TröttMåndag

fy fan va denna dag har vart seeeg, har vart så sjukt jävla trött hea dagen eftersom jag bara sovit 4 timmar ;O jävla ryska glosor! gissa vad... vi hade inget förhör.. -_- har slösat bort min sömn helt i onödan :O
efter skolan var det meningen att jag och fredde skulle plugga, men vi pallade verkligen inte så vi slappa typ bara. Nu ska jag sova, innan jag dör av trötthet här i stolen. Natti!

JAG VILL HA JULLOV NU!!!!


Lördag&Söndag

Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera på helgerna men som förra helgen så har jag inte haft tid, /:
här kommer lördag och söndag kortfattat;  

Lördag: Jag, chatte, elli och emelie var i stan idag och handlade julklappar. Jag hatar inte att handla julklappar men har så svårt att komma på vad jag ska köpa till alla och det är jobbigt. Sen att pengarna bara flyger iväg är ett stort MINUS också. Men men vad gör man inte för sin nära och kära ;D Chatte skulle spela match så då var det bara jag, elli och emelie kvar. Vi bestämde oss för att gå till BK och äta.
När affärerna stängde och vi var helt slut så åkte vi hemåt. Jag var sen hemma i sådär.. 1-2 tim sen drog jag till fredde. Sov även kvar där. :)

Söndag: Jag och fredde vaknade runt halv 12 eftersom jag ville kolla på reprisen på idol, (a) Sen slappade vi bara, åt frukost, jag duchade osv. Vid 4 tiden åkte vi till täbban en stund. Jag skulle lämna tillbaka lite grejer och köpte även en julklapp till min bror. Nu var det ju så att jag skulle vara med wille idag, men jag hadei nte fått tag på honom på hela dagen. Men sen vid typ halv 6 så får jag ett sms där det står "jag kom precis hem, glömde mobilen hemma", så då ringde jag honom och vi bestämde att vi skulle ses vid 7 och eftersom jag var i täby då så passade de bra. Så jag åkte hela vägen till huddinge(igen) och träffade honom ett tag :) haha alltid lika trevligt även fast det enda vi gör när vi ses är att mobba varann :D iaf, jag var hemma igen vid 10 tiden och då var det bara att sätta igång att plugga ryska glosor som jag hade glömt bort att jag hade. ni vill inte veta hur länge jag satt uppe.. har sovit 4 tim.. aa ni förstår vad jag menar.


Eftersom det var Första advent igår(söndag) så får det bli en bild på förra årets jultomte vi hade ;D


Hit & dit, fram & tillbaka

Rubrik beskriver hur min dag har varit. det är riktigt flummigt faktiskt. För det först sa var jag inte ett dugg trött när jag vakanade imorse, så gick upp kl 05.30.. jag vet det är sjukt! När jag nu hade så mycket tid på mig så tog jag extra lång tid i duschen, jag fixade mig och hann tillomed torka mina skor som var blöta. Ingen stressig morgon direkt. Skoldagen har inte vart speciellt jobbig, men det brukar inte fredagarna vara för min klass. Efter skolan gick jag med aurora, fredde, moses, josie mfl. till täby centrum ett tag. När jag sedan lämnat dom så mötte jag alexander och hans friend, så umgicks jag lite med dom också. När jag stog och pratade med dom så är det någon som kommer fram och göra iaf ett försök att skrämma mig, då är det emelie som står där! x) så jag tog sällskap med henne hem. När jag sedan var hemma så hann jag typ bara vara hemma i sisådär 1 timma sen skulle jag till tåget igen eftersom jag skulle till huddige och träffa wille. :) Så mamma skjusade ner mig till tåget och min 1 timma & 15 minuters färd mot wille började. När jag väl var framme hade jag världens problem att hitta vart jag skulle möta honom, även fast jag vart där förut men men vi hittade varann tillslut iaf. Så vi umgicks i ca 1-2 timmar, och det var trevligt. Hade inte träffat honom på nästan 1 år så det var kul och träffa killen igen ;D När jag var påväg hem så ringde jag alexander och kollade vad han gjorde för att kolla om han ville hitta på nått, men då skulle ha till runan och lyssna på band som spelade, han frågade om jag ville följa med men jag var lite tveksam om tiden skulle räcka osv. Så jag åkte hemåt. Så nu trodde jag att de skulle bli en lugn hemmakväll men nej. När jag är påväg hem från stationen så smsar chatte och frågar om vi kunde göra nått, och har aldrig nått emot att vara med henne så hon kom hem till mig. Men då smsar alexander och säger att han vill att jag ska komma till runan. x) Alltså jag hade vart hemma i kanske en 40 min efter och nu skulle jag iväg igen eftersom jag och chatte bestämde oss att åka till runan. Men när vi väl var framme så var allt slut så medans vi väntadep å att alexander skulle komma ut därifrån så satt jag och chatte i det vi kallade "disco lekparken". Sedan gick mot stationen för att möta upp dom, något som kanske blev lite små mysko. men det är skit samma ;D Efter det var det dags att engång för alla bege sig hemmåt, men gissa vem jag och chatte träffar på tåget då.. Elli XD så när vi var framme  bällsta tog chatte bussen hem och jag fick skjus av ellis föräldrar hem till dörren. Nu sitter jag här och jag väntar på att sebbe ska ringa. efter det blir det sova. jag är sjukt trött efter denna dag, jag tror ni förstår varför nu.. ^^ Imorgon blir det stan med chatte, elli och emelie ;)

