haft en längre sovmorgon -_- aja, var bara att bita ihop och ta sig igenom dagen igen. Efter skolan gick jag, johanna och aurora till tacobar och åt middag eftersom vi skulle tillbaka till skolan vid halv 6, då vi skulle vara med på öppet hus i skolan. Jag och johanna skulle snacka för vårt samhällsprogram (; vi hade faktiskt ganska roligt iaf ^^ Sen kom mamma och hämtade mig och johanna och körde även hem johanna (; När jag sen kom hem efter att ha vart i skolan från 10.00 till 20.00 så var jag as trött och så gick tiden bara så sjukt fort. Vipps så var kl tio och dags för finalen i Paradise Hotel. VAR SÅ SJUKT BRA ATT JACKIE OCH PATRIK VANN! :D speciellt jackie, en favorit hos mig dårå. Nu ska jag göra mig iordning för sängen och sen krypa till kojjs. Så Puss & Godnatt med er! 

Gbg på torsdag, börjar fan närma sig nu! :D läängtar!


Några ord in läggdags

Jag vill bara säga att jag älskar verkligen dansen och även dansläraren! Så jukt skön kille. Mår så jävla bra i danssalen och känner verkligen att jag har hittat tillbaka där jag borde vara! :D Dans, sång och musik är livet!

Btw, sa ju tidigare att det ät PH final imorgon och jag håller verkligen tummarna för Jackie eller Kristoffer! Någon som håller med mig? Hoppas jag verkligen ;) hah

Nu ska jag lägga mig och läsa en otroligt dålig historisk roman som heter "svik oss inte". Är en historia uppgift, och till den boken ska jag skriva en bokrecension som är typ sjukt svår. Typiskt christina och göra så komplicerade frågor.. -_-

aja slut bloggat, Natti Natti!


Äntligen!

Måste säga att min dag idag vart otroligt nice! Skulle egentligen slutat 16.50 men eftersom vi har vart på DN idag på studiebesök så slapp vi det, :D När vi slutat där så åkte jag och fredde till centralen för att hämta ut mina biljetter till Gbg på torsdag! :D Som ni säkert läst i tidigare inlägg så mina biljetter som SJ skickat bara försvunnit i ingenstans. Vi fick dom aldrig och så den senaste veckan så har vi kämpat med kundtjänst, suttit i telefon kö i säkert sammanlagt 4-5 tim och jaa allt vi kunnat. Så ringde mamma en sista gång och då sa dom att vi skulle hämta ut återutskrifts biljetter på centralen. Så nu har jag ÄNTLIGEN biljetterna och jag längtar som fan tills på torsdag :) Nu sitter jag faktiskt och äter middag samtidigt som jag bloggar lite, haha. Fråga mig inte varför jag sitter här och äter. Om sådär en och en halv timma ska jag börja dra mig mot dansen. Jag hoppas att det ska bli lika kul som förra gången. Får inte glömma att det är final vecka i PH, inget jag vill missa (;

PUSS 


I<3PH


Firade lillebror med släkten igår


Efterätten (a)


Kusiner, moster, mormor och morbror



Kusin & morbror (moster i bakgrunden xD)


Kusin, moster & morbror x)


Pappa, gammelmoster & farmor


Pappa & fredde


Lillebror


Lillebror


Nu är han hela 11 år ;O sjukt vad tiden går asså!


RSS 2.0