NU!

Precis som alla dom senaste helgerna så var det utgång igår. Jag var väldigt taggad då jag skulle ut med massa olika personer som ja tycker väldigt mycket om. Bra sällskap är det som gör en utgångskväll till en bra kväll. Iaf, vi drog till något nytt ställe som heter NU och ligger på fridhemsplan. Jag måste säga att även om musiken inte var som på det flesta andra ställe så var det ett as nice ställe. Det är något jag rekomenderar för er som kanske är väldigt trött på det senaste låtarna, som alla klubbar spelar sönder. Jag hade en väldigt bra kväll igår, trots vissa saker som uppstod. Men så är det alltid. Alltid någonting dåligt som uppstår eller går snett, låter kanske konsigt, men det är något som hör till liksom. Tack alla som var med igår det var sjukt kul!

Något som kanske var mindre kul var att när jag står i kön och är påväg in på klubben så går en kille ut från klubben och jag stelanar till när jag såg vem det var. Slutade säkert andas för en sekund. Killen som gick ut var nämligen kille som fick mig att lära känna min underbara vän som gick bort för några år sedan. Jag hade inte sett honom sedan jag träffade henne, vilket gjorde dom där sekundrarna väldigt jobbiga. Så mycket som kom upp i huvudet. Det var inte de att jag inte ville träffa honom eller något i den stilen, det var bara det att bara genom se honom så väckte det så sjukt mycket minnen. Han fick mig att ta fram saknaden etfer min ängel. När det gått så många år sedan hon försvann från jorden, så lär man sig att handskas med saknaden och sorgen, man lär sig att kontrollera det och bara gömma det långt inne i hjärtat. Men att se honom drog fram den där saknaden, så det kändes lite tungt. Men eftersom han gick ut när jag gick in så hann jag aldrig hälsa eller något, av nån anledningen så var det svårt att rop på honom, vet inte varför, hade vart kul och prata med honom igen.


Kristin "Oiiija" Pettersson 1992-10-21 - 2007-08-18
Jag tänker på dig, min ängel.


Dagens bild



Känns som att det är lite dålig stämmning mellan bröderna, haha :'D
Sötisar!


Syster










Nu har gått alldeles för lång tid sedan vi sågs, förstår inte hur vi kunnat låta det gå så länge? 2 år!? Du hör ju själv, det är ju inte okej? Jag hoppas iaf att vi kan ses snarast, för saknaden efter dig är enormt stor. Jag älskar dig Elin Almroth. Syster. <3


UTGÅNG!

Haha, sitter här och taggar inför utgång med breezer och musiken dånar i högtalarna! Ikväll hoppas jag på en jävligt bra kväll. Jag, Johanna & Lisa med en jävla massa grabbar, haha yeeeeah! ;D Jag är taggad, märks det?! ;)


Utan dig, är jag ingenting


Maddi Jane - Just the way you are cover


Top 25 pop songs 2010!


En favorit i repris



Idag anlända alltså min älskade parfym som jag har saknat! Det var ett tag sen jag hade den så den har varit saknad. Det är sisådär fjärde - femte gången jag har den här parfymen men jag älskar den fortfarande lika mycket och denna gång blev det en 100 ml flaska för ett pang pris på hela 299 kr. Känns som ett bra köp. Jag är glad <3


Jullovet är nu slut, och skolan kallar

Jahapp, kära vänner.. nu var alltså jullovet slut och imorgon börjar skolan. Vad tycker vi om det? Bläääää. Men jag måste säga att jag är nöjd med detta lov för jag har hunnit med allt möjlligt och haft ett sjukt bra lov med massa vänner. Men som vanligt så vill man ju alltid ha längre lov. Gått så otroligt fort! Man brukar ju säga att tiden går fort när man har kul, men jag tycker att det borde vara tvärtom, tiden borde gå långsamt när man har kul och snabbt när man har tråkigt. Fatta skönt det hade varit, haha. Iaf, jag vill tacka alla vänner som har deltagit till att jag har haft ett väldigt bra jullov. Nu är det bara att ta nya tag i skolan och hålla ut denna termin, för det är ju trots allt mitt sista halvår i gymnasiet, så jävla skönt! :D Jag hoppas att det blir ett halvår som man orkar leva med och inte massa plugg som tar orken av en. Alla studentskivorna börjar nu i vår också, vilket ska bli väldigt skoj! Men om jag skulle betygsätta mitt jullov så skulle jag ge 4 av 5! Finns såklart vissa saker som man önskar kunnat hålla sig borta från sånna är lediga perioder, men allt kan ju inte vara perfekt! Jag är iaf nöjd.

Men nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa i säng, kommer vara dötrött imorgon. Gå upp tidigt på morgonen är nog bland det jobbigaste med att skolan börjar, att man inte får sova hur länge man vill. Men men sånt är livet och för att jag överhuvudtaget så orka upp så måste jag sova nu, Godnatt med er!

Dålig uppdatering.. igen.

Haha asså märker ni att det inte går så bra för mig angående mitt bloggande, men FAKTISKT om jag ska vara ärlig så har det denna gång varit för att jag haft fullt upp sedan jag kom hem från landet. Har liksom inte haft tid att sitta vid datan. Spelar ingen roll hur många gånger jag ber om ursäkt för att jag är en så dålig bloggare som aldrig har tid att uppdatera, för det kommer komma perioder hela tiden. Finns liksom viktigare saker att göra än att sitta vid datorn.

Med det här inlägget tänkte jag bara säga att jag hade en väldigt trevlig nyårsafton tillsammans med Nicklas och Robin. Som ni läste i tidgare inlägg så hade jag lite smått panik för att jag inte bara ville sitta hemma och göra ingenting på nyår, men det löste sig för vi hade det sjukt kul, bara vi tre (: Sedan vill jag även tacka alla som var med i måndags här hemma, även det vart sjukt bra trots vissa saker. Tror att en av höjdpunkterna på kvällen var när jag, Robin och Nicklas satt och pratade ut om situationen som finns mellan oss tre. Kände så jävla bra! Så förhoppningsvis är saker och ting mer klara nu mellan oss. 

Men iaf, jag lever och har inte glömt bort bloggen, har bara inte haft tid.
Ikväll blir det Tegel med trevliga vänner! :D
BYE! 






Nyårsafton med fin fina pojkar!


RSS 2.0