God natt!

lekte lite med bilden


Jag förstår inte

Ditt konstiga beteende gör mig ledsen och osäker..
Jag förstår inte, vad är det du vill egentligen?
Förstår du inte vad detta kan få för konsekvenser?
Jag finns inte kvar föralltid..
Tänk på det.


Ingen gitarr längre?

För några timmar sedan fick jag reda på att min gitarrlärare har flyttat till örebro och att de är osäkert på hur det blir i framtiden. :( jag hoppas verkligen att de fixar sig, att jag får en annan lärare istället eller något för det skulle vara tråkigt om allt slutade helt och hållet. Håll tummarna!


Trött och hängig

Gårdagen var väl inte så speciell så. Vårt nya kök i skolan öppnade så vi fick god mat! ;O Förstår ni, god mat i skolan! I vanliga fall så suger våran skolmat, så hoppas att vår kock ska ändra på det. På gympan åkte vi skridskor. Det var över 1år sen jag åkte sist, men det var kul ;D efter skolan åkte jag hem och skrev på historiatentan, blöö.! Blev dock inte helt klar men men. Jag avslutade dagen med att ta en promenad med soffan. Vi brukar snacka om allt möjlligt på våra promenader och det gjorde vi idag med, det var skönt att få prata av sig lite.

Idag, torsdag, har jag vart hemma från skolan av den anledningen att jag vart så otroligt trött och kände mig utbränd och hängig. Så jag har sovit oavbrutet till klockan 2! :O helt sjukt, men skönt var det. Är fortfarande seg och inte alls på topp, så det blir nog ingen gitarr för mig idag, det suger men jag bara ingen ork :/ Tror jag ska öva lite med pappa ikväll. Annars kommer jag nog bara kolla "Mammas pojkar" och plugga.

Skönt att det redan är fredag imorgon och helg efter de! :D

Willeponken :')



Jag lovade att Wille skulle få den stora äran att vara med i ett helt eget inlägg i min blogg! (; Så nu har du fått de^^


Öppet hus

idag blir de väldigt kortfattat hur min dag sett ut. anledningen är för att jag är skit trött och känner inte alls för att sitta och skriva massor idag. Så min dag har sett ut så att jag vart i skolan från 8.20 till 20.00 idag.. :O Vi hade öppet hus idag. Jag, aurora, billy, sixten, jennie, alexander m.fl. var Åva gudier. haha jag och aurora var hissvakter också så de vi gjorde var att stå vid en av hissarna och frågade folk om dom ville åka hiss upp, låter kanske inte så kul men det var fan det. Min och auroras humor slår allt :D
Nu såhär på kvällen harj ag väl inte gjort speciellt mycket eftersom jag kom hem ganska sent. Men en sak var att jag och wille började snacka lite, och det var som alltid lika flummigt! saknat killen och hans humor, eller vad det nu är xD iaf, nu ska jag krypa till sängs, ser verkligen fram emot de! 

jag & aurora i ukraina 


En bra början på en vecka

Så var det måndag igen. Veckorna bara flyger förbi, tycker inte ni det? Men de spelar ingen roll för jag är så sjukt taggad på jullovet så det får gärna gå fort fram tills dess.
Jag hatar måndagar i skolan, det är våran senaste dag på veckan, slutar 16.45 -_- ni förstår själva.. Men vi hade tur idag och hade ingen sista lektion så jag och fredde skrev ut lite material till vårat fördjupningsarbete och sedan bedgav jag mig hemmåt. Mötte soffan på tibble stationen så vi hade sällskap hem. Hennes pappa hämtade oss i v-tuna centrum eftersom vi är så lata och inte orkade gå hem ^^ Middagen stod färdig och klar när jag kom hem och efter den var det dags för en promenad med soffan och elli. Det var trevligt. Hade inte träffat elli på skit länge, så en liten promenix gjorde susen!
Jag känner mig glad för vi har typ inget i skolan denna vecka förutom en historia hemtenta tills på fredag som inte alls är så jobbig, bara och snacka lite skit. Juste! hade ryska prov idag och de gick väl bra men kändes sådär så fårse vad det blir för resultat. Nu ska jag göra mig iordning för sängen och kolla lite på matten, sen sova :D

GODNATT MÄNNISKOR!


Idag bjuder jag på en egobild!


True

att ha mod är inte samma sak som att inte vara rädd.
ibland måste man göra de man tror på, trots att man är rädd.


En trevlig helg

Jag vet att jag inte har uppdaterat blogg på hela helgen men anledningen till de är att jag haft ganska fullt upp, om man säger så. :) men ska göra helgen sammanfattad.

Fredag: I fredags var skoldagen kort och inte alls jobbig. Slutar halv 2 så de är skönt. Efter skolan gick jag och robin till täby c och fikade och snackade om allt mellan himmel och jord eftersom vi kan prata om precis allt. Känns skönt att få prata av sig lite. Efter ett tag kom även alexander dit också. Vi tre satt och umgicks tills robin skulle dra hem. Jag och alexander satt kvar ett tag till och så gick vi runt och kolla lite i teknik affärer ^^ Varför just teknik affärer undrar ni nu? Jo svaret är kort och enkelt att förstår, alexander går teknik, haha ;) Men vi hade det trevligt, och de är väl det som är huvudsaken. Vi åkte samma tåg hem sen eftersom jag skulle hem till fredde och alexander bor i åkersberga. Kvällen såg ut så att det kom lite folk och så firade vi fredde! :D Jag sov kvar där sen också.

Lördag: Vaknade upp hos fredde. Vi hann väl inte göra så mycket mer än att göra oss i ordning och äta frukost för sen skulle v börja bege oss in mott stan för att på tåget möta upp alexander och sen i stan möta upp johanna och miccan. Vi var på NEW MOON idag och jag säger bar en sak.. DEN VAR BÄST! Jag rekomenderar den starkt! Fick kämpa för att hålla tårarna tillbaka :') Efter bio gick vi till Tacobar och åt middag och sedan köpte godis och var kvar i stan ett litet tag till. Sen åkte jag, fredde, johanna och miccan hem till mig ett tag :) Fredde sov kvar här.

Söndag: Finns inte så mycket att säga om denna dag. Den är dock inte slut men iaf. Vi vaknade av att klockan ringde halv 12, för jag skulle kolla på reprisen för idol, missade det i fredags och jag är ett idolfan. Resten av dagen har vi bara tagit det lungt. Nu har fredde åkt hem och jag ska snart sätta mig och plugg ryska, har prov imorgon. Ikväll blir det även att kolla på paradise hotel. 

Detta var då min helg, tycker att den har vart rikitgt trevlig men gick för fort.


Tummen upp & tummen ner

Så var det redan torsdag och man kan väl säga att det har varit en helt okej dag, med vissa undantag. Jag måste säga att jag var riktigt duktig idag som gick upp när klockan ringde, inget segande här inte! Så då hann jag med allt och behövde inte stressa. Med andra ord, dagen började bra. Läxförhöret i rättskunskapen kändes också som att det gick ganska bra. Så där gick jag och kände att dagen flöt på riktigt bra, och även på ryskan och samhällskunskapen var helt okej dom med. Och så kommer vi till dne punkten på min dag som gjorde mig så sjukt glad! På engelskan fick vi nämligen tillbaka engelska proven, och som alla vet, eller iaf dom som känner mig bäst, vet att engelska inte är mitt starkaste ämne, men gissa vad.. JAG FICK VG! :D :D Jag var så säker på att jag skulle få IG eller ett svagt G pga att provet var riktigt svårt, men icke sa nicke, VG blev det och jag är skit nöjd! "tummen upp" för det! När den lektionen var slut så hade jag fortfarande ett leende på läpparna när jag, aurora, sixten & jennie gick ner mot kulan för att det var möte för alla dom som ska vara Åva guider på öppet hus den 24 nov. Så vi är några av dom som blev utvalda till denna uppgift. Man kan väl säga att jag och aurora, som dom gamla goda tiderna, skrattade åt allt under den timmen, haha (: Så jag kände mig på väldigt bra humör hela vägen hem! Men upptäcker jag något som är så otroligt typiskt när man äntligen känner att allt är på topp. Jo jag märker att jag har tappat mitt minneskort till mobilen.. så det suger. Jag vet att jag tappade mobilen i golvet så att luckan åkte upp på ryskan idag, men inte tänkte jag på att kolla om minneskortet åkt ut. Så nu är jag minneskortlös.. eller nått.. ^^ Men men som tur var så har jag lagt över alla bilder, videos och vissa inspelningar på datorn så de är räddat! :) Men alla musik, och vissa andra saker är totalt borta, för sannolikheten är inte så stor att jag eller nån annan kommer hitta kortet eftersom de är typ minimaliskt. "tummen ner" för det. Gitarren idag gick sådär också, vad väntar mig härnäst liksom? Ena sekunden är allt på topp och andra sjunker den bara mer och mer. men sånt är livet, and life goes on. Ikvll blir det att iaf försöka lägga sig i tid. Imorgon är det fredag och helgen har vart så efterlängtad! :D


Resursdag!

Jag vaknade av att mobilalarmet ringde 06.30, som jag alltid gör så stänger jag bara av det och halvsover ett tag till. När den ringt ett antal gånger så förstår jag äntligen allvaret och kliver upp. Nu började mina dagliga morgonrutiner. När klockan sedan var 08.20 så började jag vandra ner mot centrum för att därifrån ta tåget till skolan. Idag var det resursdag och alla i åk 2 var tvugna att gå på 2 valfria förelädningar. Den första jag m.fl. var på hadlade om stresshantering, och enligt de han sa så borde jag egentligen ligga och sova vid det här laget eftersom att förlite sömn kan framkalla stress. Andra föreläsningen handlade om attityd, om du viktigt det är att ha en bra attityd. När vi nu hade suttit i sammanlagt 2 timmar och lyssnat på 2 olika föreläsningar så var de lunchdax! Det som blev dagens höjdpunkt var alexanders africanpower dance ( nått sånt hette de) i matkön, haha :D sjukt roligt! Iaf, efter lunch åkte klassen in till stan för att gå och lyssna på kvinnornas situation under en  viss tid, på armémuseumet. Jag var så sjukt trött i slutet att jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna. Och det är då som de passar bra att köpa en bulle på 7eleven! Och det var precis det jag och fredde gjorde när vi hade slutat, mums! 
Min eftermiddag har bestått av pluggande.. blev nästan precis klar med en bok rapport i engelskan och nu har jag bara rättskunskap kvar. kul att jag har förhör på det imorgon, och har bara läst igenom sammanfattningarna en enda gång.. bra jobbat irre..! 

 


Den sjukt läskiga vaxdockan som stirrande rätt på mig när jag satt och lyssna på guiden ;O


Onödig skoldag

Morgonen började med att jag försov mig och därmed missade första lektionen som var rättskunskap *blä*. Så när jag ändå hade försovit mig så tog jag lite extra lång tid på mig eftersom jag hade gott om tid till nästa lektion började. När sitter på tåget väl påväg till skolan så ringer fredde och säger att camilla är sjuk och att vi inte har någon matte -_- Iofs var det bra men detta innebar att vi hade hål timma i ca 2 timmar, och vad gör man när man vill få tiden att gå fortare i skolan? Jag, fredde och aurora bestämde oss iaf för att först gå och äta och sen dra till täby c och ladda upp med snacks till filmen vi sen skulle se på svenskan och engelskan. Sagt och gjort, efter vi ätit gick vi m.fl. till täbban. När det sedan var dags för film så berättar micke, våran engelska&svenska lärare, att han är tvungen att åka hem till sin dotter som är sjuk och att han tänkte starta filmen så vi kunde kolla och sen lämna oss ^^ Så där satt vi, halva dagen gått och fortfarande ganska oserisös dag. Men men, filmen vi såg hette "Gökboet" och var faktiskt bra, och är något jag rekomenderar! Efter 2 timmar då filmen var slut och vi var proppade med onyttigheter så hade vi ca 40 min kvar tills våran sista lektion skulle börja. Jahapp.. där satt vi igen, återigen iget att göra. Sista lektionen, som då är naturkunskap, var väl den enda seriösa lektionen vi hade idag. Fast eftersom vi var typ 15 pers idag igen så är de väldigt svårt att vara seriösa, så lite flum här och där blev det väl, haha. När klockan slog 16.05 så var den "onödiga skoldagen" äntligen slut.
Eftermiddagen spenderade jag med fredde, hemma hos mig. :)

Just nu sitter jag och lyssnar på "Agnes - Right here, right now" och får sjukt mycket minnen från sommaren 2005 då jag var och campade med familjen, anne-lie m.fl. Stället vi var på hette Daftö och det var även här jag träffade Sebbe för första gången (: låten får mig att längta tillbaka!  


Jag & Sebbe - höstlovet 09


NEW MOON

Nu är biljetterna till NEW MOON på lördag bokade och klara!
och dom som ska göra mig sällskap är;

Alexander, Fredde, Johanna & Miccan



(y)


Skyddad mot grissjukan!

Hello people!
Nu har jag äntligen skaffat den efterlängtade bloggen, och jag ska försöka vara så aktiv som jag kan ;D
Den är dock inte i finaste laget men de ska min käre vän Alexander hjälpa mig med eftersom han är kung på just dehär med att fixa bilder osv.  så snart som möjligt ska det fixas. Men från och med idag startar jag bloggandet!

Idag kan man väl säga har varit väldigt speciell. Jag kan ju börja med att säga att alla i klassen var borta, okej inte alla men vi var 17 av 31 st, jag säger bara en sak.. grissjukan..! Som tur är var jag en av dom lyckliga som kunde vaccinera sig mot skiten (y)! Så nu sitter jag här och väntar in alla 1000 biverkningar så alla pratar om att man kan få. Än så länge gör det bara ont i armen. Så söt som chatte var så fick jag hålla henne i handen medans hon tog sprutan, flickan är nämligen spruträdd. Själv har jag aldrig haft några problem med att ta sprutor, blodprov osv. Och till er som ska ta sprutan och oroar er för att det ska göra ont, så kan jag säga att de känns knappt. Till er tjejer som tagit livmoderhalscancer sprutorna så kan jag säga att dom gör mycket ondare än vad denna spruta gjorde, so don´t worry.

btw, nu ska jag plinka lite på gitarren sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda! (;


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0